< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (20. sayfa)
-
-
An itibariyle yeni gunde de kampanya devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparis olustururken ayni anda baska bir hediye ceki de kullanilabiliyor. Fakat bu kampanyanin indirim oraninda degisiklik oluyor. Misal 3 al 2,5 ode gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kampanya bitti mi
-
kampanya bittimi diye soranlara seçimde oy hakkı verilmesin. sepete atıp bakmak buraya sormaktan daha kolay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konusu geçti mi bilmem ama 3al2öde ile beraber 200/20 ile birleşmesi haricinde Akbank kodu olan varsa 20 TL de oradan düşüyor hepsi birleşti az önce denedim mobilden oldu eğer konusu geçtiyse kusura bakmayın görmeyenlere bilgi olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya başladığından beri Akbank kodu 20 TL yerine 13 TL düşürüyor 200/20 ve 3 al 2 öde birleştiği durumlarda.
-
denedim arkadaşım olmuyor ondan sordum
-
sabah aldım biraz önce denedim yine oluyor,her üründe kampanya yok demekki.3AL2ODE yazacaksınız kod
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 23 Ağustos 2021; 11:29:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineKampanya başladığından beri Akbank kodu 20 TL yerine 13 TL düşürüyor 200/20 ve 3 al 2 öde birleştiği durumlarda.
evet bende öyle olunca akbank 19,90 lık bişi alarak kargo bedava yaparak kullandım mecbur
-
solo tuvalet kağıdı aldım. Bulaşık makinesi tableti bakıyorum. 3 al 2 öde de cazip ürün yok yada ilk anda bir hata vardı farkettiler düzelttiler.
-
Finish quantum max de stok girseler keşke.
Arkadaşlar 3al2öde ve 200/20 yaptığım alışverişlerin hiçbiri kargoya verilmedi not alışverişi dün yaptım satıcı HB
Stok girmişler. 3 adet alımda tanesi 20 tl. Sipariş geçtim hemen. Öğrencilik zamanımda içip, memmun kaldığım çaylardan.
https://www.hepsiburada.com/beta-kizil-dem-turk-cayi-1000gr-p-HBV000005DBA3?magaza=G%c3%bcnaysa&url_src=and-product-detail
Çay alayım dedim, 2 taneden fazla eklenmiyor aynı satıcıdan. Ne saçma bir sistem ya.
Ayrıca yeri değil belki ama yorum yap 10 lira hediye çeki kazan diyorlar. Hediye çekin kullanım tarihini 1 ay sonraya veriyor.
Amaçları eminim hediye çekini unutsunlar da kullanamasınlar diye.
Ya bunlar amazona kurban gitsinler.
-
Amazonu hepsiburada sı yok bu işin, hangisi hesaplısı ise ona hücum. Yalnız ben artık amazondan hijyen gerektiren ürünler almayacağım yaşadığım badireden sonra. Hepsiburada da iade politikasını epey geliştirdi ben memnunum.
-
Aldığım biryağ siparişi iptal olmuş.
Bende yudum sipariş etmiştim endişe ile bekliyoruz : )
-
fairy platinum aldım..2 tanesi hepsiburada diğeri onur marketten ekledim..3 al 2 öde kabul etti..217tlye 225 adet satın almış oldum.
Arkadaşlar markette 90/30 indirim war bilginiz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X