Şimdi Ara

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
13
Favori
12.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paketleri nereden alıyorsunuz arkadaşlar uyguna alınacak yer var mı? En son amazon 56tl idi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alucardz

Paketleri nereden alıyorsunuz arkadaşlar uyguna alınacak yer var mı? En son amazon 56tl idi
    Pazar günleri getir ve yemeksepeti markette %50 indirim oluyor 2 paketi 72 lira geliyor orayı takip edebilirsiniz ayrıca migrosta şuan 50 lira 10 lu paketler

• alucardz kullanıcısına yanıt
    a101de 10 adet fındıklı model 39 tl ama her şubede yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatlerde deneyen oldu mu hic. İlk mesajlarda anında bitiyor demisler ama hala hizli mi tükeniyor acaba ilk 500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

Bu saatlerde deneyen oldu mu hic. İlk mesajlarda anında bitiyor demisler ama hala hizli mi tükeniyor acaba ilk 500
    Denemeyin sakın riske gerek yok gece 00:58 de girmeme rağmen kod gelmedi 00:01 de girin kodları en garantisi o

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

Aynen hocam instagram baktımda 3 -4 gün önce hesaplar paylaşmış hep kampanyayı. Geç kalmışız son günlere doğru azalir diye düşünmüştüm:)

• yumruyen kullanıcısına yanıt
    eski mesajlarda var, biri denemişti ve alamamıştı

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

Sabah getir den yari yarıya saatler için aldım. 3 u 1 arada orjinal 10lu paket. İçinden kod çıkmadı. Ürün yeni üstünde sifre içindedir yaziyor ama kod yazmıyor. Nescafe yi aradım haftasonu 3 de kapanıyormuş m.h. destekten mail atıyordum şikayet kategorilerine paketten şifre çıkmadı diye kategori eklemişler üretim hatasi mıdır şansımıza artık. 1 paket 2 si 1 arada almıştım onda kod çıktı.

Dış ambalaj da kampanya görseli yoksa kod yok o ürünlerde

• arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım, hepsiburada tüm ürünlerde geçerli indirim kodu var mı bildiğiniz ? geçenlerde hemen hergün 100 liralık indirim kodları vardı arabaya bagaj havuzu alacağım hiçbir hesapta kupon falan yok, varsa bildiğiniz epey makbule geçer

• answer my question kullanıcısına yanıt

Su var ama . Tekli paketlerde de sifre içerisinde yazıyor.

Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

• paketin ön yüzünde galiba burdaki gibi kampanya görseli olmalı, her hangi bir kampanya görseli yoksa galiba onlardan kod çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 26 Ocak 2025; 16:59:34 >
    hocam bu paketin ön yüzünü çekip atarmısın, tespit etmiş oluruz dediğim gibi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 26 Ocak 2025; 17:1:47 >
  • answer my question kullanıcısına yanıt
    ön görselle ilgisi yok, paketlerin arkasında yazıyor şifre tekli pakette mi yoksa sadece bir tane mi

• Bunda da yok o reklam ama kod çıkıyor.

en uygun nerde hocam x2 almak gerekiyor cünkü

100tlye kahveleri alıyoruz başarabilirsek kod girip 250 alıyoruz değil mi yazılardan onu anladım.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    a101 de 39 tl 10 lu, İstanbul kart qr kampanyası ile yüzde 25 var, bu şekilde 29 tl ye gelir

Geçen senenin paketi bu. Ok ile işaretlediğim koyu yerin arkasında 1 adet şifre yazardı o şifreyi girdiğinde 10 çekiliş hakkı birden verirdi. Paketlerin içindeki kahvelerin ambalajının içinden şifre çıkmazdı. Hatta paketin içindeki kahvelerin üzerinde tekli satılamaz diye ibare bulunurdu.

Bu sene paketlerin içindeki her bir kahveden ayrı ayrı şifre çıkıyor. Üzerlerinde de tekli satılmaz filan yazmıyor. Aynı rafta gördüğünüz tekli paketler nasılda 10'lu paketlerin içinden de o çıkıyor.

• den kullanıcısına yanıt

Hocam anlamadim 2si 1 aradanin skt 03/26 içinde tekli paketlerde kod var. 3 u 1 arada skt 06/26 ama tek kod var. Bende alttaki gibi bişey buldum on çekiliş hakki vereceği yazıyor ama bu paketteki kodlarsan 2 tane girsek hepsiburada 20 koda verilen 250 tl verir mi bu gece deneyeceğim inş. Verirse cok iyi olur ugrasmamis oluruz ama dediğiniz gibi geçen yılın ise sadece normal çekilişe verir tahminim..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.