< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi (6. sayfa)
-
-
Pazar günleri getir ve yemeksepeti markette %50 indirim oluyor 2 paketi 72 lira geliyor orayı takip edebilirsiniz ayrıca migrosta şuan 50 lira 10 lu paketlerquote:
Orijinalden alıntı: alucardz
Paketleri nereden alıyorsunuz arkadaşlar uyguna alınacak yer var mı? En son amazon 56tl idi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
a101de 10 adet fındıklı model 39 tl ama her şubede yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatlerde deneyen oldu mu hic. İlk mesajlarda anında bitiyor demisler ama hala hizli mi tükeniyor acaba ilk 500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemeyin sakın riske gerek yok gece 00:58 de girmeme rağmen kod gelmedi 00:01 de girin kodları en garantisi oquote:
Orijinalden alıntı: yumruyen
Bu saatlerde deneyen oldu mu hic. İlk mesajlarda anında bitiyor demisler ama hala hizli mi tükeniyor acaba ilk 500
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam instagram baktımda 3 -4 gün önce hesaplar paylaşmış hep kampanyayı. Geç kalmışız son günlere doğru azalir diye düşünmüştüm:)
eski mesajlarda var, biri denemişti ve alamamıştı
Sabah getir den yari yarıya saatler için aldım. 3 u 1 arada orjinal 10lu paket. İçinden kod çıkmadı. Ürün yeni üstünde sifre içindedir yaziyor ama kod yazmıyor. Nescafe yi aradım haftasonu 3 de kapanıyormuş m.h. destekten mail atıyordum şikayet kategorilerine paketten şifre çıkmadı diye kategori eklemişler üretim hatasi mıdır şansımıza artık. 1 paket 2 si 1 arada almıştım onda kod çıktı.
Dış ambalaj da kampanya görseli yoksa kod yok o ürünlerde
arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım, hepsiburada tüm ürünlerde geçerli indirim kodu var mı bildiğiniz ? geçenlerde hemen hergün 100 liralık indirim kodları vardı arabaya bagaj havuzu alacağım hiçbir hesapta kupon falan yok, varsa bildiğiniz epey makbule geçer
Su var ama . Tekli paketlerde de sifre içerisinde yazıyor.
-
hocam bu paketin ön yüzünü çekip atarmısın, tespit etmiş oluruz dediğim gibi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer my question -- 26 Ocak 2025; 17:1:47 >
ön görselle ilgisi yok, paketlerin arkasında yazıyor şifre tekli pakette mi yoksa sadece bir tane mi
-
en uygun nerde hocam x2 almak gerekiyor cünkü
100tlye kahveleri alıyoruz başarabilirsek kod girip 250 alıyoruz değil mi yazılardan onu anladım.
www.sokmarket.com.trNescafe 2'si 1 Arada 10'lu 100 g - Cepte Şokhttps://www.sokmarket.com.tr/nescafe-2-si-1-arada-10-lu-100-g-p-7479?srsltid=AfmBOorvd9f34Ul6lXwwrDCyW8TCOnzaO-hY-1jVWJh12w6V0tfF8jcy -
a101 de 39 tl 10 lu, İstanbul kart qr kampanyası ile yüzde 25 var, bu şekilde 29 tl ye gelir
Geçen senenin paketi bu. Ok ile işaretlediğim koyu yerin arkasında 1 adet şifre yazardı o şifreyi girdiğinde 10 çekiliş hakkı birden verirdi. Paketlerin içindeki kahvelerin ambalajının içinden şifre çıkmazdı. Hatta paketin içindeki kahvelerin üzerinde tekli satılamaz diye ibare bulunurdu.
Bu sene paketlerin içindeki her bir kahveden ayrı ayrı şifre çıkıyor. Üzerlerinde de tekli satılmaz filan yazmıyor. Aynı rafta gördüğünüz tekli paketler nasılda 10'lu paketlerin içinden de o çıkıyor.
-
Hocam anlamadim 2si 1 aradanin skt 03/26 içinde tekli paketlerde kod var. 3 u 1 arada skt 06/26 ama tek kod var. Bende alttaki gibi bişey buldum on çekiliş hakki vereceği yazıyor ama bu paketteki kodlarsan 2 tane girsek hepsiburada 20 koda verilen 250 tl verir mi bu gece deneyeceğim inş. Verirse cok iyi olur ugrasmamis oluruz ama dediğiniz gibi geçen yılın ise sadece normal çekilişe verir tahminim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X