Şimdi Ara

Hepinize 1 yıl ara veriyorum, ALLAHA EMANETSİNİZ DH Ahalisi[07.04.2016 EDİT] BİTTİ !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada askerlik rahattır. Ben bi akrabamı ziyarete gittimm. Bu arada hocam aman dikkat et. Orda bile uyuşturucu bozai felan oluyor.

Birde keşke bi üni okusaydın 1 yıl askerlik çekilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Ankarada askerlik rahattır. Ben bi akrabamı ziyarete gittimm. Bu arada hocam aman dikkat et. Orda bile uyuşturucu bozai felan oluyor.

Birde keşke bi üni okusaydın 1 yıl askerlik çekilmez.

Bunada şükür :)

Sağolasın loren, eyvallah kardeşim :)

• hayırlısıyla git hayırlısıyla gel

• tipim nasıl ssli konusu bekliyorum

• Kardesim askerde ortamını iyi sec oyalanacak birseyler bul zamanını gecirecek seylerle ilgilen askerde cok sey ögrenirsin komutanlara yalan konusma karsılarında olgun birey ol güvenlerini kazanırsan sırtın yere gelmez simdiden hayırlı tezkereler

ŞAFAK: ZİFİRİ KARANLIK

• Allah'a emanet ol. Şimdiden hayırlı teskelereler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Kardesim askerde ortamını iyi sec oyalanacak birseyler bul zamanını gecirecek seylerle ilgilen askerde cok sey ögrenirsin komutanlara yalan konusma karsılarında olgun birey ol güvenlerini kazanırsan sırtın yere gelmez simdiden hayırlı tezkereler

ŞAFAK: ZİFİRİ KARANLIK

Tavsiyeler için sağol kardeşim, aynen öyle şafak zifiri karanlık

• eksiler burdan :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Kimse de hoşça kal dememiş.

Allah'a emanet ol reis.

Eyvallah imam adamsın

• Bende bu sene sonu gideceğim hayırlısıysa yaş 25 oldu ama okul da anca bitti.Angara'ya geliyorsun.Angara Etimesgut biraz dandik bir yerdir.Ama metro ile kızılaya hatta ümitköy'e bile gidebilirsin.Hayırlı teskereler sağsalim git, sağsalim gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Bende bu sene sonu gideceğim hayırlısıysa yaş 25 oldu ama okul da anca bitti.Angara'ya geliyorsun.Angara Etimesgut biraz dandik bir yerdir.Ama metro ile kızılaya hatta ümitköy'e bile gidebilirsin.Hayırlı teskereler sağsalim git, sağsalim gel

İnşallah bakalım gelince görücez :) Sağolasın

• Hayırlı teskereler. Seni forumda önceden görüyordum sanki, neyse. Yaş kaçtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Hayırlı teskereler. Seni forumda önceden görüyordum sanki, neyse. Yaş kaçtı?

Çok sağol dostum, yaşım 20. Herşeyi zamanında yapıp bitirmek gerek deyip gidiyorum. Hayırlısı artık
  • Etimesgut sıkıntılı yerdir. Allah sabır versin. Selam vermekten akşam olmaz. Sakın telefon vs yakalatma. Şimdiden vereceğin kilolara alış. Usta birliğinde nereye düşersin bilmem ancak Etimesgut'un yemeklerini ararsın.

Hayırlı teskereler...
  • bi bakıma en iyisini yapıyorsun erkenden gitmekle hemen bitir gel bizde kısa dönem için çırpınıyoruz şuan hayırlı teskereler kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Etimesgut sıkıntılı yerdir. Allah sabır versin. Selam vermekten akşam olmaz. Sakın telefon vs yakalatma. Şimdiden vereceğin kilolara alış. Usta birliğinde nereye düşersin bilmem ancak Etimesgut'un yemeklerini ararsın.

Hayırlı teskereler...

Herkes öyle diyor, orası da ankaranın bir ilçesi değilmi ne kadar kötü olabilir ki diye düşünmüyor değilim Ama daha önce hiç ankaraya gitmedim.

@Andres Escobar

Evet kardeşim bana şuan kısa dönem yapıcaksın ama 25 yaşında gideceksin deseler yinede vazgeçmem. Herşeyin zamanı var, bunun yaşı da 20

• Ankara'nin sehrin tam içi. Komutan dan gecilmez o yüzden zordur. Sürekli denetim modunda takilirsin

• Hepinize 1 yıl veriyorum diye okudum...

Edit:yolun açık olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-648F94B33 -- 18 Nisan 2015; 7:21:00 >
  • Atarsa bitlis başkada yok

• Hayırlı tezkereler şimdiden.. Eski zamanlara göre askerlik daha rahat artık, tek sorun zaman Sağlıcakla gidip gel, ailene kavuş gerisi boş..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.