Şimdi Ara

Hepsiburada Hediye ceki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
23.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir kampanya. hem 50 tl çek hemde hb dadan 40 liralık çek. altında baya işe yarayacak gibi duruyo..

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Garanti ile peşin ödeme nasıl oluyor, tam olarak bilen yok mu?
    Hepsiburada Çeki ve Garanti Çeki nden sadece biri veriliyosa boşuna peşin almıyalım.

Kredi katına tek çekim, ödeme onay sayfasına geldiğinde tek çekimin altında not olarak yazıyor göreceksin zaten..

Cevap için teşekkürler.

Eğer ki aynı anda hem hb çeki hemde garanti çeki verilmiyorsa,
    boşuna tek çekim almaya gerek yok o zaman,
    tek çekime havale gibi %5 indirim yapmıyor nasıl olsa.
  • Ben sitede bulamadım hediye çeki ile ilgili herhangi bişey link verebilir misiniz

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Ben sitede bulamadım hediye çeki ile ilgili herhangi bişey link verebilir misiniz

Avea %5 İndirim Kampanyası:
    http://www.hepsiburada.com/hbavea.aspx?utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20090722aveahb

Hepsiburada.com Hediye Çeki Kampanyası:
    http://www.hepsiburada.com/hbtemmuzkampanya.aspx?utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbtemmuzkampanya

Garanti Hediye Çeki Kampanyası:
    http://images.hepsiburada.com/assets/hbv2/AdFlash/bankalar/hb_bank.html

• Teşekkürler.. şu temmuz kampanyasını iyi gizlemişler ya da bende bi sorun var baya bi gezindim ama bulamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: gurkanilhan

avea indirim kodu girme yeri satın alma adımlarında tam olrak hangi ekranda karşımıza çıkıyor. alış veriş yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Hem hb hemde garanti çeki kazanılabiliyor mu?
  • quote:

Son bilgiler nedir?

Evet 2'side kazanılabiliyor.

Avea indirim ekranı ise kredi kartı bilgileri girildikten sonra işlemin onaylandığı sayfadan yani taksit filan seçilen sayfadan yapılıyor.

Orijinalden alıntı: cagdascac

quote:

Son bilgiler nedir?

Avea indirim ekranı ise kredi kartı bilgileri girildikten sonra işlemin onaylandığı sayfadan yani taksit filan seçilen sayfadan yapılıyor.

Kazanılıabiliyor derken kesin midir bu bilgi? kaynağınız nedir?
    Çünkü emin olabilmek için alış-veriş yaptıktan sonra 15 gün beklemiş olmak lazım
    (15 gün : çekin aktif olma süresi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 25 Temmuz 2009; 0:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

makul bi fiyata satmak isteyen varsa alabilirim bi alışveriş yapacagım hepsi buradan pm atın

hb'de başkasının hediye çeki kullanılabiliyor mu? hediye çekleri hesaba özel hazırlanmıyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

quote:

Son bilgiler nedir?

Kazanılıabiliyor derken kesin midir bu bilgi? kaynağınız nedir?
    Çünkü emin olabilmek için alış-veriş yaptıktan sonra 15 gün beklemiş olmak lazım
    (15 gün : çekin aktif olma süresi).

Kampanya şartlarında bu durumda Garanti kampanyasındaki çekin kullanılabilir olacağı yazıyor. Yani aynı anda 2 çek vermiyorlar.

• Arkadaşlar hepsiburada kampanyası 5.maddeyi okursak ne olduğunu anlayabiliriz.

• Güzel kampanya. Bonus card ın tek çekimdeki 250TL üzeri 20TL indirim çeki indirimiyle baya uygun oluyor. Tam da HB den alacağım bişeyler vardı isabet oldu. 300 TL de 20+20 40TL indirim çeki kazandım yani %13 lük bir indirime tekabül ediyor, aslında indirim değil çek olduğu için 40tl yi HB den kullanıcaz ama almam gereken bir parça ürün daha vardı onu almadım onuda hediye çekini kullarak alıcam. Bide aldığım ürünler piyasadaki en uygun fiyatlar olunca gayet iyi oldu

Edit: Tüh okumadan sazanlamışız. Neyse, yinede aldığım ürünler hep en uygun fiyatlara zahipti zaten HB den alacaktım. Yinede kampanya güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 25 Temmuz 2009; 16:25:11 >

• tonythetonguc,
    2 tane hediye çeki kazandığınızı nerden biliyorsunuz. Hepsiburadaya sordum tek hediye çeki dedi. hediye çekleri 15 gün sonra veriliyor. Bu konuda bilgi verebilirseniz iyi olur.
  • 500tl üzeri alışveriş yaptım, ama çek falan gelmedi daha, çeki sayfamda görüp geçerli olacağı tarihin 15 gün sonrası olması gerekmiyor muydu?
  • Şu konuyu bir netleştirsek. Hepsiburadaya sordum ikisi beraber olmuyor o durumda garanti çeki veriliyor dedi. İkisi beraber kazanılırsa tek çekim yapacak alışverişi, acil bilgi bekliyorum. Tahmin değil kesin sonuç verilirse daha iyi olur, bu cevabı bekleyen bayağı bir arkadaş var sanırım.
  • vatanbilgisayarda zaten aylardır World card tek çekim ve 5 taksit alışverişlerinde %12 indirim var.
  • Mesajıda editledim. Bilmiyorumdum ben buraları okumadan cevapladım. Ürünlerin teslimatından 15 gün sonra oluşturuluyor çekler. Öyle okudum sanki. Yani ben 2 tane bekliyordum. demekki 1 tane gelecek. Öğrendiğim iyi oldu en azından tek çek gelince şaşırmam:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.