Şimdi Ara

Hepsiburada.com’da 100 TL’ye varan Chip-Para! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
13
Favori
22.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Axess normalde bekletmez. Provizyondaki alışverişe bile karttan çekilince tutar direk geliyordu. ya parçalıdan gelmiyor yada sipariş tam oluşmadı çünkü 200ünü çekmedim ondan gelmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parçalı ödemeden gelmiyor aman ha deyim. tek ödedim saniyesinde 100 chip geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

1200 tl yi parçalı ödeme yapayım dedim kampaaya axess mobilden katıldım. 1000 tlsini axessten yaptım ödedim puan vs yüklenmedi. 200 tlsini paraftan yapacaktım baktım puan gelmedi iptal ettim işlemi. acaba 200 tlsini çekmeyince sipariş oluşmadığından mı puan gelmedi. mobil uygulamada ödeme çekilmiş ön provizyon hepsiburada yazıyordu.
    iptal ettikten sonra aynı axess le aldınız puan geldi doğru mu ?

Geldiyse risk alıp bende deneyeceğim aynı şekilde.
  • quote:

parçalı ödemeden gelmiyor aman ha deyim. tek ödedim saniyesinde 100 chip geldi
    Hocam bu kesin mi? Onayladınız mı yoksa provizyonda beklerken mi oldu. 2000 lik alımı farklı kişilerin kartla yapacaktım.
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Evet geldi

• dividend D kullanıcısına yanıt
    Parçalı ödemede gelmedi. İptal ettim diğer parçayı ödemedim. Direk 1200ü karttan çektim geldi

• bulutcuk kullanıcısına yanıt
    İki alım da onaylanmadığı için olabilir belki çünkü kısıt açıklamada görünmüyor.
  • quote:

Yanlis bilgi vermeyin.

Hepsiburada kampanyasindan kazanmis oldugunuz 100.00 chip-para kartiniza yuklenmistir. Chip-paranizi 10 Mart 2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yanlis bilgi vermeyin.

Hepsiburada kampanyasindan kazanmis oldugunuz 100.00 chip-para kartiniza yuklenmistir. Chip-paranizi 10 Mart 2019 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

Alıntıları Göster
    Bende arkadaş gibi denedim ilk adımda chip gelmedi iptal ettim. Siz ödemeyi tamamladınız ondan sonra mı geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Bende arkadaş gibi denedim ilk adımda chip gelmedi iptal ettim. Siz ödemeyi tamamladınız ondan sonra mı geldi ?

Alıntıları Göster
    Şuan sepeti 2057tl olarak hazırladım. Her geçen dakika artıyor. 2 axess ile parçalı alacağım ancak olmuyor denildiği için beklemedeyim. 2 kart işlemi tamamlanınca mı veriyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikabi

Şuan sepeti 2057tl olarak hazırladım. Her geçen dakika artıyor. 2 axess ile parçalı alacağım ancak olmuyor denildiği için beklemedeyim. 2 kart işlemi tamamlanınca mı veriyor acaba?

Alıntıları Göster
    AYNI SEPETİ YAPTIM 2 AXESS LE ÖDEDİM 2SİNE DE CHİP GELDİ. ÖDEME TAMAMLANMAYINCA CHİP GELMİYOR.
  • Sipariş oluşmayınca chip gelmiyor demekki

• 2 taksit yansıyan oldumu

• quote:

parçalı ödeme yaptım yüklendi sıkıntı yok
  • İşlem tamam 1183tl dün alsak 1150'ydi kısmet artık

• Parçalı ödeme işlem tamam

• Problemin sebebi ortaya çıktığına göre rahat rahat bölebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Yeniden %3 başladı. Hanımın kartı ile de bu sabah aldım. 120₺ chippara geldi. Sağolasın free kart.

Not:özelden soracaklara şimdiden yazayım, 20₺'si kişisel harcama hedefinden geldi.
    %3 ben göremedim hocam.indirimli hali bile gg den pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 20 Şubat 2019; 14:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba27

2 taksit yansıyan oldumu
    Evet hocam no problem

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Alıntıları Göster
    Hocam islemi bitirmeden nasil chip gelsin komple islemi bitirmen lazim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.