Şimdi Ara

Hepsiburada %5 indirimle telefon fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefon hakkım var ne kadar yüksek olursa o kadar çok indirim olmuş olur. Birisi için 100.000 lira limitim var diğeri için sınır yok ama alt sınır olarak 80-90 lira bandı diyebilirim. İstanbul içinde yaşıyorum. Ben telefonu aldıktan sonra faturasıyla birlikte paketini hiç açmadığım haliyle elden verebilirim yada kargolayabilirim. İndirim şirketten geliyor bende kullanmayacağım için ben benim hem başkalarının işi görülsün diye işi görülecek adam arıyorum. Bu forumda ilk defa açtım hesap o yüzden güven konusu sorun olursa gerek admin gerek başka kişiler fark etmez instagram yada whatsappdan doğruluğunu kanıtlayabilirim. Zaten fiziken elinize alana kadar para da vermeyeceksiniz o da ayrı bir güvence olmuş oluyor öyle düşünün. 120.000 liralık telefon 6.000 lira daha ucuza geliyor onunla da istemediğin kadar kılıf aksesuar şarj aleti yada eşe dosta hediye alırsınız.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.