Şimdi Ara

HepsiBurada.com kargo ssorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop çantası alıcam.Üründe "Bugün Teslimat" ikonu var fakat alışverişi tamamlama ekranında sadece "Gece Teslim" seçeneği var.Sizde de böyle bir sorun var mı? Rica etsem bir bakar mısınız?

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs50477&categoryId=676

Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Tam olarak nerede yazıyor?

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Tam olarak nerede yazıyor?

Ürünü sepete atıp alışverişi tamamla dedikten sonra kargo bölümünden bakabilirsin. Gündüz seçeneği olması lazım ama görünmüyor.
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • yarın pazar kargolar çalışmaz belki onla ilgilidir.Geçen hafta cumartesi telefon aldım buradan salı günü alabildim.Hızlı kargoya pek inanmayın

Orijinalden alıntı: Castieello

yarın pazar kargolar çalışmaz belki onla ilgilidir.Geçen hafta cumartesi telefon aldım buradan salı günü alabildim.Hızlı kargoya pek inanmayın

"Bugün Teslimat" ikonlu ürünleri aldığınız zaman kurye ile aynı gün getiriyolar. Haftanın 7 günü dahil.

Edit : Tabletten HB'nin uygulamasına giriş yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 28 Eylül 2014; 3:19:31 >
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Bugün teslimat yazıyordu hala da yazıyor.Siparişi tamamlarken onu seçmek gerekiyorsa seçmedim.Bugün teslimat her yere mi yoksa İstanbul içi mi?

Edit:seçmek gerekiyormuş onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 28 Eylül 2014; 3:26:02 >

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com İade Rezilliği
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben tam anlatamadım galiba."Bugün Teslimat" seçeneği var. Yukarda arkadaş resimde atmış. O resimde Gündüz teslimat seçeneği görünüyor.Fakat ürünü sepete atıp "alışverişi tamamla" dedikten sonra "Bugün Teslimat-Gündüz" seçeneği çıkmıyor.Çıkması gerek normalde.Sadece "Bugün Teslimat-Gece" var.
  • yarın pazar onla ilgili olabilir mi kargolar çalışmıyor diye biliyorum

yarın pazar onla ilgili olabilir mi kargolar çalışmıyor diye biliyorum

Dostum daha önce de yazdım. "Bugün teslimat" seçenekli ürünlerde ürünü Hb nin kuryeleri getiriyor.Haftanın 7 günü teslim ediliyor.
    Ayrıca Gece teslimat seçeneği var fakat Gündüz teslimat seçeneği yok.Bunun için açtım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 28 Eylül 2014; 3:35:13 >
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Onların kuryelerinin getirdiğini bilmiyordum kargo sandım kusura bakma.Denedim bende o seçenek gelmedi kargo şirketleri var sadece.

Onların kuryelerinin getirdiğini bilmiyordum kargo sandım kusura bakma.Denedim bende o seçenek gelmedi kargo şirketleri var sadece.

Tamamdır dostum.Denediğin için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.