Şimdi Ara

Hepsi Burada'dan Mototola Razr XT910 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com dan Mototola Razr XT910 telefonu almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan 2 soru var;

1. Bu siteden aldıktan sonra bu model için servis KVK, Genpa gibi yerlerden mi yoksa göndermek mi gerekiyor hepsiburada'ya? Sitede Teleservice diye bir şirketten bahsediliyor güvenilirliği nedir?

2. Aşağıdaki yorumlarda dahili hafızası 16 gb yazan telefonun 8 gb gönderildiği hakkında 2-3 yorum okudum. Bu konunun doğruup payı var mıdır? Hepsi böyle midir?

Orijinalden alıntı: filatelist20

Hepsiburada.com dan Mototola Razr XT910 telefonu almayı düşünüyorum. Fakat aklıma takılan 2 soru var;

1. Bu siteden aldıktan sonra bu model için servis KVK, Genpa gibi yerlerden mi yoksa göndermek mi gerekiyor hepsiburada'ya? Sitede Teleservice diye bir şirketten bahsediliyor güvenilirliği nedir?

2. Aşağıdaki yorumlarda dahili hafızası 16 gb yazan telefonun 8 gb gönderildiği hakkında 2-3 yorum okudum. Bu konunun doğruup payı var mıdır? Hepsi böyle midir?

1Telefon teleservice garantili ve motorola ya Ankarada ki servisleri hizmet veriyor
    2-16 gb olarak geliyor telefon.Şayet exchange mail kullanacaksanız (şirket maili) gelen maillerde türkçe karakter sorunu yaşayabilirsiniz.Onun dışında telefon görünüş,kalite ve donanım olarak mükemmel bir telefon

Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol,
    ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

• 8gb kullanıcı için 4gb uygulamalar 4gb android

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.