Şimdi Ara

Hepsi Burada SPOR AYAKKABILARDA indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime bi tane bundan aldım..hemde kargo bedava.

http://www.hepsiburada.com/liste/converse-auckland-racer-spor-ayakkabi-129803c/productDetails.aspx?productId=spordb129803c&categoryId=27045582

hiçbiryerde 110 tl altında bulamamıştım..herşey dahil 59 ..bence cok uygun.
  • auckland racer için iyi fiyat çok güzel bir ayakkabı, çek vb şeylerle 70tl civarına alınabiliyordu bayadır takipteyim. ancak 20tllik ayakkabılardan alınca bu ayakkabıyı almaktan vazgeçtim
  • Büyük numaralar var mı 47-48 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende o 20 lik ayakkabılardan alıcaktım ama geç haberim oldu istediğim model kalmamıştı..:( 39.5 40 gibi numaralarda bulmak zor oluyor..
    bi de markalara güvenemedim genelde bilinmeyen markaların ayakkabılar dikişlı değil yapıştırma oluyor ve dayanmıyor patlıyor.
    inş alan arkadaşlar kargolar geldiğinde yorum yaparlar valla hepimiz alamayan arkadaşlar merak ettik...içimizde kaldı..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue82

bende o 20 lik ayakkabılardan alıcaktım ama geç haberim oldu istediğim model kalmamıştı..:( 39.5 40 gibi numaralarda bulmak zor oluyor..
    bi de markalara güvenemedim genelde bilinmeyen markaların ayakkabılar dikişlı değil yapıştırma oluyor ve dayanmıyor patlıyor.
    inş alan arkadaşlar kargolar geldiğinde yorum yaparlar valla hepimiz alamayan arkadaşlar merak ettik...içimizde kaldı..:)

hocam o 20 tllik ayakkabılardan 2 tane aldım geldi.baska modelleri bilmem ama benim aldıklarım çok çok iyi 20 tl bedava denebilirdi o ayakkabılara
  • Adidas 43 numara normal 43 e mi eşit oluyor acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adidas 43 numara normal 43 e mi eşit oluyor acaba?

• Hayır dostum ayakkabının kalıbına göre değişiyor ancak yaklaşık 1 numara büyük al adidas alacaksan. ben 44 giyiyorum 3 çift adidas ayakkabım var biri 45,5 ikisi 45..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel23 -- 26 Ekim 2012; 23:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Adidas 43 numara normal 43 e mi eşit oluyor acaba?

hacım ayak numarası modelden modele markadan markaya değişiyor bazen 43 büyük gelirken bazen 44 küçük gelir mesela ben pumada 45 giyerken nike ta 43 giyiyorum ama bazen nike ta bile değiişiyor kalıp farkı diyorlar emin olmadan sipariş verme sana en yakın adidasa git bak beğendinide sipariş et hacım
  • Gelen ürünün numarasının küçük veya büyük gelmesi durumunda iade veya değişim yapıyor mu hepsiburada? Yani bu konuda mimliler mi yoksa satış karakterleri düzgün mü arkadaşlar?
  • Hepsiburada'da sahtelik veya şu diğer yasal sahte deyim ondan var mı? Converse alanlara sorum özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue82

bende o 20 lik ayakkabılardan alıcaktım ama geç haberim oldu istediğim model kalmamıştı..:( 39.5 40 gibi numaralarda bulmak zor oluyor..

Ben 5 tane aldım, gerçekten bedava gibi oldu :D
    (1 tanesini bayramdan önce gönderdiler, diğerlerini bayramdan sonra göndereceklermiş)

Ben ayak numarama göre 43 numara sipariş vermiştim, biraz dar geldi.
    Sanırım biz Türklere göre yapmamışlar, yani taraklı ayaklara göre. Bu haliyle de kullanılabilir (tam oturuyor)
    Yine de 1 numara büyük alsaydım daha iyi olacakmış gibi geliyor bana...

Aldığım ayakkabıya ait 2 tane resim koyayım...

Bu resimde ayakkabının dikişli değil de yapıştırma olduğu görünüyor, umarım dayanır...

Bu resimde de genel görünümü görebilirsiniz...

• New Balance ın kalıpları adidasa göre nasıldır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.