Mail geldi. 250 lira üzeri alışverişlerde sonra kullanılmak üzere veriyor. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 225 TL Hepsi Para

-
-
ÇÖP, 7500₺ harca 225 sonraki ay ÇÖP
-
5inde alışveriş yaptım, gelen giden yok cüzdan hesabında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
verdiği paraya bile alt limit koyuyor çöp
- Hepsiburada’dan yapılan kdv dahil toplam 250 TL ve üzeri alışverişlerde 225 TL’ye varan HepsiPara kazanılacaktır.
- Kampanya, 5 Kasım 2020 (00.00) – 12 Kasım 2020 (23.59) tarihleri arasında (bu tarihler dahil) geçerlidir.
- Kampanya Dönemi’nde kazanılacak HepsiPara detayları aşağıda yer almaktadır.
- Toplam 250 TL - 2.500 TL arasındaki alışverişlerde toplam alışveriş tutarının %2’si kadar,
- Toplam 2.501 TL - 5.000 TL arasındaki alışverişlerde toplam alışveriş tutarının %2,25’i kadar,
- Toplam 5.001 TL - 7.500 TL arasındaki alışverişlerde toplam alışveriş tutarının %2,50’i kadar,
- Toplam 7.500 TL üzeri alışverişlerde 225 TL HepsiPara kazanılacaktır.
- HepsiPara kazanmak için belirtilen harcama tutarı KDV dahil, kredi kartınızdan çekilen tutarlardır.
- Kampanya kapsamında kazanılan HepsiPara tüketicilerin cüzdanına tanımlanacaktır.
- Hepsiburada’dan yapılacak cep telefonu, taşınabilir bilgisayar, chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri alışverişlerinde ve Hepsiexpress alışverişlerinde HepsiPara kazanılamaz.
- 250 TL altındaki alışverişlerde HepsiPara kazanılamamaktadır.
- Kampanya sanal kartlar dahil banka kartı ve kredi kartı ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Aynı alışverişte birden fazla kredi kartı kullanılarak ödeme yapılması (çoklu kredi kartı ile ödeme) Kampanya kapsamı dışında sayılacak ve böyle bir durumda tüketici HepsiPara’ya hak kazanamayacaktır.
- Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir. Ticari kart ile yapılan işlemler Kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek ve bu şekilde yapılan işlemlerde HepsiPara kazanılmayacaktır.
- Kampanya Dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade/cayma hakkının kullanımı vs.) HepsiPara kazanma durumunu etkileyebilir.
- Her bir tüketici bu Kampanya’dan sadece 1 kez yararlanabilir.
Kazanılan HepsiPara, 16-31 Aralık 2020 tarihleri arasında (bu tarihler de dahil 31 Aralık 2020 saat 00:00’a kadar) Hepsiburada’dan yapılacak kdv dahil kargo hariç 250 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.
-
Hep böyle bir hevesle konuya giriyorum sonra birisi çöp diyor sessizce uzaklaşıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol bey diyeceksiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çöpün çöpü
Trendyol cüzdanın kötü bir kopyası
Bu hepsiburada önce bizim 500 e 50 hediye çeklerini yüklesin sahtekarlar kaç yere şikayet ettik umurlarinda degil
telefon bilgisayar altın vs. alımında bile geçmeyen bir çöpün konusunu neden açıyorsunuz burası çöp fırsatları forumu mu
-
Çöpün dedesi
Gerçekten çöp. Trendyol cüzdan i kopyalamaya çalışmış ama becerememiş.
Bu arada eşime yeni hesap açtım 2 gün önce. Cüzdan i aktif edince 10₺ verdi. Dün de 75/25 kupon vermiş. Kullanmak için cüzdana para yükledim 10₺ daha verdi. 75/45 indirim oldu resmen.
Çöp
Ne zamana kadar sürecek bu efsane kasım indirimleri ?
-
neden çöp olsun. uzun zamandır takip ettiğim n11 fiyatları yaklaşık 5100 5200 civarı beko ya da arçelik 18 bin btu klimayı n11' in 11.11 kampanyası ile almayı planlıyordum ve bunun için 500/500 ve 10000/1000 tl oranlarına yakın çekleri hesabıma yükledim. 11.11 yaklaştıkca klimanın fiyatı 5500'e doğru yukselmeye başladı. hb efsane indirimle 5000 den 4500 tl civarına indi. 2 adet klima ve üzerini bazı ihtiyaclarımla tamamlayarak 10 bin tl civarı sepet oluşturdum ve maximum kartla sipariş verdim. hb cüzdandan haberim bile yoktu sonradan farkettim. 225 tl de oradan geldi. 500 tl puan yüklenecek.avantajix iadesi derken n11 de çekle belki 5000 tl e alamayacağım(fiyatlar hergün yükseliyor) ürünler 4100 4200 e mal ettim. yüksek fiyatlı alışveriş yapacaklar için güzel. taş attım kolum mu yoruldu zaten alacaktım. ama sadece bu kampanya için o kadar para harcanmaz o ayrı.
En Beğenilen Yanıtlar

ÇÖP, 7500₺ harca 225 sonraki ay ÇÖP |
Hep böyle bir hevesle konuya giriyorum sonra birisi çöp diyor sessizce uzaklaşıyorum.
![]() |
Trendyol bey diyeceksiniz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X