Şimdi Ara

Hepsiburada.com’da 100 TL’ye varan Chip-Para! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
13
Favori
22.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Bu axess chip parayı en mantıklı harcama yeri neresi? Altın alınabilen yer var mı? ya da harcanabilen market?
    Migros hediyem kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Bu axess chip parayı en mantıklı harcama yeri neresi? Altın alınabilen yer var mı? ya da harcanabilen market?
    altungoldda değerlendirebilirsin hocam. puan alabilirsin ya da hesaba altın transfer edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

Öküz almak için seçim yapıyorum kampanyalar kısmında chip para kampanyası gözükmüyor ,mesela tv seçiyorum orada görünüyor,öküzü alınca puan kazanımı oluyor dimi?
    bugün öküzü sağdım hocam 4.5 litre sütten 150 gr tereyağ çıktı.
  • Tüm sorulara cevap veriyorum.

EVET olumsuz bir durum Yok

• Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Üstat maalesef ben bir çaylak hatası yaptım ve axess mobilden katılım yapmadım , bankayı , hb yı , satıcıyı aradım ama nafile , hb satılan sarıfıstık iptal edilmez gelince teslim alma diyor , satıcı tamamen hb ya bağlıyız bişey yapamayız diyor , bankanın zaten elinde bişey yok şansımı denedim sadece , yok mu bu derde derman olacak bir yöntem

• Cayma hakkının istisnaları

MADDE 15

(1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz:

a) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-x

Üstat maalesef ben bir çaylak hatası yaptım ve axess mobilden katılım yapmadım , bankayı , hb yı , satıcıyı aradım ama nafile , hb satılan sarıfıstık iptal edilmez gelince teslim alma diyor , satıcı tamamen hb ya bağlıyız bişey yapamayız diyor , bankanın zaten elinde bişey yok şansımı denedim sadece , yok mu bu derde derman olacak bir yöntem
    Maalesef hocam sadece teslim almazsin o zaman geri gider biraz uğraştırırir sizi satıcı zaten herşeyi açıklamış

• Ben gg dan daha önce iptal ettirmiştim, artık onlar da etmiyor, geri gönderseniz de çözüm olmaz, tekrar size gelir iadesi yok diye. Yapılacak tek şey kampanyaya katılıp tekrar sipariş vermek ve zararı azaltmak, önceki alışverişi de sineye çekmek

• @agtr ve vefa ,
    Çok teşekkür ediyorum

• Kişiye özel 50tl ve ücretsiz 2 taksit var, Axess mobili kontrol edin. 150tl chip para fena değil.

• Çek takasta Hepsiburada 200/20 hesabı nereden temin ediyorlar acaba :(
  • Dün akşam KDV indirimi varken birşeyler alacaktım. Birara sıkıntı oldu ve Axess sistemde kartlar görünmüyor ve 3d şifre gelmiyordu. Düzenlene kadar da KDV indirimi bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya bende görünmüyor kaldırdılar mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Şu tereyağı bizde çıkarsak, elde kart yazılanları çözmeye çalışıyorum.

Biri özelden talimatları yazmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Şu tereyağı bizde çıkarsak, elde kart yazılanları çözmeye çalışıyorum.

Biri özelden talimatları yazmaz mı?
    Hocam kaç kez cevap verildi. Cevaplar olumlu

• Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Sayın dostum cevaplar olumlu ama burdaki iluminati gizemi çözebilmek dert. Daha önce yapmadığım bir işlem ve çözmeye çalışıyorum, her adım doğru olmazsa sıkıntı olur.
  • quote:

Sayın dostum cevaplar olumlu ama burdaki iluminati gizemi çözebilmek dert. Daha önce yapmadığım bir işlem ve çözmeye çalışıyorum, her adım doğru olmazsa sıkıntı olur.
    Tüm soruların cevapları Evet diye yazılmış hocam olumlu sorun yok denilmiştir.

• quote:

Tüm soruların cevapları Evet diye yazılmış hocam olumlu sorun yok denilmiştir. Ayrıca çoğu burda hesap kitap yapmış şu kadar kazandım diye daha açık ne yazılabilir

• Hepsiburada.com’da 100 TL’ye varan Chip-Para!

Başarılı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.