Şimdi Ara

Hepsiburada Çeşitli Ücretsiz İndirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Hepsiburada Çeşitli Ücretsiz İndirimler
    Hepsiburada

''Sana özel'' başlığında hesabıma tanımlı bu indirimlere ihtiyacı olan varsa ücretsiz kullanabilir.

-Seçili süpermarket ürünlerinde 150/20 indirim. ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN

-Hesaba tanımlı şekildedir. Son kullanım tarihi belirtilmemiş, alan kişi hemen kullanmalı.

-Alışverişinizi onaylamanız sonrasında hesap geri alınır. Kişisel hesabımdır, hesap bilgileri değiştirilmez.

Foruma sık giremiyorum. pm'lere geç dönebilirim.

-Hızlı iletişim için tıklayın lütfen ----> Whatsapp

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm ye cevap alamadık teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yok hocam sen whatsapp a da o anda cevap vermemiştin, whatsapp dan cevap verirsin diye 10 dakika kadar bekledikten sonra buraya gelip bu mesajı yazdım ki belki emailine uyarı gider ve satışı yaparsın. Ama sorun değil kupon ihtiyaçlarımız olunca anında alabilmek isteriz çünkü arka planda satın almak istediğimiz ürün bekliyordur bazen de kısıtlı kotadan dolayı ürünleri kaçırabilmekteyiz bu anlamda kupon satarken ve satın alırken hızlı iletişim çok önemli hocam. Hayırlı olmasını dilerim sonuçta satmışsınız olay bitmiş bende tesadüfen bu mesajıma cevabınızı şimdi fark ettim ve açıklama yapayım dedim. Lafın özü kupon satıyorsak alıcılara olumlu/olumsuz hızlı dönüş yapalım ki alıcılarda hızlıca başka indirim kuponlarına yönelebilsinler.

sevgiler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.