Şimdi Ara

hepsiburada.com'dan anlayan gelebilirmi lüften

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben hepsiburada.com dan hayatımda hiç alışveriş yapmamıştım. 2 gün önce kapı barfiks demiri gördüm. Dikkatimi çekti, bende alayım dedim. Kredi kartı kullanan biri değilim. Bende havale ile hesaplarına yatırayım dedim. Ürünü sipariş etmeden önce bankaya parayı yatırdım. Sonrada ürünü sipariş ettim. Ama onlar bana sipariş numarası veriyorlarmış. Ben bilmiyordum. Sipariş no'yu yazmadan gönderdim parayı. Aradan 2 gün geçmesine rağmen hala siparişi onaylamamış bu site. Bende müşteri hizmetlerine mesaj gönderdim sabah onaylamadı diye. Size en kısa zamanda cevap gelecektir dedi. Daha gelecek. 2 gün içinde onaylanmayan siparişler iptal edilecek diyor sitede. İşte bu gün 2. günüm. Dakikalar kalmıştır iptal olmasına ama hala onaylamamışlar. Bilgisi olan lütfen yardım etsin.

mail at , banka ve hesap no. söyle adamlara.siparişini onaylamaları lazım.
    ayrıca siparişleri geç teslim etme gibi alışkanlıkları olsa da paranın üzerine yatmazlar.
    Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç kazanamadım..
  • Hocam az gülmedim yaa sipariş etmeden parayı yatırmışssın siparişten sonra sana sipariş numarası veriyorki o numarayı havaleyi yaparken açıklama kısmına giriyorsun Sonucu merakla bekliyorum

Orijinalden alıntı: ilhans.

havale yaptığın tarihi saati bildir makbuzun varsa işin hızlanır

kardeşim makbumuzum varda şu hepsiburadanın mail adresini verirmisin kardeşim :(
  • Telefon: 0850 252 40 00
    “Müşteri Hizmetleri”servisimiz, haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı
    şekilde yanıt verir. Telefonla hizmet servisimiz her gün
    08.00 – 24.00 saatleri arasında çalışır.

http://www.hepsiburada.com/BizeUlasin.aspx

Orijinalden alıntı: killikli

Telefon: 0850 252 40 00
    “Müşteri Hizmetleri”servisimiz, haftanın 7 günü, 24 saat gönderdiğiniz sorulara en hızlı
    şekilde yanıt verir. Telefonla hizmet servisimiz her gün
    08.00 – 24.00 saatleri arasında çalışır.

http://www.hepsiburada.com/BizeUlasin.aspx

Çok saol kardeşim.

Orijinalden alıntı: haliljo06

Merhaba arkadaşlar. Ben hepsiburada.com dan hayatımda hiç alışveriş yapmamıştım. 2 gün önce kapı barfiks demiri gördüm. Dikkatimi çekti, bende alayım dedim. Kredi kartı kullanan biri değilim. Bende havale ile hesaplarına yatırayım dedim. Ürünü sipariş etmeden önce bankaya parayı yatırdım. Sonrada ürünü sipariş ettim. Ama onlar bana sipariş numarası veriyorlarmış. Ben bilmiyordum. Sipariş no'yu yazmadan gönderdim parayı. Aradan 2 gün geçmesine rağmen hala siparişi onaylamamış bu site. Bende müşteri hizmetlerine mesaj gönderdim sabah onaylamadı diye. Size en kısa zamanda cevap gelecektir dedi. Daha gelecek. 2 gün içinde onaylanmayan siparişler iptal edilecek diyor sitede. İşte bu gün 2. günüm. Dakikalar kalmıştır iptal olmasına ama hala onaylamamışlar. Bilgisi olan lütfen yardım etsin.

sorun çözüldü mü

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: haliljo06

Merhaba arkadaşlar. Ben hepsiburada.com dan hayatımda hiç alışveriş yapmamıştım. 2 gün önce kapı barfiks demiri gördüm. Dikkatimi çekti, bende alayım dedim. Kredi kartı kullanan biri değilim. Bende havale ile hesaplarına yatırayım dedim. Ürünü sipariş etmeden önce bankaya parayı yatırdım. Sonrada ürünü sipariş ettim. Ama onlar bana sipariş numarası veriyorlarmış. Ben bilmiyordum. Sipariş no'yu yazmadan gönderdim parayı. Aradan 2 gün geçmesine rağmen hala siparişi onaylamamış bu site. Bende müşteri hizmetlerine mesaj gönderdim sabah onaylamadı diye. Size en kısa zamanda cevap gelecektir dedi. Daha gelecek. 2 gün içinde onaylanmayan siparişler iptal edilecek diyor sitede. İşte bu gün 2. günüm. Dakikalar kalmıştır iptal olmasına ama hala onaylamamışlar. Bilgisi olan lütfen yardım etsin.

sorun çözüldü mü

çözüldü kanka. Kargoya vermişler 1-2 iş günü içinde gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliljo06 -- 25 Ocak 2012; 20:10:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.