Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Haber veren arkadşa teşekkürler. Bende 7 çift aldım. 2 eşime 4 bana 1 anneme..

eşine alanlar hep kendine fazla eşine az almış :))) bende öyle yaptim..sus payı.

hocam bende aynı şeyi (sus payı ) düşündüm ama bizimki ben denemeden ayakkabı almam deyince kardeşim ve babamı sepete dahil ettim, hayırlısıyla gelir inş. =)
  • Ben de eşime alıştıra alıştıra söyledim zaten Birden 7 çift ayakkabı aldığımı duyarsa şok olmasın diye:)
  • Ben göndereceklerinden şüpheye düşmeye başladım.
  • Hepsiburada gibi marka olmuş bir firma bu fiyattan çakma ayakkabı satarsa o firmayı yıkarlar.O yüzden ürünlerin kesinlikle çakma olduğunu düşünmüyorum.Sadece adı çok duyulmayan ürünleri bu fiyattan satarak stok erittiler.Yoksa tiger gibi markaları da Zidaya satıyordu ancak bu gibi bilinen ünlü markaların ürünlerini 20TL'den satmak gibi bir uygulamaları yok.O yüzden ürünler bence %100 orjinal gelecektir.Zaten yurtdışında bilinen bu markaların çakmasını bulmak zaten zor.Ayrıca hepsiburada bu şekilde bir uygulamayla adına ve imajına asla zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Hepsiburada gibi marka olmuş bir firma bu fiyattan çakma ayakkabı satarsa o firmayı yıkarlar.O yüzden ürünlerin kesinlikle çakma olduğunu düşünmüyorum.Sadece adı çok duyulmayan ürünleri bu fiyattan satarak stok erittiler.Yoksa tiger gibi markaları da Zidaya satıyordu ancak bu gibi bilinen ünlü markaların ürünlerini 20TL'den satmak gibi bir uygulamaları yok.O yüzden ürünler bence %100 orjinal gelecektir.Zaten yurtdışında bilinen bu markaların çakmasını bulmak zaten zor.Ayrıca hepsiburada bu şekilde bir uygulamayla adına ve imajına asla zarar vermez.

inşallah orijinaldir ve inşallah gönderirler.
    Benim siparişlerde " Tedarikçi firmadan bekleniyor" yazıyor.
  • Hic bir sey kalmamıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben AND1 aldım bir adet ama daha önce hiç imitasyonunu görmedim daha doğrusu duymadım bile o yüzden imitasyon göndereceklerini sanmıyorum
  • Beyler Fenomilano ve Caesar Orraca markalarının kalitesi nasıldır.Bileniniz var mı..
  • quote:

Ben de eşime alıştıra alıştıra söyledim zaten Birden 7 çift ayakkabı aldığımı duyarsa şok olmasın diye:)

bide şöyle dediniz değilmi..iki ciftte sana aldım çok begendim baksana çok güzel değilmi...ve konu kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Hepsiburada gibi marka olmuş bir firma bu fiyattan çakma ayakkabı satarsa o firmayı yıkarlar.O yüzden ürünlerin kesinlikle çakma olduğunu düşünmüyorum.Sadece adı çok duyulmayan ürünleri bu fiyattan satarak stok erittiler.Yoksa tiger gibi markaları da Zidaya satıyordu ancak bu gibi bilinen ünlü markaların ürünlerini 20TL'den satmak gibi bir uygulamaları yok.O yüzden ürünler bence %100 orjinal gelecektir.Zaten yurtdışında bilinen bu markaların çakmasını bulmak zaten zor.Ayrıca hepsiburada bu şekilde bir uygulamayla adına ve imajına asla zarar vermez.

inşallah orijinaldir ve inşallah gönderirler.
    Benim siparişlerde " Tedarikçi firmadan bekleniyor" yazıyor.

Hocam kesinlikle orjinal Zidaya batarken ben 2 adet tiger almıştım 79TL'den ve ikisi de geldi.İkisi de %100 orjinal ürünler.Zaten aldığınız ürünlerin stok kodlarına bakarsanız hepsi ZD ile başlıyor.Yani Zida'yanın ürünleri.Ayrıca şüpheniz varsa aldığınız ürünler Avrupabirliği ülkelerin markası isehttp://gs1.tobb.org.tr/gepir.php adresinden ürünlerin ithal edildiği yeri görebilirsiniz.Amerikadan ithal edilen ürünler için malformed yazısı çıkıyor.Ama avrupabirliği içerisindeki bir ülke ise nereden ithal edildiğini görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazaksami

gördüğüm ayakkabıların çoğu nedense Ankara - Maltepe pazarı havası uyandırdı bu sebeple dün ilk saatlerde ilan çıkar çıkmaz hangi ayakkabıyı beğendiysem sepete bir türlü ekle yemedim.

Birde bundan önce pabbuc.com comdan güya piyasa fiyatı 79TL olan dockers (by gerli) ayakkabıyı 40 tl ye alınca sevinmiştim ama sonradan baktım ki acayip koku yapıyor ayak terletiyor , bir daha UCUZ AYAKKABI TÖVBEEEE

http://www.pabbuc.com/dockers_erkek_ayakkabi_212540_gri

Bildiği güvendiği markayı alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

ve Yüce Allah ımın biz Müslümanlara lütfü, ikramı olan Kurban Bayramınızı şimdiden tebrik ederim.

eyw kardeşim seninde kurban bayramın mübarek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Haber veren arkadşa teşekkürler. Bende 7 çift aldım. 2 eşime 4 bana 1 anneme..

eşine alanlar hep kendine fazla eşine az almış :))) bende öyle yaptim..sus payı.

bende de tam tersi kendime 0 eşime 6 adet aldık:))
  • O nasıl bi hücumdur bişey kalmamış
  • Kargo bedava için Türkiye Finans Happy Kredi kartı da geçerli.
    Ayrıca farklı günlerde birinci 50 tl harcamaya 25 tl , ikinci 50 TL harcamaya 25 TL toplamda 50 TL bonus var.

Yani 75 + 75 TL lik ayakkabı alsanız.
    Kargolar bedava artı 50 TL bonus.
    100 TL ye 7-8 çift ayakkabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazaksami

gördüğüm ayakkabıların çoğu nedense Ankara - Maltepe pazarı havası uyandırdı bu sebeple dün ilk saatlerde ilan çıkar çıkmaz hangi ayakkabıyı beğendiysem sepete bir türlü ekle yemedim.

Birde bundan önce pabbuc.com comdan güya piyasa fiyatı 79TL olan dockers (by gerli) ayakkabıyı 40 tl ye alınca sevinmiştim ama sonradan baktım ki acayip koku yapıyor ayak terletiyor , bir daha UCUZ AYAKKABI TÖVBEEEE

http://www.pabbuc.com/dockers_erkek_ayakkabi_212540_gri

Bildiği güvendiği markayı alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

ve Yüce Allah ımın biz Müslümanlara lütfü, ikramı olan Kurban Bayramınızı şimdiden tebrik ederim.

Hocam o siteden 3 çift ayakkabı almıştım hatta bilerek 1 numara büyük almıştım 3 üde ayakkabılıkta duruyor acayip rahatsız ediyor bariz çakma ürün sattılar uğraşmak istemedim iadesi için.
    Ama bu olay bana ders oldu bir daha netten ayakkabımı tövbee..

• quote:

Ben göndereceklerinden şüpheye düşmeye başladım.

Üretici firmadan bekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Ben göndereceklerinden şüpheye düşmeye başladım.

Üretici firmadan bekleniyor..

Stokta olmayan ürün mü sattılarki bunlar yazıyor acaba?

• Dün almıştım bugün kargoya verilmiş az önce mesaj geldi

edit: ayakkabi yi değil diğer öteberiyi vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 18 Ekim 2012; 12:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Dün almıştım bugün kargoya verilmiş az önce mesaj geldi

Bu çok iyi haber

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Dün almıştım bugün kargoya verilmiş az önce mesaj geldi

Bu çok iyi haber

Amma lakin ki öyle değilmiş kargo bedava olması için önerdikleri kitabı almıştım onu vermişler ayakkabi tedarikte

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.