Şimdi Ara

Hepimiz kendi sanal gerçekliğimizi yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes kendi sanal gerçekliğini yaşıyor. Tek kayıp nokta başlangıç onun dışında her şey istediğimiz gibi oluyor. Örnek vermek gerekirse ;
    İyi futbol oynamak için çalışmak
    İyi not alabilmek için çalışmak
    Hiçbir şeye etki etmeden yaşamak için hiçbir şey yapmamak

Biliyorum şuan pek bir şey anlamadınız. Daha fazla açayım konuyu ben şuan bu konuda bunların konuşulmasını istediğim için bu konuyu açıyorum ve konuşulacakta o halde ben kendi gerçekliğimi yaratıp yaşıyorum. Şimdi diyeceksiniz ben pilot olmak istiyorum hiçbir şey yapmadan olamam. Seçim yapmak ile gerçeği yaşamak farklı şeyler seçimi yaparsınız ve onu yaşamak için çabalarsınız. Sisteme uyarsınız. Sistem sizsiniz ve bu sizin gerçeğiniz.

Edit : Şuan bu konunun bu kadar alakasız gitme sebebi yine benim seçimim size konuyu buralara gelecek şekilde yansıttım. Öz iradeniz dışında davranıyorsunuz. Sisteme dahilsiniz sadece bunu farketmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87C36FFD1 -- 17 Aralık 2012; 1:24:00 >

• "aslında siz yoksunuz benim düşüncelerimsiniz" tipinden bir konu daha.

Hepimiz kendi sanal gerçekliğimizi yaşıyoruz

şerefe bro
  • ot içince öyle olur yiğen, otu azalt alemden aleme geçme. mümkünse kova yapma.
  • ufkumu açtın huzur içinde ölebilirim. sen seçilmiş kişisin bro. seçimi sen yapmadın koş arkana bile bakmadan koş ..... 2 ekmek bi süt kap gel
  •  Hepimiz kendi sanal gerçekliğimizi yaşıyoruz
  • Okudum, pişmanım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfitter -- 17 Aralık 2012; 1:21:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte öyle gençler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.