Şimdi Ara

hepsiburada.com ürünümü göndermiyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de siemens dca-510 data kablosu aldım içinden cd çıkması gerekirken cd çıkmamış ve kutunun kartonuna arkadan öne kadar koli bandı çekilmiş haram olsun o para onlara şerefsizler.

    ayrıca lg dvd-w aldım içinde ne kablo var ne de garanti belgesi kutusuzdu ama başka yerlerde kutusuzların içinden kablo nero cd si ve garanti belgesiyle kullanma klavuzu çıkıyor şahidim. bu herifler sadece dvd-w gönderdi.

    ayrıca tedarik süresini fazla beklememek için 1 gün sonra müşteri hizmetleri kısmına mesaj yazdım. 3 iş günü içinde kargoya verilmesse nasıl iade edebilirim. ödemeye devam mı edeceğim çünkü para peşin olarak karttan çekildi ve taksite böldüm. nasıl bir sistemdir bu gerekenin yapılmasını isterim...... falan diye mesaj yazdım 2 saat sonra mesaj geldi ürünleriniz en kısa sürede gönderilecektir diye ve 3 iş günü içerisinde tüm ürünlerimi kargoya verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 23 Kasım 2006; 11:57:32 >




  • valla ben gecenlerde koşu bandı aldım ADLER marka 9.11 de siparişi verdim 11.11 de geldi . ama tabiiki 1 mantıgı anlıyamadım aldıgım koşu bandı çok teferruatlı bir şey kurulumu falan var ben 2 saatte kurdum bir sürü parçaları var .. şimdi ben bu koşu bandının parçalarının eksik veya sağlam oldugunu kurmadan nasıl anlıcam ?. hadi diyelim kargo yetkilisine -ben bu koşu bandının eksik veya arızalıoldugunu anlamam için kurmam gerek deyip . 2 saat bekletemem ki yetkiliyi kapıda ... döverler valla
    neyse sonuçta 530 ytl lik bir alışverişti ..ilk alışverişimdi hepsiburada .comdan ama allahtan herşeyi tam ve eksiksiz göndermişler .. ben sorun yaşamadım ..
  • hepisburada.comdan bende şikayetçiyim son zamanlarda. eskiden çok iyidi 2 gün maximumu 3 günde gönderiyorlardı. şimdi salı verdiğim siparişi pazartesi alıyorum en son öyle oldu tedarikçiye sonrada kargocuy atıyorlar lafı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.