|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 16 Temmuz 2021; 15:47:5 > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 16 Temmuz 2021; 15:47:5 > |
|
Çekilişi zaten düzenleyen piyangosepeti yani demirören. Millet piyangoda dönen dolapları anlayıp oynamadıkça böyle yollar buldular. Kime çıkacağı çoktan belirlenmiştir televizyon askı aparatını kuruyorlardır.
|
|
sazan.avi
|
|
tam bir çakallık. vereceği 3 süpürge toplam değeri 12 bin tl. en az 30 bin katılım olur. 1 liradan.... kumarbaz kkkkler |
|
pammık ören çoktan bunları sahiplerini belirlemiştir |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
Evet, düzelttim hocam onu. Teşekkürler. |
|
|
|
|
pammık ören çoktan bunları sahiplerini belirlemiştir |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 16 Temmuz 2021; 19:24:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
1/2tl ama hepsiburada gibi köklü sitenin üye sayisi cok fazla saibe harici piyangonun cikmasi daha muhtemel bu cikmaz :D çünkü 1/2tl olduğu için piyango isleriyle alakasiz kisilerde katilip kazanmak imkansiza gidecek çöpe giden para. 3 kisi saka gibi o sayi 20 ye ciksa az bile geçen trendyol yaptı her 100tl harcamayamiydi neydi cekilis hakkim ilk ay 60 kusur diğer ay 90 civariydi ve yüzlerce hediye vardi blutv uyeligi bile çıkmadı o derece katilim fazla oluyor bu tarz seylere < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 16 Temmuz 2021; 19:40:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
buna vereceğiniz parayı iddaa tek maça bassanız daha garanti |
|