Şimdi Ara

Hepsiburada'da şaşırtan değişim SS li.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir bu adamlardan alışveriş yaparım, ilk kez bir soruma otomatik mesaj sistemi ile yanıt vermediler. Tedarik süreci uzayan bir ürünle ilgili mesajıma doğrudan bir şahıs tarafından yanıt verildi.
    Şaşkınım, alışık olmadığımız durumlar bunlar

Hepsiburada'da şaşırtan değişim SS li.

not: "yada"

• yada
    yada
    yada
    yada
    yada
    yada
    yada
  • ben 7yıldır HB'dan alışveriş yaparım tek sorun çıkmadı daha
  • İlginçmiş, ben de hepsiburada'dan onlarca ürün aldım ama böyle şeye rastlamadım.
  • Okuduktan sonra nicke baktim "iplenmeyen adam" mi diye degilmis..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye benim konuma girenlerin büyük bölümü Er.
    Nerde binbaşılar, yüzbaşılar, yarbaylar, hatta adminler.. hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Niye benim konuma girenlerin büyük bölümü Er.
    Nerde binbaşılar, yüzbaşılar, yarbaylar, hatta adminler.. hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler

bir zamanlar bizde erdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • esas duruş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hangimiz ermiş hangimiz eren hangimiz derviş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chain Punch

bir zamanlar bizde erdik

doğru dedin
    tüm er ve erbaşlardan ve onların yakınlarından özür diliyorum. talihsiz bi açıklama oldu
  • quote:

• Stoklarında bulunmayan ürünü firmadan sipariş üzerine getirtip kendi hepsiburada kutularına koyup kargolatıyorlar da işte firma ya bugün gönderir yada yarın gönderir demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

ondan sonra neymiş efendim adminler çalışmıyor, kullancılarla iletişim kurmuyor. peh !
    admin derkenden adam konuya damladı

• HB'den alıs verıs yapmayı dusunuyodum iyi sorun yasamayiz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada dan 100 ü aşkın alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

hepsiburada dan 100 ü aşkın alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım gayet memnunum

100 ü aşkın alışverişte hiç sorun yaşamamış olman senin çok şanslı bir insan olmanla mı alakalı, yoksa bazı ufak tefek sorunları dert etmemenle mi..?
    Yorumun bana çok objektif gelmedi hocam yanlış anlama, yani 100 lerce ürün alıp hiç sorun yaşamamış olman gerçekten ilginç...
  • bende 15-20 civari alışverişim oldu ama 1 keresinde tedarikte sıkıntı cıktı pc toplamıstım bütün parcalar 2-3 günde geldi anakartı 15 gün bekledim gönderilmesi için okadar msj atmama ragmen hiç dönmediler ama sonra gönderdiler baskada sorun yasamadım
  • 2 internet mağzası var kullandığım
    1) hepsiburada
    2) hizlial

hepsiburada candır.
  • quote:

Erleri iştimaya yolladım, denetleme var, çalışsınlar. Ayrıca nizamiyede oto alarmınızı kullanmayınız.. Bu bir emirdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.