Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldım 52 siyah ,defolu falanmı acaba bu fiyata damat takım çok zor , birde başka sitelerde bu kodu bulmakta sıkıntı.
  • yok bi yanlışklık var. bisaattir millet 52 beden takımı alıyor hala bitmedi. sepete 300 tane ekliyorum yine satın alma aşamasına geliniyor. bence stokla ilgili bi teknik problem var. yanlılıkla stok miktarını açık bıraktılar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiel

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

BİR tanede ben aldım 52 beden inşallah olur simdi baktım diğer takımım da 52 beden olur inşallah. kilo 100 e doğru gidiyor

Firmadan firmaya kesimler çok fark etmekle birlikte size 52 bedenin olmayacağını düşünüyorum.
    90 kiloyum ve 54 beden giyiyorum.
    daha önce bir başka siteden almıştım,alt ve üst beden farklı gelmişti.

fikir vermesi açısından aşağıdaki tabloyu kullanabilirsiniz

ERKEK ÖLÇÜ TABLOSU
    Vücut Ölçüleri(cm) S M L XL XXL
    Boyun 35.5 - 37 37.5-40 40.5-42 42.4-44 44.5-46
    Göğüs 86 - 92 94 - 102 104 - 112 114 - 122 124 - 132
    Kol (normal) 81 - 83 83 - 86 86 - 89 89 - 91 89 - 91
    Bel 72 - 76 78 - 86 88 - 96 100 - 106 108 - 116
    Kalça 94 - 99 100 - 105 106 - 111 112 - 117 118 - 123
    Avrupa Beden Ölçüleri S M L XL XXL
    Takım Elbise Bedeni 48 50 52 - 54 56 - 58 60 - 62

olsun yaa yegene hediye ederiz 70 tl ye aksaray yeraltında bile bu fiyata bu takımlar bulunmaz

• 52beden siyah aldım az once. Haber icin Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay içersinde hb 'den 40 liraya tekabül edicek şekilde ürün alışverişi yapmışım. ama gelecek ay yükleniyor sanırım
  • Arkadaşlar 82 kiloyum boyda 1.8 civarı bisi olsa gerek 52 beden olurmu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar 82 kiloyum boyda 1.8 civarı bisi olsa gerek 52 beden olurmu :D

cukka diye oturur , tam sana göre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar 82 kiloyum boyda 1.8 civarı bisi olsa gerek 52 beden olurmu :D

cukka diye oturur , tam sana göre :D

Güzel söylem Hadi bakalım ozaman.

Yalnız Hepsiburada.com Müşteri memnuniyeti adına baya yol katetmiş eskiden Sıcak fırsatlar bölümünün kara listesinde yer alıyordu hepsiburada.com.

Fiyatta yanlışlık oldumu asla ürün göndermezdi.
    stok kaldımı ürün göndermezdi.
    Geri iade binlerce sorun çıkardı.
    Paraları karta iade ise resmen rezillikti.

Son 1 senedir Adamlar ne olduysa tam bir u dönüşü yaptılar.

Ama bu son aldığım 2. takım elbisede gönderilmeme gibi birşey olablir çünkü stok düşmüyor

• bi tane de ben aldım. 56 58 giyerim bizim birader de 50 giyer. o giyer diye aldım. ama göndereceklerini hiç sanmıyorum. diğer takımlar hemen bitsin bu saatlerce onlarca kişi aynı bedeni alsın bitmesin. hiç mantıklı değil. yanına da bagaj filesi ile çek çek aldım arabaya olmadı onların kargosu bedavaya gelmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

46-50 ve 52 var gözüküyor sadece 52 değil,
    benim boy 1.79 kilo 88 normalde 54 giyiyorum (üzerimdeki sarar ama herhalde hepsinin aynıdır bedeni)
    52 aldım, pek sanmıyorum ama olur inşallah,,,

aynı kilo ve boydayız yaklaşık üstümdeki takıma baktım 52. bi tane aldım bende
  • Bir tane de 52 beden ben aldım, haber verenlere çok teşekkürler, hepsiburadanın kampanyalarının devamını bekliyoruz :)
  • 50 beden bitmiş, 46 ve 52 kalmış.
  • drop olayını anlamadım ben şimdi ya,6drop giyiyorum bedenimde 52.kararsız kaldım?
  • en küçük beden kaç numara oluyor 52 mi?
  • 1.85 boy 85 kiloyum. 52 beden sipariş verdim havale seçtim yarına kadar bakar ona göre yollarım. Gece kaçırmıştım şimdi iyi oldu aslında inş iptal etmezler. Haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46ya yetişemedim 52 hala var gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

1.85 boy 85 kiloyum. 52 beden sipariş verdim havale seçtim yarına kadar bakar ona göre yollarım. Gece kaçırmıştım şimdi iyi oldu aslında inş iptal etmezler. Haber veren arkadaşa teşekkürler

beden aynıymış.şimdi havaleyi seçtik ama ödeme yapmadık vs.kaç gün içinde iptal oluyor sipariş?yarına kadar bakarım derken gidip ürünü mağazadan mı göreceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

drop olayını anlamadım ben şimdi ya,6drop giyiyorum bedenimde 52.kararsız kaldım?

Tam sana göre bu takım. Drop belirtilmemişse standart 6 droptur ve şu an sadece 52 beden mevcut. Bence kaçırma. Üstelik bu takım % 100 yün. Ben dünden beri 3 takım aldım, hiç biri % 100 yün değildi. Bu ürünü ise bedenime uymadığı için alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 23 Ekim 2012; 12:12:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.