Şimdi Ara

Hepiniz Buraya Gelin Beyler Tüm Forumcular Gelsin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bılısım teknolojılerı bolumuu okuyorum lıse 4. sııfım

2 yıllık bi bölümemi gideyim 1 seenn daha calısıp dershaneye gidip 4 yıllık bi yermi kazanıyım ?

• 4 yıllık oku
  • Sen bi 2 yıllık okumaya başla.Okurkende sınava hazırlanabilirsin.Biz çok gördük çalışayım 4 yıllık kazanayım.Bende dahil olmak üzere boşta kaldık.Bence 2 yıllık oku yapabilirsen 4 yıllığa geçiş tabi istediğin bölüm olması lazım.
  • herkes gelsin diyince bende bişey oldu sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene mezun oldum.

Herkes diyor 2 senelik okuyorsun, 4 yıla uzatıyorsun.

Len o beynini sevdiğim arkadaşım nasıl 2 yıllık okuduğun programlama bölümünün üstüne 2 yıl uzatırsın mühendisliği tutar?

Giden gitmişti ama dershaneye yazıldım. Lys çalışmıyorum temelde yok nasıl yapacaz artık bilmiyorum.

Sakarya Üniversitesi MTOK falan şansım var ama mat2 hiç bilmiyorum.

Uzun lafın kısası 2 yıllığı aklının ucundan bile geçirme.

Adam akıllı mühendis olmak istiyorsan da bol bol çalışman lazım.

Edit: 30 Mat, 15 Geo 15 Fizik yapmam lazım.

Hiç zor değil aslında bir senem daha olsa rahat bir şekilde çok daha iyisini yaparım. Ailevi sorunlar vs.

Çalışma şansın varsa durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 23 Mayıs 2014; 11:20:39 >

• Forumcu

• çağırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelin lo hadiii
  • Geldim gidiyorum bir şey yokmuş

• :d:d:d:D
  • okulla alakası olmayan eml mezunu bile 2 yıllık okuyabiliyoken....
  • Kesinlikle dershaneye git. Cok pisman olursun benim gibi. Dershaneye gidersen 4 yilligi neredeyse garanti edersin, 5 yil sonra bilg. Muh. Olarak mezun olursun ama 2 yilliga giddersen dgs var ve cok zorlar seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

Kesinlikle dershaneye git. Cok pisman olursun benim gibi. Dershaneye gidersen 4 yilligi neredeyse garanti edersin, 5 yil sonra bilg. Muh. Olarak mezun olursun ama 2 yilliga giddersen dgs var ve cok zorlar seni.

Dgs,Lys veya Ygs'den daha kolay değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

Kesinlikle dershaneye git. Cok pisman olursun benim gibi. Dershaneye gidersen 4 yilligi neredeyse garanti edersin, 5 yil sonra bilg. Muh. Olarak mezun olursun ama 2 yilliga giddersen dgs var ve cok zorlar seni.

Dgs,Lys veya Ygs'den daha kolay değil mi?

Kolay kolay olmasına ama çok düşündüren ve şaşıracağımız çok sorular var. Yoksa mat-1 konusu ve süre sıkıntısı var.
    Dershaneye gittiğinde ve konulara iyi hakim olduğunda mutlaka 4 yıllık kazanırsın. Ama dgs de hem bölüm derslerin var hem de mühendisliğe geçtiğinde hangi yıldan başlatacakalrı belli değil. Yani bazı üniversiteler 1. snıftan başlatıyor bazıları 2. sınıftan. Bunları yaşamaktansa 1 sene dershnaeye gitmek en mantıklısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.