Şimdi Ara

Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Troçki

Tamamda dostum heleki bu devirde 1400-tl lik
    Bir ürünün 400-tl indirim olupda satılacağını mantığın
    Alıyormu yapma Allahaşkına neyse dediğim gibi
    İnşallah kabul edip bu ürünü verirler bu siteyede bir ders olmuş olur
    Benim kalbim herzaman tüketiciden yana
    Lakin sizlerde mağduruz falan diyip fazla abartmayın olayı itirazım buna

İyide kardeş se biliyorsun ürünün 1500 tl olduğunu adam hepsiburadaya girdi ürün hoşuna gitti aldı ürünü ne olacak şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    işte o benim usta ürünün fiyatı hakkında zerre bilgim yoktu girdim g29 diye arattim baktım birde g290 seçeneği verdi aramada baktım fiyat güzel dedim vitesi ayrı alırım o zaman daha ucuza gelir dedim verdim siparişi benim suçum ne şimdi :) etiket fiyatı geçerli zaten yasaya gore gerisi beni bağlamaz giderim tüketici mahkemesine alırım ürünü sorun yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada tüm yorumları okudum kral dan çok kralcılık insanların içine işlemiş ... ben fiyatı hakkında en ufak fikrim bile olmadan sipariş verdim sonra t100 satan bir arkadaşın konusunda muhabbet ederken öğrendim fiyatını ... sonra bu konu çıktı karşıma ... hatta foruma konu açtım sipariş vermeden PC uyumlumu bu alet diye... firmanın yaptığı hata bu durumda beni niye bağlıyor şu firmayı savunan arkadaşlar beni bir aydinlatsin... ben senelerce teknosa da çalıştım biz etiket hatası yaptığımızda tüketici etiket üzerinden satın alır kalan açığıda cebimizden oderdik... her firma hata yapar bu normal birşey fakat bu hatadan dolayı ürünü alanları suçlamak sadece bizim insanımız da olur diye düşünüyorum ... dediğim gibi ben fiyat bilmeden aldim kimide fırsat tan istifade almış olabilir ... bu sonucu değiştirirmi? bırakın artık şu haset durumlarını ayıptır ... biraz dürüst olun yeter...

• agni_tr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim niye haset davranıyım gönlüm almanızdan yana ürünü
    Yalnız almak istediğiniz ürün g29 değil kardeşim
    G920 yani xbox one için artı adamlar ürünün modelinide yanlış
    Yazmışlar g290 yazmışlar sende g29 alıcam diyorsun
    Alıcağın ürün ki inşallah alırsın xbox one olan için g920 olan yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yanlış anladın herhalde usta tekrar anlatayım ... PC için direksiyon alacaktim ben ikinci el g27 lere falan baktım dfgt lere baktım sonra bi arkadaşın bu firunda sattığı t100 e bile baktım aradığım bütçeye uygun sağlam bi direksiyon o kadar... sonra sırf meraktan g29 fiyatını öğrenmek için hepsi burada ya girdim bana aramada g290 çıkardı ekstradan baktım 470 fiyatı var ... ama ps4 aksesuarlarından satışta ... bu foruma konu açtım dikkat et bak hemen almadim çünkü bilmiyorum PC uyumlumu değilmi ... konuma cevap ta gelmedi internette araştırdım PC uyumlu Xbox için üretim olduğunu gördüm ... bende düşündüm ulan dedim g29 a o kadar para vereceğine al bunu yanında shifter alırsın al sana g29 gibi set dedim hatta t100 satan arkadaşın konusuna da yazdım bunu... o arkadaş ta bana dediki usta naptin sen o alet 400$ dan aşağı olamaz nerden aldın dedi o zaman anladım mevzuyu ... şimdi sen şöyle benim suçum ne ? ayriyetten sana özel yazılmış bi mesaj değildi benimki bazı karşıt satıcıyı savunan insanlara yazmıştım ...

• agni_tr kullanıcısına yanıt
    Tamam anlaşıldı bende zaten ürünü almanızdan yanayım
    Yani hep tuketicinin her zaman yanındayım tüketen olarak

Sizinki doğal gelişen bir olay zaten

Neyse inşallah bütün iştirak eden arkadaşlar alırlar tabi sizde içinde dahil olmak üzere

• Site oraya 430 tl yazmışsa ve stokta var diyorsa yollamak zorunda. Müşteri ne diyecek burada? Yok bu ürün 1300den gidiyor bu fiyata alamam mı diyecek? Bazı arkadaşlar baya saglam saçmalamış.

• Ayrıca tüketici yasası der ki

Satıştan Kaçınma  

Madde 5- Üzerinde "numunedir" veya "satılık değildir" ibaresi bulunmayan bir malın; ticarî bir kuruluşun vitrininde, rafında veya açıkça görülebilir herhangi bir yerinde teşhir edilmesi halinde satıcı bu malların satışından kaçınamaz.

Hizmet sağlamada da haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

Aksine bir teamül, ticarî örf veya adet yoksa, satıcı bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı veya ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı kılamaz.

Diğer mal satışı ve hizmet sağlama sözleşmelerinde de bu hüküm uygulanır.

• Cuma aksamindan beri sozde bir yonetici tarafindan aranicam diye bekliyorum. Sonra sabah size yardimci olamicaz dediler. Ardinda sosyal medyadan giydirince sms geldi talebiniz hala islemde diye. Bunlar nasil celiskiler ne kadar ucuz ve becereksiz insanlar calistirip seciyorlar. Is takibi sifir. Her yazismamda tekrar bisiler anlatmam isteniyor. Musteri iliskileri yonetimleri tamamen bir fiyasko. Sozde sektor lideri. Sadece satis yaparak sektor lideri olunmamasi lazim ama buraso Türkiye maalesef.

• logitech ten bilgi isteyin arkadaşlar g920 bin üretimi , stok durumu ve dağıtımı hakkında sıkıntı yaşanıp yaşamadığını teyit edin delil olarak kullanabilirsiniz firmada temin edemediğini size ispatlamak zorunda unutmayın ...

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    ""Musteri iliskileri yonetimleri tamamen bir fiyasko. Sozde sektor lideri. Sadece satis yaparak sektor lideri olunmamasi lazim ama burası Türkiye maalesef.""

Harfiyen katılıyorum.

Oyalama taktiği yapıyorlar akılları sıra utanmazlar
    Bi halt ettiler onun bile altında eziliyorlar işte

• 25inde kargolanıcak diyor hala. Hafta sonuna bekliycem yoksa tüketici hakem heyetine giderim
  • antking kullanıcısına yanıt
    çağrı merkezini aradığımda 25 inde kargolanacak diyorlar ilk başka :D yaa çok kötüler cidden dünyadan bir haberler. :D
    e tamam iste usta sinirlenmeyin bu konuşmalar hep kanıt mahkeme için 25 inde yollayacaz filan falan :) mecbur verecekler kaçış yok sadece heyecan yapmayın yasal olarak 10 gün sureleri var unutma :)

• An itibariyle siparişim iptal edilmiştir.Anladığım kadarıyla hepimizinki iptal edildi.Gelen mail :

Değerli Müşterimiz,

12654000 nolu siparişinizde yer alan Logitech G290 Yarış Direksiyonu 941-000123 ürününde yapılan fahiş fiyat hatasından (USD yerine TL) ötürü ürünler temin edilememektedir.

Hatamızdan dolayısıyla siz değerli müşterimizden özür diler yapılan bu yanlışlık sebebi ile üyeliğinize 100 TL hediye çeki tanımlanmıştır.

Ürününüz tedarik edilemediği için iptal edilmiştir.

İlk paragrafla son cümle ne alaka yaa??

• quote:

Orijinalden alıntı: YALLY

An itibariyle siparişim iptal edilmiştir.Anladığım kadarıyla hepimizinki iptal edildi.Gelen mail :

Değerli Müşterimiz,

12654000 nolu siparişinizde yer alan Logitech G290 Yarış Direksiyonu 941-000123 ürününde yapılan fahiş fiyat hatasından (USD yerine TL) ötürü ürünler temin edilememektedir.

Hatamızdan dolayısıyla siz değerli müşterimizden özür diler yapılan bu yanlışlık sebebi ile üyeliğinize 100 TL hediye çeki tanımlanmıştır.

Ürününüz tedarik edilemediği için iptal edilmiştir.

İlk paragrafla son cümle ne alaka yaa??

yoo bende öyle bir şey olmadı biz 1 hafta sonra konumaya başladık.
  • ben hakem heyetine bugün gidiyorum arkadaşlar. Tek taraflı fes hakları yok bide bana sormadan sef etmişler. sizde beklemeyin direk gidin. Her türlü kazanırız.

Değerli Müşterimiz,

16774585 nolu siparişinizde yer alan Logitech G290 Yarış Direksiyonu 941-000123 adlı ürün fiyatlama hatası nedeniyle iptal edilmiştir.

Hatamızdan dolayısıyla siz değerli müşterimizden özür diler, yapılan bu yanlışlık sebebi ile üyeliğinize 7 gün kullanım süreli 100 TL hediye çeki tanımlandığını belirtmek isteriz.
  • YALLY kullanıcısına yanıt
    Bende henüz bir iptal yok. Belki sıra ile iptal ediyorlardır.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Belki de öyledir.

Benim HB ya attığım maili burada paylaştım. Kesinlikle sipariş iptalı istemediğimi söylemiştim.

Bana toplam dört tane mail attılar.ilk mail "Geri ödeme bilgisi" başlığıyla 08:58 de gelmiş
    Son mail 09:08 de "Hediye çeki Bilgileri" adı altında gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.