Şimdi Ara

HEPİNİZ BİR BAĞIMLISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatanın saçma sapan işlerle ne kadar boşa geçtiğini anlamalısınız.sizler bir bağımlısınız!beyniniz yok oluyor bu oyunlarla!sanal dünyaya mahkum yaşıyorunuz!bir bağımlısınız tıpkı uyşuşturucu gibi bırakmıyorsunuz!hala farkında değilmisiniz...bu dünyaya nikola tesla ve einstein gibi insanlar neden gelmiyor diyolar!aslında belki o zekaya kapesiteye sahip birçok insan geliyor ama bu tv ve pc oyunları saçmalığı yüzünden beyinleri uyuşmuş durumda.insan bir işte başarılı olmak için küçük yaşta hayatını tek bir çizgi üzerine koyması lazım ama bu zamanda bu imkansız.düşünün nikola tesla hayatı boyunca elektrik yerine azcıkta lol oynayım dese dünyanın hali ne olurdu? neyse zaten boşuna yazdığıımın farkındayım zaten anlamıyıcaksınız. çünkü hepiniz beyni uyuşmuş bir bağımlısınız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 5 Temmuz 2016; 13:57:38 >

• tesla ve einstein da çalışma bağımlısıydı.

KAPAKKKK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İimiş krdş uzun uzun yazmışsın bağımlıyız tamamda bunu okuyacak kadar işsiz değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 5 Temmuz 2016; 13:49:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka karnım açıkıyor ve yemek yemem lazım,yemek içinde para lazım. Napcaz şimdi?

• şimdi lol oynamaya devam et
  • dhfade kullanıcısına yanıt
    senin hakıında çok bişey bilmiyorum kimsin ne iş yapıyorsun ailen varmı gibi konularda bilgilendirirsen daha iyi yardımcı olurum.
  • Niye kimsenin birbirini tanımadığı bir yerde çok bilmişlik yapıyorsun? Buradaki insanların hayatta neler başardığını nereden biliyorsun?
    Birisi çıkar suratına bir Cv çarpar, yerin dibine girersin küçük Tesla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam burslu ee okudum Bilkentte ve YGS LYS ilk 100 deydim aslından koç üniversitesi tıp seçmeyi düşünüyordum (tam burslu ve oraya burslu girmek için ilk 500 de mi ne olman lazımdı) bölümümde tek sefer hariç hep birinci oldum (o seferde 3.oldum ve babamın hastalığıyla uğraştık.) seneye Princeton a gideceğim ve doktorayı bitirdikten sonra Google da çalışacağım 4000$ ile.

Sence ben başarısız beyni uyutulmuş birimiyim.

• Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    benim kimseye bilmişlik taslamıyorum sadece uyarıyorum beyni uyuşmuş kardeş resmen saçmalamışın.konunun ''ben senden iyimle'' ne alakası var sadece bir bağımlı olduğunuzu söylüyorum.baya azaltmış olsamda bende bir bağımlı sayılırım aslında.geçmişte 12 saat oyun oynardım, o zamanlar ne kadar beyim uyuşmuş olduğumu daha iyi anlıyorum.şuan daha iyiyim ve hayatım çok daha iyi.ben sadece yardım etmeye çalışıyorum.hiç bir şey yokken sözlü savaşa girip dalga geçmeye çalışmak sizinde bu durumu kabullenmek istemediğiniz anlamına geliyor.siz bilirsinz.
    not:hala boşa yazdığımı farkındayım ama olsun belki brileri anlar artık
  • Sanane bilader isteyen istediği hayatı yaşar seni niye ilgilendiriyo? Hem sanki kendisi parçacık hızlandırıyo bilmem neremin kenarı gelmiş millete bağımlısınız diyo.

• hayır,ben pc veya tv bağımlılarına diyorum zaten.günde 5-10 saat oynayanlara falan...
  • Kardeş sen bağımlı değilsin herhalde bi icadını göster

• lan ne andaval adamlarsınız. adam size asalak gibi 13-14 saat oyun oynamayı bıraktığınızda atomu parçalamayı vaat etmiş sanki. asosyallikten ambale olmuşsunuz, yardım etmeye çalışana bile köpek gibi çemkiriyorsunuz. oturun oyununuzu oynayın siz.
  • sonunda bu forumda aklı başında biriyle karşılaştım,teşekkürler hocam fakat ne yazıkki çoğunluğu böyle forumun.bundan sonrada tövbe bu forumda insanların iyiliği için bişeyler yazmaya çalışmam boşu boşuna.daha öncede denedim faydalı olabilmek için ama tepkiler hep saçma sapan.aklım mantığım eremiyor bu insanlara.neyse boşver geçde olsa anladık artık
  • Aga ben cok seyle ugrasdim.Bana tum firmalardan ozel davetiye gelir etkinliklere ugrasdim isden dolayi.Ne is dersen unlu bir sitem var.Ama cok faydali bir is yapiyoruz

Link veremem.Ama inanmayan olursa etkinlik davetiye ssleri atarim.

Herkes bos deil.Eger burdaki insanlar bos adamlarsa sen neden burdasin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 5 Temmuz 2016; 22:08:41 >
  • Teknokeşiz hepimiz

• Ben bilgisayar değil de başka bağımlılıklarım var :D
  • değiliz demedik
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Uzun bir cevap yazardım ama lol oynamam lazım kusuruma bakma.

• Asosyalleri sosyal olmasını istiyorum diyorsun ama yazdıkların holigan bir taraftar gibi beyinsizsiniz oyun oynuyorsunuz vs vs. Böyle yaparak insanları yanına çekemezsin hatta daha itici olursun gözlerinde; ki aynen öylesin şu an.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.