Şimdi Ara

hepsiburada.com dan alışveriş yapmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • usta sen sıyırdın sanırım o adam o malı almış eskitip satmış yenisini bile almıştır siteyi baya geriden takip ediyorsun anlaşılan
  • hepsiburada.com = hepsirezalet.com arkadaşalrrr.. Müşteri hizmet anlayışları YOK.. Hele ETİK anlayışları hiç yok..!!!

    http://resim.donanimhaber.com/m_10285970/tm.htm buraya yazdım hepsiburada ile ilgili problemimi..!!! 1 aydırr... paramın peşine düştüm ama yaptıkları hiçbişey... cvp dahi yazmadılarr.. şikayetimvar coma işllettikden sonra cvp verme tennezülü gösterdiler şerefsizler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: antieverything

    hepsiburada.com = hepsirezalet.com arkadaşalrrr.. Müşteri hizmet anlayışları YOK.. Hele ETİK anlayışları hiç yok..!!!

    http://resim.donanimhaber.com/m_10285970/tm.htm buraya yazdım hepsiburada ile ilgili problemimi..!!! 1 aydırr... paramın peşine düştüm ama yaptıkları hiçbişey... cvp dahi yazmadılarr.. şikayetimvar coma işllettikden sonra cvp verme tennezülü gösterdiler şerefsizler..



    Gördüm dostum çok ayıp etmişler ... Ama bu sırf bunlara has bişi değil ...Başka firmalarda mağdur ediyor zaman zaman ....

    Allah büyük dur bakalım hallolur elbet




  • 1 kez siparişim oldu, 3 günde kargoya veririz deniyor orda, aradığımdada aynı palavra söylendi 10 gün bekledim baktım geleceği yok, iptal ettirdim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Noxco

    1 kez siparişim oldu, 3 günde kargoya veririz deniyor orda, aradığımdada aynı palavra söylendi 10 gün bekledim baktım geleceği yok, iptal ettirdim.


    Online alışveriş sitelerinden alışveriş yapacaksanız önce telefon açıp ürünün ellerinde olduğundan veya en kısa ne kadar zamanda temin edileceğini öğrenmeden sipariş vermeyin

    Zaten sorunların büyük çoğunluğuda bundan kaynaklanıyor
  • daha once yazmış oldugumuz kitapçıkta söz etmiştik internet sitelerinden. bunlar kendi çevrem ve benim tecrubelerim yaşadıklarımdır.
    burdan hepsibuardanın iyi yönlerini, kötü yönlerini biraz anlatayım.
    benden iyi not alan yerleri
    1-kes, yapıştır özellikleri ile yetinmeyip, anket, yorum, yorumlara dogruluk anketi, ek resimler, servis durumu, garanti durumu gibi ek hizmetler vermesi.
    2-hızlı kargoyu ilk başlatan firma olması
    3-türkiyenin ilklerinbden ve en büyüklerinden olması
    4-sitelerindeki kargo takip otomasyonu
    5-her ihtimale karşı jredi kartı sahibinden kayıt ederek sesli onay almaları
    6-en ufak adres, isim harf eksikliğinde telefon açıp onay almaları
    7-kişi teslimi şartı aranması. mesela ben alsam dukkanda olmasam dukkandaki kişilere kargoyu teslim etmezler. teslim ederlerse kargo firması sözleşmeye aykırı davranıyor demektir.
    8- genelde tüm markalara yer vermesi.

    buda eksi yönlerinden bazıları
    1-site kargo takip sistemeinde kargoya verilen bir ürünün 2 gün istanbuldan köprüden, gebze tarafına çıkamaması ::) alıyorsun kargoya verildi gözküyor, 2 gün istanbulda oayalanıyor, 48 saatte 50km yol alamıyor ama istanbuldan çıktıktan sonra 10 saatte 600km yol alabiliyor. yani bir tuhaflık var.

    2-sordugun sorulara asla adam akıllı bir cevap alamassın.. 2 gün sonra başka bir cevap verebilirler ve verdikleri cevapğla soru nun konusu farklı olabilir. ben soruyorum bu ürünün teknisk servisi kim. cevap çok yahşi. ürünlerimiz 2 yıl garanti ile satılmaktadır.
    yeni örnek:
    29.10.2006 21:14:22 hemalhemsat

    hemalhemsat.com la çaılşmaktan memnunum. yeni kampanya hakkında detaylı bilgi almak istiyorum. 1-mesela 145 ytl lik ürün sattık. almak istediğimiz ürün 130 ytl. bu 15 ytl ne olcak. ödenecekmi bir sonraki siparişe mi devredilecek veya yok mu sayılcak. 2- mesela 269 ytlilik ürün sattık. almak istediğm ürün 550 ytl/12 taksitle. şimdi bu nasıl olcak. 550 den 269 düşülüp geriye kalana mı taksit uygulanacak ne olcak. ayrıntılı bilgi istiyorum.

    30.10.2006 17:31:36 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.


    Konu ile ilgili olarak ana sayfamızda Çifte kazanç butonuna tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    oysa ana sayfadaki bilgilerde en ufak bu konuya cevap yok. bende ne çıkarsa şansıma dedim. deneyerek öğreneyim dedim benq ve philips cep telefonlarından sipariş verdim.
    örnek
    01.11.2006 19:59:37 HEDİYE ÇEKİ, TAKSİT, HAVALE İNDİRİMİ

    daha onceki sordugum sorunun cevabını deneme/yanılma usluyle ogrendim. ama gördümki hediye çekiyle yapılan alışverişlerde havale indirimi %3 veya kalan miktara peşin fiyatına taksit uygulanmıyor. ben mi yanılıyorum yoksa böyle mi. iyi geceler iyi çalışmalar

    02.11.2006 19:17:53 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.


    Bu tür bir uygulama söz konusu değildir.

    Saygılarımızla...

    3-yapılan bir hatada asla müşteriyi kazanmak, gönlünü almak gibi bir jestleri olmaz.
    4-turkcell taktiği güderler. fiyatlar diğer firmalara göre çok pahalıdır. mesela asus v70 piyasada 460 ytl civarı iken hb den 490 a alırsınız
    5-hızlı kargo derler, hızlı kargo 3 günde anca ulaşır konya merkeze
    6-ups gibi bir kargo ile çalışırlar belki istanbul için çok iyidir ups ama istanbul türkiyenin ancak %10-%15 i. geride kalan %85 rezil olur ups sayesinde
    7-her ürün satacak firma ile analaşabilirler, yeterki kar'ı yüksek olsun. intxxxx gibi bir firma ile çalışıp bozuk 10.000lerce ericsonlar halkın elinde kalabilir
    bunlar bizim yaşadıklarımızdır, belki bazı huyları düzelmiş veya sadece biz yaşamış da olabiliriz bu sorunları




  • quote:

    daha once yazmış oldugumuz kitapçıkta söz etmiştik internet sitelerinden. bunlar kendi çevrem ve benim tecrubelerim yaşadıklarımdır.


    foruma biraz baktım ama bu kitapçıkla ilgili bişey göremedim, internet sitelerinin güvenilirliği ile ilgili hazırlanan bu kitapçık nette alışverişe mesafeli yaklaşan benim için çok faydalı olacaktır. Acaba bu kitapçığı nerden bulabileceğimi söyleyebilir misinz?
  • sıfır1 de telif hakkı. mobillife dergisinin yanında hediye olarak düşünülmüştü. açıkartırma siteleri, telefoncudan alım, sıfır telefoncudan alım, alışveris siteleri gibi konuları içermiştik.
    ama yurtdışı alışveriş konusu, grey ve distrubutor konusu da eklenip 2007 başlarında 2.baskısı verilcek sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 9 Kasım 2006; 10:25:24 >
  • nerden bulabiliriz bu kitapçığı ?
  • mobillife 2007 başında dağıtabilir. ama istersen sana ben ayırabilirim ozaman
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.