Şimdi Ara

hepsiburada.com yaptığı bindirimler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
23.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
96 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    11.11 de s9 plus ı 3600 e satmış amazon. Hemde tr garantili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11 ve hepsiburada kesinlikle adamakıllı herhangi bir indirim yapmıyor bu özel günlerde.o yüzden alacak olanlar önceden alsın.23 ekimde 2598'e lg v30 aldım.11.11'de 2800 civarı oldu sonra 2650 civarına inip black fridayde 3000 civarına çıktı.allahtan önceden almışım.

aliexpres'te kz zs6 kulakçi kulaklığı dün 45 dolardan 28 dolar civarına aldım.indirim dediğin böyle olur arkadaş!
    Evet iyi fırsat ama ürün bazlı o indirim. Mesala ben o telefonu beğenmiyorum farklı bir telefon istiyorum yada telefon değil farklı bir ihtiyacım var.O yüzden herkesin işine yaramıyor. Ama n11 kupon bazlı olduğu için istediğin üründe büyük indirim alabiliyorsun. Şanslı isen bedava bile alınabiliyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda Pierre cardinden kıyafet almak doğru olur mu ?

Yada en uygun fiyata nerden alabilirim ?

bu monitor 2500 e kadar dustu.

hepsiburada.com yaptığı bindirimler

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam şu anda Pierre cardinden kıyafet almak doğru olur mu ?

Yada en uygun fiyata nerden alabilirim ?
    Neden doğru olmasın hocam, kendi sitesinde güzel indirimler var ordan alabilirsiniz

Psn ID: ahmtayd
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Tuketici artik guvenemiyor neden kandirmaya basmaya calisn esnaf zihniyetinden dolayi ben bunlarin hic bir indirimine inanmiyorum..

Mesela cuma gunu avm ye gittim istedigim urunu bulamadim donerken baska bir markanin urunune bakttim pazarlamaci arkadas anlatiyir %50 i indirdik yarin yukseltecez bilmem neee..

Ben bu urunu huc incelemedim iyi mi kotumu bilmiyirum fiyati nasil bilmiyorum arastirnam lazim .pazarlamaci.. abi aksama kalmaz bu urun sen kapora ver arastir gel al dedi yok gerek yok dedim ciktim. Eve geldim urunun fiyatlarina baktim 1000 tl yuksek ama.urunden genel memnun fakat ben aramadim cebimi almisti o aradi aksam fiyat yuksel dedim kapattim. Cumartwsi tekrar aradilar abi fiyat ne yapalim dedim nette en dusuk fiyatla sizin fiyat arasinda 1000 fark var arayi biraz kapatirsaniz alirim sonra msj geldi olmaz.

Yani iyiki net var arastiriyiruz bakiyiruz karsilastiriyoruz kimseye inanmayin bakin arastirin baliklamasina atlamayalim hb da ana sayfasi tv de buyuk kis indirimi aciyorsun fiyatlar eskisinden daha yuksek oyle olunca s...gidin diyorsun ve o site gozumde hep hirsizdi halada oyle benim icin...

Eskiden indirim gerxek indirim mavi bilgisayar ve vatan bilgisayardi. Artik vatanda yalan oldu maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

Tuketici artik guvenemiyor neden kandirmaya basmaya calisn esnaf zihniyetinden dolayi ben bunlarin hic bir indirimine inanmiyorum..

Mesela cuma gunu avm ye gittim istedigim urunu bulamadim donerken baska bir markanin urunune bakttim pazarlamaci arkadas anlatiyir %50 i indirdik yarin yukseltecez bilmem neee..

Ben bu urunu huc incelemedim iyi mi kotumu bilmiyirum fiyati nasil bilmiyorum arastirnam lazim .pazarlamaci.. abi aksama kalmaz bu urun sen kapora ver arastir gel al dedi yok gerek yok dedim ciktim. Eve geldim urunun fiyatlarina baktim 1000 tl yuksek ama.urunden genel memnun fakat ben aramadim cebimi almisti o aradi aksam fiyat yuksel dedim kapattim. Cumartwsi tekrar aradilar abi fiyat ne yapalim dedim nette en dusuk fiyatla sizin fiyat arasinda 1000 fark var arayi biraz kapatirsaniz alirim sonra msj geldi olmaz.

Yani iyiki net var arastiriyiruz bakiyiruz karsilastiriyoruz kimseye inanmayin bakin arastirin baliklamasina atlamayalim hb da ana sayfasi tv de buyuk kis indirimi aciyorsun fiyatlar eskisinden daha yuksek oyle olunca s...gidin diyorsun ve o site gozumde hep hirsizdi halada oyle benim icin...

Eskiden indirim gerxek indirim mavi bilgisayar ve vatan bilgisayardi. Artik vatanda yalan oldu maalesef.
    Hakkat ya neydi o vatan dönemi öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn ID: ahmtayd

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.