Bildirim
hepsiburada.com saat almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
valla bende niyetliyim alıcam hepsiburada dan ama saat ve saat de 750 lira hb de 469 diezel yorumlar falan negatif bişiy yok ama arada 300tl var. -
Bu tip siteler saat gibi urunleri almak icin uygun degil bana kalirsa. Garantisi belli olmayan urunler genelde. Sorun yasayabilirsiniz.
Ayrica bahsedilen "diesel" marka saatin 750₺ olan modelini bu sitede 350-400'e gormeniz oldukca dogal. Saat zaten cok ucuz fiyatlara ulkemize geliyor. Bunu size %200-300-500 kârla satiyorlar. Bu tip moda marka saatlerin maliyeti 30-40₺'yi gecmez, omurleri de bi kac yil kadardir zaten. Cogu modelinin icinde 2030 isimli ve fiyati 10-15$ olan quartz mekanizma kullaniliyor. Bu yuzden elinizdeki 300₺'yi cope atmak yerine daha duzgun bi markanin saatlerini tercih ederek kâra gecen siz olun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
Bu tip siteler saat gibi urunleri almak icin uygun degil bana kalirsa. Garantisi belli olmayan urunler genelde. Sorun yasayabilirsiniz.
Ayrica bahsedilen "diesel" marka saatin 750₺ olan modelini bu sitede 350-400'e gormeniz oldukca dogal. Saat zaten cok ucuz fiyatlara ulkemize geliyor. Bunu size %200-300-500 kârla satiyorlar. Bu tip moda marka saatlerin maliyeti 30-40₺'yi gecmez, omurleri de bi kac yil kadardir zaten. Cogu modelinin icinde 2030 isimli ve fiyati 10-15$ olan quartz mekanizma kullaniliyor. Bu yuzden elinizdeki 300₺'yi cope atmak yerine daha duzgun bi markanin saatlerini tercih ederek kâra gecen siz olun.
Arkadaşa katılmakla beraber Hepsiburada.com saatleri Distribütörlerinden temin etmekte evet dediği gibi arkadaşın zaten saatlerin maliyeti ucuz ve mağazalardan daha ucuza vermesi de çok doğal.
-
Ben casio g shock aldim 870 tl ye Biraz buyuk geldigi icin iade ettim. Hic bi sikinti olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babandan çok güvenebilirsin bence.O kadar iddalıyım.Çok büyük ve güvenilir site.Telefon almıştım beğenmedim 2 hafta kullanmama rağmen iade aldılar.2gün içinde de paramı iade ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada dan ürün almaktan çekinmenize gerek yok , gayet orjinal ve sorunsuzlar....
ama saat alacaksanız bence gerçek bir saat markasından almanızı tavsiye ederim , önerilerim
spor+kalsik = seiko snzf17j1
spor =casio gshock , casio sgw-100
klasik = orient (mako) , hamilton(bütçe yeterliyse) , ck
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X