Şimdi Ara

!!!HEPSİBURADA.COM REZALETİ !!! BIOS'U ŞİFRELİ BİLGİSAYAR GÖNDERDİ ! REZALETLER SİLSİLESİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Video eşliğinde kutuyu açıp laptopu çıkardığımda ki göreceksiniz laptop un kapağını açar açmaz bilgisayar açıldı."

Bu bir özellik hocam. Yeni cihzalarda kapak açıldığında cihaz açılmaktadır. Bıostan açılıp kapatılabilen bir özellik.

• Tiksiniyorum böyle firmalardan, umarım Amazon'un ürün gamı çok daha fazla genişler de şu melunlara muhtaç olmayız. Aslında kesin çözüm adaletin düzelmesi şu oluşturdukları mağduriyet için 6 7 ay uğraşıp en fazla ana paranızı alıyorsunuz adamların canı acımıyor hâlâ yapmaya devam ediyorlar aynı pislikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 30 Ocak 2021; 20:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thh ye ver 1-2 aya paranı alırsın. gerekçe olarak da 14 günlük iade hakkını kullandırmadıklarını ve kullanılmış ürün gönderdiklerini yaz. edevletten kolayca başvurabilirsin. aynı şekilde acer laptop almıştım hb dan. kendiliğinden kapanıyordu makine ve tabiki iade almadılar. sonra thh de çözdüm paramı 1 ayda iade aldım. türkiyeden elektronik ürün almamaya özen gösterin. amazon vs çok daha karakterli firmalar. türkiyedeki firmalar kan emici. olayın burdan nerye bağlanacağını da anladınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.