Şimdi Ara

Hepsiburada 500 TL'lik hediye çeki 450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 TL değerinde hediye çekidir. Çekte yazan kodu girerek 500 TL'yi aktif edebilirsiniz. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum.

425 TL

Son kullanım tarihi: 31 Aralık 2015

Herhangi bir alt limit yoktur. Nakit yerine kullanılan çektir. Altın ve kontör satışında geçerli değildir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightclub -- 22 Mart 2015; 16:27:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata satmanız pek mümkün değil, zira forumda istemediğiniz kadar 200/75 ve 250/50 çekler en az 30-35 TL avantaj ile satılıyor. Siz ise 500 TL'de 25 TL avantaj sunuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bu fiyata satmanız pek mümkün değil, zira forumda istemediğiniz kadar 200/75 ve 250/50 çekler en az 30-35 TL avantaj ile satılıyor. Siz ise 500 TL'de 25 TL avantaj sunuyorsunuz.

450 TL'ye çektim. Yalnız benim X TL'ye Y TL indirim değil. Direk kod 500 TL değerinde. Hiçbir total ücret şartı yok çek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightclub
    450 TL'ye çektim. Yalnız benim X TL'ye Y TL indirim değil. Direk kod 500 TL değerinde. Hiçbir total ücret şartı yok çek için.

Haklısınız, ama sizin çeki kullanabilmek için alışveriş yapacak birisinin min. 500 TL'lik bir ürün alması gerekiyor ve bu durumda diğer çekleri de kullanabiliyor. Sizinki 100-150 TL alt limitsiz bir çek olsaydı, o zaman farklı olurdu tabi.

Bu arada bence sizdeki çekin altın ve kontörde vb. geçerli olup olmadığını bir öğrenin. Eğer diğer çeklerin geçerli olmadığı kategorilerde geçerli ise kendinize öyle bir avantaj sağlayabilir ve daha rahat satabilirsiniz.

Hayırlı satışlar.
  • PM attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: nightclub

Haklısınız, ama sizin çeki kullanabilmek için alışveriş yapacak birisinin min. 500 TL'lik bir ürün alması gerekiyor ve bu durumda diğer çekleri de kullanabiliyor. Sizinki 100-150 TL alt limitsiz bir çek olsaydı, o zaman farklı olurdu tabi.

Bu arada bence sizdeki çekin altın ve kontörde vb. geçerli olup olmadığını bir öğrenin. Eğer diğer çeklerin geçerli olmadığı kategorilerde geçerli ise kendinize öyle bir avantaj sağlayabilir ve daha rahat satabilirsiniz.

Hayırlı satışlar.

Bak onu bilmiyordum ben. Bi öğreneyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.