Şimdi Ara

Hepsiburada.com da parapuan kullanma varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
32.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartımda birikmiş olan puanımı burada kulanabilirmiyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada'da ParaPuan Kullanımı

Hepsiburada'nın sadakat programı ParaPuan, alışverişlerinde puan kazanmalarına ve bu puanları sonraki alışverişlerinde kullanmalarına olanak tanır. Kazanılan ParaPuan'lar, "hepsiburada para puan kullanımı", "hepsiburada puan kullanma" ve "hepsiburada parapuan kullanımı" gibi çeşitli şekillerde kullanılabilir.

ParaPuan'ların kullanımı oldukça basittir. Alışveriş sepetinde, ödeme sayfasının alt kısmında "ParaPuan Kullan" seçeneğini göreceksin. Bu seçeneği tıkladığında, mevcut ParaPuan bakiyen görünecektir. Kullanmak istediğin ParaPuan miktarını girerek "Kullan" düğmesine tıklaman yeterlidir.

ParaPuan'lar, "hepsiburada paraf puan kullanımı" ve "hepsiburada kart puanı kullanma" gibi diğer puan türleriyle birlikte kullanılabilir. Ayrıca, ParaPuan'lar hepsiburada'nın tüm kategorilerinde kullanılabilir, bu nedenle dilediğin ürünü satın almak için kullanabilirsin.

ParaPuan kullanmak, alışverişlerinde tasarruf etmenin ve daha fazla değer elde etmenin harika bir yoludur. Hepsiburada'da alışveriş yaparken ParaPuan'larını kullanarak bütçenden tasarruf edebilir ve daha fazla ürün satın alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullanamazsın. Hangi bankanın kartı var?
  • Banka kartı çok, yapıkredi, garanti, iş bankası,kardfinans

Kullanabilirmiyim ?
  • Kullanılamıyor malesef. Ama Finansbank Go Card varsa hepsiburada'dan yaptığın alışverişlerde %25 puan kazanıyosun. 100 liralık alışveriş yaptım 25 lira puan kazandım ona da 120 kontör yükledim İş bankası puanlarını ise marketlerde harcıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

Kullanılamıyor malesef. Ama Finansbank Go Card varsa hepsiburada'dan yaptığın alışverişlerde %25 puan kazanıyosun. 100 liralık alışveriş yaptım 25 lira puan kazandım ona da 120 kontör yükledim İş bankası puanlarını ise marketlerde harcıyorum

İşte bende cardfinansla 150 lira puan kazandımda onu harcayacam :)

Bu puanın silinme gibi bi süresi varmı acaba ?
  • Yok. Silinmeyecek kazanılan puanlar. Finansbank puanlarını hiçbir yerde harcayamadım, o yüzden kontör aldım ben
  • quote:

Yok. Silinmeyecek kazanılan puanlar. Finansbank puanlarını hiçbir yerde harcayamadım, o yüzden kontör aldım ben

İşte bu iyi.

Alında bir çok yerde geçiyor puanlar ya, ben rodi de harcamayı düşünüyorum, ordada geçiomuşta:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir aydır hepsiburadadan bişey almıyorum ama ben alışveriş yaparken parapuan kullanabiliyordum, 150 liralık puanınız varsa, alışveriş tutarınız 150 lirayı geçmeyecek.Yani 155 lira olsunda 5 lirayıda kartımdan çeksinler diye düşünmeyin olmuyor.

Parapuan konusunda en iyisi hızlıal.Parçalı ödeme seçeneği olduğu için aynı alışveriş için birçok kartın puanını kullanabilirsiniz
    Örnek: Aldığınız ürün 300 lira 150 lirayı cardfinans parapuanla ödediniz 50 lirayı garanti bonusla ödediniz 100 lirayıda işbank maksimum puanla ödeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 7 Aralık 2009; 2:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Bir aydır hepsiburadadan bişey almıyorum ama ben alışveriş yaparken parapuan kullanabiliyordum, 150 liralık puanınız varsa, alışveriş tutarınız 150 lirayı geçmeyecek.Yani 155 lira olsunda 5 lirayıda kartımdan çeksinler diye düşünmeyin olmuyor.

Parapuan konusunda en iyisi hızlıal.Parçalı ödeme seçeneği olduğu için aynı alışveriş için birçok kartın puanını kullanabilirsiniz
    Örnek: Aldığınız ürün 300 lira 150 lirayı cartfinans parapuanla ödediniz 50 lirayı garanti bonusla ödediniz 100 lirayıda işbank maksimum puanla ödeyebilirsiniz.

Hımm. Ben bilmiyordum. Nasıl kullanabiliyoruz puanları? Puan kullan diye bir seçenek mi var (hepsiburada için söylüyorum)?
  • Ayrıca finansbank pos cihazının olduğu her işyerinde puanlarınızı kullanabilirsiniz ben YEŞİL kunduradan ayakkabı almıştım.Alışveriş yapacağınız yeri arayıp finansbank pos cihazı olup olmadığını sorun, varsa puanlarınızı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Sitemizde kredi kartlarınızda biriken puanlarınızla alışveriş yapabilmektesiniz.
    Siparişlerinizi oluştururken, bazı kredi kartlarınızla sadece puanlarınız ile alışveriş yapabilmekte, bazı kredi kartlarınızla ise de bir kısmını puanlarınızla,geri kalan tutarı da kartınızdan ödeyerek alışveriş yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

Sitemizde Sadece Puanlarınızla ya da Bir Kısmını Puanlarınız, Geri Kalan Tutarı Kredi Kartınızla alışveriş yapabileceğiniz kredi kartlarımız:

Bonus Kart : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.

İdeal Kart : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Card Finans : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

HSBC Advantage : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Koçbank : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.

WorldCard: Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Maxsimum Kart : Puan kullanılamamaktadır.

Axess Kart : Puan kullanılamamaktadır.

Bank Asya:Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.

Evet yapılabiliyormuş hepsiburada'dan.

• Şimdi öylesine bir sipariş oluşturdum hepsiburadadan ama parapuan kullan seçeneğini göremedim.Parapuan kullanımını kaldırdılarmı acaba, yoksa benmi görmedim.Sitesi yenilenmeden önce vardı hatta puanımın son kullanma tarihi olduğu için mecburen ihtiyacım olmayan bir ürün almıştım.Telefonla arayıp sormak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

İşte bende cardfinansla 150 lira puan kazandımda onu harcayacam :)

Bu puanın silinme gibi bi süresi varmı acaba ?

Hangi kampanyadan 150 lira kazandıysan onun ayrıntılarına bak, puanların son kullanma tarihi olabilir.Mesela aşağıdaki kampanyadan kazanılan puanların son kullanma tarihi 7 Ocak 2010.

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-kullanin/kampanyalar/kamp832/gida-ve-akaryakitta-50-tl-parapuan.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 7 Aralık 2009; 2:46:11 >

• quote:

quote:

Sitemizde kredi kartlarınızda biriken puanlarınızla alışveriş yapabilmektesiniz.
    Siparişlerinizi oluştururken, bazı kredi kartlarınızla sadece puanlarınız ile alışveriş yapabilmekte, bazı kredi kartlarınızla ise de bir kısmını puanlarınızla,geri kalan tutarı da kartınızdan ödeyerek alışveriş yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

Sitemizde Sadece Puanlarınızla ya da Bir Kısmını Puanlarınız, Geri Kalan Tutarı Kredi Kartınızla alışveriş yapabileceğiniz kredi kartlarımız:

Bonus Kart : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.

İdeal Kart : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Card Finans : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

HSBC Advantage : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

WorldCard: Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Peki nasıl yapılıyor arkadaşlar yapabilen var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: ukala_boy_

quote:

quote:

Peki nasıl yapılıyor arkadaşlar yapabilen var mı??

hepsiburada.com a hiç bulaşma derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

hepsiburada.com a hiç bulaşma derim ben

Daha önce 4 alışveriş yaptım sorunsuzdu hepsi. kalite düşmüş demek
  • www.hızlıal.com da para puan kullanılabiliyordu eskiden simdi nesıl olur bilemem.
  • konu eski ama para puan kullanabileceğim bi alışveriş sitesi varmı ?
  • güncel...
  • Güncel
  • cardfinans puanlar internette kullanılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.