Şimdi Ara

hepsiburada.com banka güvenlik onayı sorunu...yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    hepsiburadadan hp dv6 6020st sipariş ettim world kartımdan tutar kesildi ve güvenlik onayı için bankadan onay istenme aşamasına geldi. fakat hepsiburada bankayı aramış ve ulaşamamış onay alamıyormuş. banka onay için size ulaşamıyor gibi bişey söyledi hepsiburadadaki görevli ve arayıp onay istemem için bir telefon numarası verdi. numara şu: 02626475879 arıyorum onay vermeleri için ama telefonu açan yok. ne yapmam lazım acaba bu durumun düzelmesi için? günlerdir bu banka onayı işini halletmeye çalışıyorum.



  • Aynı durum benim de başıma geldi, sanırım kredi kartının sahibinin banka ile görüşmesi gerekiyor. aynı şekilde ben de 6020st modelini sipariş ettim şu an kargoda.
  • sorunu tam olarak nasıl çözdün hocam detaylı olarak anlatabilirmisin? kart benim adıma. ben bankayı aradım 4440444. kartınızdan kesilmiş zaten tutar dediler. ben sizden güvenlik onayı istiyolar dedim o kişi onay işini bilmiyordu sanırım anlamadı. siz telefondan mı aradınız yapı krediyi yoksa şubeyemi gittiniz? telefonda hangi birime bağlandınız sorunu çözmek için? şubeye gittiyseniz nasıl derdinizi anlattınız acaba? hepsiburadada 2 günde onaylanmayan siparişler iptal ediliyormuş. siparişi tekrardanmı versem sizce? yarın 3 gün olacak siparişi vereli indirim süreside yarın son. onay yüzünden sipariş iptal edilip pazartesi zamlı fiyattan almayalımda.
  • Ben bankayı aramadım, bankadan beni aradılar ve onaylıyormusunuz diye sordular evet dedim. Onun dışında hepsiburada.com a da mesaj atarak durumu belirttim, cevap yazdıklarında onaylanıp tedarik sürecine geçilmişti.
  • kartınızın 3d secure açıkmı ? genelde buradan çıkar sorun..
  • hocam kapalı 3d secure nasıl açılır? siparişi verirkende 3d seçeneği yoktu dikkat ettim.
  • Bende bugün hepsiburada dan alışveriş yaptım bugün kargoya verilmesi gerekirken verilmedi. Aradım fakat banka kartımın inceleme işleminde olduğunu bana 48 saat içinde ulaşılıp onay alınacağını söyledi. Neden bu şekilde olduğunu anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.