Şimdi Ara

Hepsiburada İyice Cins Olmaya Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomobil icin zaman zaman temizlik vs urunleri falan bakiyorum sitede. Bir baktim 120 lira olmus kargo bedava tutari. Ben de dayanamadim mesaj attim adamlara Bu sekilde tepkimizi koyarsak belki biraz ceki duzen verirler kendilerine

Soru: Selamlar. Otomobil aksesuar bolumu icin sikayetim var durumla ilgili. Ilk once 50 liraydi yanlış hatırlamıyorsam bedava kargo icin gerekli alisveris. Sonradan 75 oldu. Sonradan 100 yaptınız. Simdi de 120 liralik mal almak gerekiyor bedava kargo icin. Bu tutumunuz yuzunden farkli sitelere yoneliyoruz. Kargo bedava oldugu gibi daha ucuza da buluyoruz. Bir bakima iyi bir sey aslında. Ama bu şekilde gittiginiz surece ben ve arkadaşlarım sizi tercih etmekte tereddut etmek durumunda kalıyoruz.. Ayrica kargo tutarlari cok manasiz. Diyelim 4 parca bir sey aldik. Hepsine ayri ayri kargo cikiyor. Hepsine tek bir ucret çıksa hadi neyse. Sizin icin fark eder mi bilmem. Ancak bu şekilde dusunuyoruz... Iyi calismalar..

Değerli Müşterimiz,

Sitemizde satılan ürünlerin kargo ücretleri; siparişinizin içinde bulunan ürün ya da ürünlerin sayısına, toplam ağırlık - büyüklüğüne, teslimatı yapacak kargo firmasına göre değişkenlik göstermekte ve sistemimiz tarafından otomatik olarak hesaplanmaktadır.

Kargo bedeli fiyatlandırması ile ilgili eleştiriniz, ilerleyen dönem fiyat politikası değerlendirmelerinde göz önünde bulundurulacaktır.

Uygun bulmanız halinde “kargo bedava” uygulaması kapsamındaki ürünleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, dönemsel olarak düzenlenen kargo bedava kampanyalarını sitemiz üzerinden takip etmenizi rica ederiz.

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.