Bildirim
Hepsiburada express carte d'or classic 850ml dondurma 42.90 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
12TL de teslimat istiyor, 175TL'lik dondurma almak gerekiyormuş ücretsiz teslimat için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an için Hepsiburada Premium 1 TL ve market alışverişlerinde teslimat ücreti alınmıyor , belki bilmiyor olabilirsiniz diye belirtmek istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyordum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bölgeye özel herhalde
-
KrediKart kampanyası var mı .Naysı kabul etmiyor.
-
Kampanya ile ilgili bir bilgim yok ama alışveriş yapacağınız tutar kadar HepsiPay'e yükleme yaparsanız ödeme adımında " HepsiPay " seçeneği çıkıyor ve ödemeyi tamamlayabiliyorsunuz , Nays kart ile HepsiPay'e yükleme yaptığınızda %10 geri ödemeden de yararlanıyorsunuz.
Hepsipay bakiyeyi görmüyor.Sanırım markette kullanılmıyor.
-
Sadece seçili mağazalarda banka kartı ve HepsiPay ile ödeme yapabilirsiniz gibi bir ibaresi var Hepsiburada marketin ve ben dün Migros Hemen'den HepsiPay ile ödeme yapabilmiştim ama sanırım sizin ödeme yapmak istediğiniz mağazada geçmiyor.
Gözükmüyor hangi mağaza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros Hemen'de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X