Şimdi Ara

Hepinize Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @Agwe
    @Different
    @Princelacroix
    @Buldozerrr
    @Battal
    @Urukhai
    @Drachegirl
    @Lord Sith
    @Lord Kenny
    @Nomad Soul
    @lol

ve OSMANLI - Coldwar - OTTOMANjun guildleri

ve daha birçoğunuz.zaten bu foruma taş çatlasın 2-3 aydır takılan herkes düb geceden beri şaklabanlık yapan arkadaşları tanıyor.Hemde gayet iyi tanıyor.O yüzden benim birşey söylememe gerek yok sizlere teşekkür ederim.Ben açılan topikleri daha yeni gördüm.Annem hastanede onun başındaydım.Gerçi sıcağı sıcağına görsem yine birşey yazmazdım emin olun buna.Çünkü görünen köy kılavuz istemez.Benim elimde sadece kanuniye ait 40-50 arası SS var.Ama koymama gerek yok onu zaten bütün venice bütün forum biliyor.Ne gerek var elimi yormama.Birşeyleri ispat etmeme.

Bizim kıstaslarımızı aradıklarımız belli.Bizi yıkılmaz ve güçlü yapanda bu.Bizim çok sağlam dostlarımız var.Allah onlardanda razı olsun.Ne zaman isterlerse koşarız yardımlarına.Türk ve Yabancı farketmez.Şuan serverda Türkten çok Yabancı dostumuz ve kardeş guildlerimiz var maalesef üzüllerek söylüyorum.

Konu level konusu deil.Konu insanlıktan öte bişey deil.Biz ve bizim dostlarımız bu oyunu insan gibi oynuyoruz.Egolarımızı bir kenara bırakarak.Bize hakaret eden Kanuni ve tayfasına artık venice de hayat yok bu kadar büyük konuşuyorum.Asla ama asla onları o severda görmek istemiyorum ve bunun için gerken herşey yapılacak.

Burdanda bir teklifim olucak.Herkes dikkatli dinlesin.

LORD_KARAKAN-ozhan-Redangel-Bekie-Hakkı-Brokenheart1-Untouchablex-DayseeTR-Amonru...

sadece bu kişilere karşı bütün Turkler guildini ve yardakçılarını venice serverında hepinizi önüünde Süresiz Guild War(savaş) a davet ediyorum.Meydan okuyorum.Bakın sadece 9 kişi.Hatta birkaçının online olamadığını düşünürsek aksilik falan sonucu ortalama 7 kişi.

7 kişiyle tüm TURKLER guildine meydan okuyorum.Hemde süresiz savaş.Varsa yüreğine bileğine güvenen bana cevap verir.Evet yada Hayır yeterli.Başka hiçbir cevabı kaale bile almıycam.

Herkese saygılar sevgiler şu oyunu kardeşçe ve saygılıca oynamak hepimizi en büyük ideali olsun.oyunda neyse gerçek hayattada osun çünkü.ii geceler.

• kim nederse desin ben ve guildim yanınızda

(annenizede allah şifalar versin )
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentking

kim nederse desin ben ve guildim yanınızda

(annenizede allah şifalar versin )

saol kardeşim biliyorum yanımızda olacağınızı.iki elimiz kanda olsa bizde sizin yanınızdayız herzaman.( annem taburcu oldu bugün onun içinde ayrıca teşekkürler.)
  • Belki elimden bişey gelmezdi ama lvl 34 lük te olsa ezikte olsa bengenede yanınızdayım ottoman tr lvl 1 e düşeceğimi bilsem gözümü kırpmam

Edit:Can sıkıntısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 11 Ekim 2006; 21:30:29 >
  • lordcuk komik adam dedigimizi dedik sana 100 kere savas actık kabul etmedin bekle laptoptayım pc yapılsın savas acalım bi günlük 24 saat herkez kapıssın 7 degil 70 kisi ile gel np görelim kim daha ii biliyor oyunu ama bak sonra deme sizin sosunuz vardı siz botsunuz vs

• geçmiş olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prothief

lordcuk komik adam dedigimizi dedik sana 100 kere savas actık kabul etmedin bekle laptoptayım pc yapılsın savas acalım bi günlük 24 saat herkez kapıssın 7 degil 70 kisi ile gel np görelim kim daha ii biliyor oyunu ama bak sonra deme sizin sosunuz vardı siz botsunuz vs

çok komiksin levent ama biraz gerçekçi ol artık.bırak laf salatasını.biz geçici deil kalıcı çözümler peşindeyiz.1 saat 2 saat 1 gün 1 hafta yetmez bize.biz sizi bu serverdan sürmeye and içtik.o yüzden süresiz.bak ne güzel hem bize gücünüz yeterse biz gitmiş oluruz.yalanmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lordcuk komik adam dedigimizi dedik sana 100 kere savas actık kabul etmedin bekle laptoptayım pc yapılsın savas acalım bi günlük 24 saat herkez kapıssın 7 degil 70 kisi ile gel np görelim kim daha ii biliyor oyunu ama bak sonra deme sizin sosunuz vardı siz botsunuz vs

senin bu söylediklerinden sonra kimin bot olduğu belli lafa gerek yok yani...
  • asıl laf salatası yapan sensin serverdan bizi sürecek adam daha anasının karnından dogmadı söledim tekrar sölüyorum senin bokuna guildimdeki herkezin kasmasıını engelliyemem bu arada imzana thief kesilir yazmıssın beklerim her gece thiefteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

quote:

kardeş önemli deil ister botla kassın ister normal kassın.bizim için önemli deil.botla kasanda 70 oluyor botsuz kasanda 70 oluyor.bi sınır var sonuçta.biz hodri meydan dedik bu arkadaşlara 3 gündür cevap bekliyoruz.ama hala abuk sabuk topikler açıyorlar.konuyu değiştiriyorlar.neyse.

• quote:

asıl laf salatası yapan sensin serverdan bizi sürecek adam daha anasının karnından dogmadı söledim tekrar sölüyorum senin bokuna guildimdeki herkezin kasmasıını engelliyemem bu arada imzana thief kesilir yazmıssın beklerim her gece thiefteyim

Tamam kapayın adamın üstüne daha fazla gitmeyin...Annesi hastaymış valla benim annem vefat ettiğinde kaç tane arkimi sildim defterden herkesle papaz oldum!Lord böyle bir psikolojideyken tartışmayın artık kendini tutamaz küfür eder falan hiç kimsenin 3-5 çapulcu yüzünden ban yemesini istemem!Bu arada lord geçmiş olsun hacım allah acil şifalar versin...

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

quote:

kardeş önemli deil ister botla kassın ister normal kassın.bizim için önemli deil.botla kasanda 70 oluyor botsuz kasanda 70 oluyor.bi sınır var sonuçta.biz hodri meydan dedik bu arkadaşlara 3 gündür cevap bekliyoruz.ama hala abuk sabuk topikler açıyorlar.konuyu değiştiriyorlar.neyse.

doğru söze ne denir ki

• o zaten ana bacı karıstırıyor neyse yorum yok ha burdan tekrar söleyim lord sana gelip yüz kere dedim adam gibi savas yapalım düsman olalım düsmansanızda delikanlı olun guildine söle ana bacı karıstırılmasın dedim sense bana küfretmeye devam ettin

ben artık yazmıycam dedigimi dedim düsmanımsınız hertürlü ...
  • quote:

asıl laf salatası yapan sensin serverdan bizi sürecek adam daha anasının karnından dogmadı söledim tekrar sölüyorum senin bokuna guildimdeki herkezin kasmasıını engelliyemem bu arada imzana thief kesilir yazmıssın beklerim her gece thiefteyim

bu sözünü sana hatırlatıcam yakında.söz veriyorum sana.bikaç güne kalmaz hemde.hadi bak dalgana şimdi.git biraz level kas.dün sana tek çektim 6k ciritic.insan utanır sıkılır.
  • utanır diyene bak lol la yüzkere teke tek cagırdı kanuni cıkmadın

hadi kocum serverin en ii +7 si ile sen farmını bitir
  • quote:

utanır diyene bak lol la yüzkere teke tek cagırdı kanuni cıkmadın

hadi kocum serverin en ii +7 si ile sen farmını bitir

hehe gene dayanamadın bişeyler yazdın.Kanuni nin masteryler 67 veya daha üstü.benimkiler 61 de.Benim venicedeki 3.charım bu.ikisi 65+.sen önce düzgün bir char kas öyle çık konuş.senin hybrid nuker ne alemde.Hani şu maymuncu KingLevent.

Not: bir sözvardır bilirmisin.Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez diye.Bırakın şu Kanuni laflarını kendiniz neler yaptınız ondan bahsedin biraz.

• ~Lord Sıth
    ~silentking

desteğiniz için teşekkürler.
  • kingleventi kasmaktan yoruldum o hybrid seni keser sonra dersin ama sosun var söle böle aglarsın yine masteryin yüksek

ben bu oyunu senden cok biliyorum ve bikac ay sonra bunu ezberiyceksiniz
  • Ya varya bu TURKLER guildi kanuni falan lan tam kurtlar vadisi kaçkını hacı!Biri can alıcı,diğeri de yazmış imzaya "lvl dediğin nedir gülüm ben senin için sp farmı göze almışım"

Hadi lan ne TÜRKLER guildi TIRTLAR GUİLDİ hacı resmen valla süpper oturdu yanlız la hauaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 11 Ekim 2006; 22:06:31 >
  • quote:

kingleventi kasmaktan yoruldum o hybrid seni keser sonra dersin ama sosun var söle böle aglarsın yine masteryin yüksek

ben bu oyunu senden cok biliyorum ve bikac ay sonra bunu ezberiyceksiniz

levent benim babam seninkini döver.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.