Şimdi Ara

Hepsiburada.com a ne oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siparis iptalini telefonla arayarak yapiyorsunuz. benimde siparisim uc gun paketleme asamasindaydi aradim ne is dedim hemen ilgileniyoruz en kisa surede gondericez dediler. tasiniyolarmiymis yenileniyolarmiymis neyse tamda anlamadim. siparisimi iptal edin dedim ettiler ve iki gun sonra para hesabimda gozukuyordu.baska bi siteden siparis verdim ve urun ertesi gun elimdeydi.

Orijinalden alıntı: brkrdn

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Hepsiburada taşınıyor bundan dolayı 1 aydır sıkıntı var.

Ne taşınması ne başka bir şey o kafa ile o siteden bir şey olmaz.
    Taşınma telaşesi olmadan öncede yine yüzlerce mağduru var sitenin.

Yüzlerce mağdurunun olması gayet doğal şuan piyasada en çok alışveriş yapılan site şikayetçide o oranda çok olacaktır.Ben 3 yıldır ayda ortalama 2 alışveriş yapmışım büyük bölümünde ciddi sorun yaşamadım gayet memnundum.
    Geçen hafta ayakkabı aldım 5. gün kargoya verildi durumu mesajla sordum yeni merkezlerine taşındıklarını belirttiler.

• Aynen 1 haftadan fazladır bekliyorum.

Ne paketleme sırasıymış arkadaş... :)
  • bu başlık birazdan kapanır. Aynı başlıktan bende açtım, seviyeli ve detaylı olarak anlattım ve bu durumdan muzdarip olanların birlikte ses vermesini istedim. Ama sayfamızın sponsorlarından biriyle ilgili konuya çözüm arayışında bulunduğum başlık hiçbir açıklama yapılmadan kapatıldı.

17 gün oldu siparişlerden haber yok.. hergün ayrı kavga MH arıyorum ordaki insanlara da acıyorum. Yetkililerle görüşme talebimi sallayan yok, artık mesajlara bile cevap atmıyorlar..

Ama dedim ya başlığın ömrü burda kısa.. gene de yazdım.

edit: 17 gün sonra mesaj gelmiş az önce.. 3 parça üründen 4lü kalem pili kargoya vermişler.. Güler misin ağlar mısın?!!

not: onuncu yazışmamızda ürünümün kargoya verildiğini yazmışlar gururla, cevap yazdım: 17 gün sonra o kadar ürünün arasından en acil ihtiyacım olan kalem pili yollamanız beni çok etkiledi.. Teşekkür ediyorum zahmet oldu size de..

iyice laçkaya bağladık.. bir daha mı? Tövbe!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 21 Temmuz 2011; 11:49:42 >

• 13.07.2011 19:46:18 örümcek paketleme kaplumbağa kargolama-

benzin fiyatlarının düşmesini mi bekliyorsunuz kargolamak için yada ne bileyim yeterli eleman olmadığı için 2 gündür teslimata hazır olan nasıl olurda halen paketleme aşamasında olur anlamış değilim örümceğe verseydiniz şimdi ağlarıyla bir güzel paketlemişti tosbağaya verseydiniz kargo işini şimdiye teslim etmişti. hadi hayırlısı isterseniz güneş kremini göndermek için sezonun bitmesini bekleyiniz ne bileyim içerisinde almış olduğum bir atlas vardı malum güney sudan bağımsızlığını ilan etti ben siparişi verdikten sonra isterseniz yeni ve güncellenmiş baskıyı bekleyin tamam mı?

13.07.2011 23:33:31 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Değerli müşterimiz,

Öncelikle yaşanan sorun dan dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz.

Sizlere vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini yükseltmek, siparişlerinizin daha hızlı kargolanabilmesi ve takibinin yapılabilmesi için operasyon merkezimiz taşınmış olup yeni bir sistemi uygulamaya çalışmaktayız. Taşınmanın getirmiş olduğu yoğunluk yeni sistemimizin uygulanması aşamasında zaman zaman aksaklıklar yaşanmasından dolayı ürün tedariğinde ve tedarik edilen ürünlerin gönderiminde gecikme yaşanmaktadır. Fakat tüm lojistik ekibimiz gün boyu siparişlerinizin paketlenmesi kargo sevkiyatının yapılması için büyük bir çaba ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Tedarik aşamasında bekleyen ürünleriniz ise mümkün olan en kısa süre içerisinde stoklarımıza girişi sağlanarak tarafınıza gönderim işlemleri başlatılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla..

3 gün dedin 5 gün dedin 11 gün oldu gelmediiii.geçen cuma gelecekti günlerdir gelmedi.yeter amaaaaaaaaaaaa

15.07.2011 14:23:27 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Değerli müşterimiz,

Sizlere vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini yükseltmek, siparişlerinizin daha hızlı kargolanabilmesi ve takibinin yapılabilmesi için operasyon merkezimiz taşınmış olup yeni bir sistemi uygulamaya çalışmaktayız. Taşınmanın getirmiş olduğu yoğunluk yeni sistemimizin uygulanması aşamasında zaman zaman aksaklıklar yaşanmasından dolayı ürün tedariğinde ve tedarik edilen ürünlerin gönderiminde gecikme yaşanmaktadır. Fakat tüm lojistik ekibimiz gün boyu siparişlerinizin paketlenmesi kargo sevkiyatının yapılması için büyük bir çaba ile çalışmalarını sürdürmektedirler. Tedarik aşamasında bekleyen ürünleriniz ise mümkün olan en kısa süre içerisinde stoklarımıza girişi sağlanarak tarafınıza gönderim işlemleri başlatılacaktır.

Saygılarımızla..

4 gündür Ürünleriniz paketleme işlem sırasına alınmıştır ibaresini görmekten bıktım ben bzim DÜLDÜLü göndereyim elden alsın.

15.07.2011 14:58:17 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Değerli müşterimiz,

Saygılarımızla..

kopyala yapıştır yapmayınız yeter artık bu ne ya ...
    15.07.2011 17:39:16 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Lojistik departmanımızda yaşanan yoğunluk nedeni ile çıkışlarda bir süre gecikme yaşanmaktadır. Ürünlerinizin en kısa süre içerisinde teslimatı sağlanacaktır.

Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.

Saygılarımla…

18.07.2011 16:39:22 RE :

bugün benim doğumgünüm ve firmanızdan doğumgünü mesajı gelmiş mesaj yerine parasını ödediğim eşyaları gönderin yeter

20.07.2011 15:43:22 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Siparişiniz çıkışa hazır durumda olup paketleme işlem sırasında bulunmaktadır.Ürünler kargoya verilmesi ile ilgili lojistik departmanımıza bilgi verilmiş olup en acil şekilde işleminin yapılmasına çalışılacaktır. Kargo çıkışlarında yaşanan yoğunluk sebebi ile yaşanan gecikmenin en aza indirilmesi yönünde tarafımızdan gerekli aksiyonlar alınmış olup ürünlerinizin size en kısa sürede teslimatının yapılması için gereken şekilde çalışılacaktır.

İşlemleriniz tamamlandığında siparişleriniz kargoya verilecek ve gönderi bilgileri size sms ve mail yoluyla aktarılacaktır.

Yaşanan gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden özür dileriz.

Saygılarımızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazo21 -- 21 Temmuz 2011; 12:04:31 >

• 444 15 47http://www.hepsi burada.com/Iletisim.aspx
    Hepsiburada'nın asıl MH numarası budur.
    Taşınmadan dolayı ay başında gecikme olacak dedmişlerdi. Ben burayı arayarak hızlandırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 21 Temmuz 2011; 11:50:52 >
    sevgide ve dostça kalınız...
  • Hala O siteden Alışveriş yapan var mı ya
  • çıkıyor çıkıyor da önce bir 10 dakika düşürmeye uğraşıyorsunuz sonra da 10 dakika bekliyorsunuz.. 17 günde 5 kere hızlandırdım, hatta bir keresinde "ne kadar hzılandırdınız şimdi hanımefendi" diye bir soru sordum, onu burdan göremiyoruz dedi Rezalet bir durum..

Orijinalden alıntı: nazo21

13.07.2011 19:46:18 örümcek paketleme kaplumbağa kargolama-

benzin fiyatlarının düşmesini mi bekliyorsunuz kargolamak için yada ne bileyim yeterli eleman olmadığı için 2 gündür teslimata hazır olan nasıl olurda halen paketleme aşamasında olur anlamış değilim örümceğe verseydiniz şimdi ağlarıyla bir güzel paketlemişti tosbağaya verseydiniz kargo işini şimdiye teslim etmişti. hadi hayırlısı isterseniz güneş kremini göndermek için sezonun bitmesini bekleyiniz ne bileyim içerisinde almış olduğum bir atlas vardı malum güney sudan bağımsızlığını ilan etti ben siparişi verdikten sonra isterseniz yeni ve güncellenmiş baskıyı bekleyin tamam mı?

@nazo21
    En orijinal şikayet mesajlarını ben yazıyorum sanıyordum.
    Süper ifadeler... Tebrik ederim.
    Allah sabır versin!

• Başlığın ömrü kısa diyenler sebebini de yazsalar?
    Bu sıcak fırsat olmadıgından olabilir mi acaba??

Ama madem forumda sıcak fırsatlar adında firmaların kampanyaları paylaşılıyorsa "sıcak kazıklar " , "Amman dikkat" gibi başlıklar da olmalı.
  • konu kapatılırsa yanlış yerde acıldığı için kapanır beyler.okuduğum kadarı ile seviyesiz bir tartışma yok ortada.kendi fikrim yaz dönemi olduğu için personllerin izin yapması ve bu sebepten işlerin aksamasıdır. yoksa farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
    Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • Adam gibi telefonla bir müşteri hizmetleri kurmadıkları sürece hepsiburadadan alışverişimi durdurdum ve bunu mesajla onlara bildirdim,eğer sizlerde böyle bir mesaj atarsanız belki müşteri hizmetleri yada güncel tabiriyle kol center larını düzenlerler diye düşünüyorum.En azından telefonla ulaşınca karşınıza biri çıkıyor ve derdinizi bir şekilde anlatabiliyorsunuz yoksa mesaj atınca papağan gibi aynı basılı metni size defalarca geri gönderiyorlar..

Orijinalden alıntı: ercuezel

Ama madem forumda sıcak fırsatlar adında firmaların kampanyaları paylaşılıyorsa "sıcak kazıklar " , "Amman dikkat" gibi başlıklar da olmalı.

+1

Orijinalden alıntı: memphis1tr

konu kapatılırsa yanlış yerde acıldığı için kapanır beyler.okuduğum kadarı ile seviyesiz bir tartışma yok ortada.kendi fikrim yaz dönemi olduğu için personllerin izin yapması ve bu sebepten işlerin aksamasıdır. yoksa farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Sizin seviyenizi merak ediyorum
  • arkadaşlar 2008 krizi öncesi weblebide bu duruma düşmüş sonra iflası basmıştı. kriz yaklaşıyor hani ne biliyim çokta kampanya yapmaya başladı hepsi burada. weblebide dünya kadar indirim yapıp kepenk kapatmıştı...

quote:

konu kapatılırsa yanlış yerde acıldığı için kapanır beyler.okuduğum kadarı ile seviyesiz bir tartışma yok ortada.kendi fikrim yaz dönemi olduğu için personllerin izin yapması ve bu sebepten işlerin aksamasıdır. yoksa farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum.

cok fazla kafanızı yormayın.
    Core2 Duo E8400, 3.0 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz,ASUS P5 MAX FORMULA X38 DDR2 ,4GB DUAL KIT 2X2GB 1066MHZ REAPER,SAMSUNG 2 TB SATA2 32MB CACHE,ZOTAC 896MB GTX 275 AMP EDİTİON(256BİT),SAMSUNG 223BW,G15,G5,CREATİVE DTS 2200,CASE COOLERMASTER ELİTE,LG DVD-RW,LG GH22N
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: nazo21

13.07.2011 19:46:18 örümcek paketleme kaplumbağa kargolama-

@nazo21
    En orijinal şikayet mesajlarını ben yazıyorum sanıyordum.
    Süper ifadeler... Tebrik ederim.
    Allah sabır versin!

Hala gülüyorum valla koptum

ne diyeyim allah yardımcınız olsun gerçekten ....

• quote:

quote:

quote:

cok fazla kafanızı yormayın.

Bu kadar yorum yapan insana saygısızlık yapan biri icin zaten kafa yormaya değmez, haklısın ;)

• quote:

Başlığın ömrü kısa diyenler sebebini de yazsalar?
    Bu sıcak fırsat olmadıgından olabilir mi acaba??

Konuyu "Konu Dışı" bölümüne açmıştık.. sanırım onla bir ilgisi yoktur..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.