Şimdi Ara

Hepsiburada.com a ne oldu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: headkoc

tamam bir link varsa yolla ben aveadan aradım paşa paşa ödedim dakikası 40 kuruş tüm hatlar var bende sen turkcell linki yolla ondan ararım bundan sonra..

Linkle uğraşamam şu an. Ancak Turkcell hattınız varsa nisan-mayısta 444 aramışsanız, mayıs-haziran faturanızı kontrol ediniz. Mutlaka iade vardır. Kendi faturamdan biliyorum. MH'yi de arayıp sordum, Niye faturamı kabarttınız, şimdi niye iade ediyorsunuz diye. Onlar da 2 Mayıs'tan önce dk başı 40 kuruştu, sonrasında arama başı 40 kuruş oldu dediler.
    Not: Şu an Turkcell'li değilim.

Orijinalden alıntı: ercuezel

Memphis1tr
    Yazdıklarımdan ötürü özür dilerim arkadasım mesajini yanlış okunuşum
    Söylediğinde haklisin

ok yanlış anlamışsın seviyesizllik yok ortada yazdım olur bu tarz şeyler.
    Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • @ ercuezel

quote:

.okuduğum kadarı ile seviyesiz bir tartışma yok ortada.

yazmış adam, ""bu kadar seviyesiz bir tartışma görmedim " diye birşey göremiyorum ben...

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

tamam bir link varsa yolla ben aveadan aradım paşa paşa ödedim dakikası 40 kuruş tüm hatlar var bende sen turkcell linki yolla ondan ararım bundan sonra..

Linkle uğraşamam şu an. Ancak Turkcell hattınız varsa nisan-mayısta 444 aramışsanız, mayıs-haziran faturanızı kontrol ediniz. Mutlaka iade vardır. Kendi faturamdan biliyorum. MH'yi de arayıp sordum, Niye faturamı kabarttınız, şimdi niye iade ediyorsunuz diye. Onlar da 2 Mayıs'tan önce dk başı 40 kuruştu, sonrasında arama başı 40 kuruş oldu dediler.
    Not: Şu an Turkcell'li değilim.

Avedan harcama detayına baktım yazdıklarım doğru 00:03dk:11 saniyey 1 lira 66 kuruş almışlar.Neyse senin dediğin sadece 444 0 532 yani turkcell mh için geçerli diye biliyorum ama arayan başka arkadaşlarda çıkarsa gsm bölümden konu açarız.Hepsiburada şikayet olayını bozmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 21 Temmuz 2011; 12:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

@ ercuezel

quote:

.okuduğum kadarı ile seviyesiz bir tartışma yok ortada.

yazmış adam, ""bu kadar seviyesiz bir tartışma görmedim " diye birşey göremiyorum ben...

Mersin sıcağına bağlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.