Seni Konfederasyon Kupasında gördüm , Fenere geldin o sezon; o maçlarda aynı hataları yaptın, periyodik olarak aynı hatalar.
Ya lanet olsun ...
Git artık
Başka bi adam hazırlasın ZİCO LÜTFEN YALVARIYORUM ZİCOO
UĞUR BORALLL
koçum benim GİGS elini öpecek.
Güç var fizik var hız var, teknik te ekledi, o kazma adam MÜKEMMEL çalımlar oynadı, dağıttı yav o kulvarı alvesi filan mahvetti ya, adam ağladı ya. auta çıkan pozisyonda tekme attı kalleş kalleş, sakatlandı.
YILMADI GENE OYNADI YAHU
Deli dana gibi koşacak adamı ben napayım.Üstelik ayağına aldığı her topu ezen bir forveti.Madem öyle Serkan Balcıyı göndermeselerdi...Abimle izledik maçı benden çok küfür etti Kezman'a Beşiktaşlı olmasına rağmen.İyiniyetinden kuşkumuz yok sonuna kadar mücadele ediyor ama toplu oyunda da görmek istiyoruz kendisini artık.
kejman sevgilermi ??????? adam daha top suremiyo verilen paslarin cogunu kaptirdi bu 1 2. tamam belki avrupanin hileli oyunlarina gore oynadi faul yapti topu durdurdu ama cok daha oynayabilirdi sen kezmansin nerdeyse butun dunya seni taniyo
ugur borala gelince sen bir prenssin prens :)
Semih o defansta dayak yiyip durdu kayboldu.
KEZMAN dağıttı defansı tek forvet.
O Deivide bilmem kime Kulvarlar boşuna kolay koaly açılmıyor.
Futbolu izlemek var, izlemek var, top ayağına gelince izlemek var öyle seyretmek var...
KEZMAN büyük iş yaspmıştır....
Artı deivide gelince, adamı kovacaktık adam kahraman oldu.
Futboldan anlayan adam Wederson, Gökhan GÖnül, Aurellio için konu açardı!! Kejmanın bişey yaptığı söylenemez. Gökhan yeni Messi denilen arjantinliyi sahadan sildi. Aurello her yerdeydi, paslarıyla topa müdaleleri ile kusursuzdu! Wedereson hiç bir avrupa takımında olmayan sağ kanat ikilisi, NAVA ve ALVES'i tek başına savundu. Onlara top oynatmadı. Fener savunmasıyla kazandı bu maçı. Sevillanın attığı goller tesadüften ibaretti. 5 gol ortalamasıyla oynadığı bu stadta yine iyiydi gerçi. (belasını verdiğin Selçuk kademeyi kalabalıklaştırmasa fark açılabilirdi.) Ben Galatasaraylıyım senin gibi Fenerli'den utandım!
yo yo kezman hic bir sey yapmadi dersek adamin hakkini yemis oluruz ki bu hic dogru deil hic deilse bosuna gosterilen sari kartlarin intkimani aldi sevillaya ayni faulleri yapti fener eger top hakimiyetini eline aldiysa ve hakimiyeti kaybettikten sonra oyunu yavaslatip tekrar eline aldiysa bunda kezmanin payi cok buyuk ama cok hata yapti sen kezmansin bunlari yapmaman gerekirdi