Şimdi Ara

HEPİMİZ KAZANALIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Bundan tam 1 sene önce kurulan bir şirketten bahsedeceğim kısaca.
    Siz şirket üzerinden siteye yatırım yapıyorsunuz. Sizin yatırımlarınızla çiftliğe yeni tavuk, inek, arı gibi hayvanlar alıyorlar
    Bunların getirdiği ürünlere kâr ortağı oluyorsunuz. Aynı zamandan da bunu sanal bir şekilde oynuyorsunuz.
    Ne kadar çok yatırım o kadar çok para. 12 ay boyunca hergün kazanabiliyorsunuz ve istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz
    Alacağınız ürünlere göre kâr oranınız değişiyor. Ortalama kampanyalı ürünlerin 1 yıl içersindeki kâr oranı %2.8 'dir
    Bu demek oluyor ki 5.000 TL yatırım yaparsanız 1 sene sonunda toplam 13.800 TL paranız olacak.
    Buyrun bu da benim yatırdığım para.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2482474/e441cc94-b5f5-4d9c-8478-d28c25b85202.png
    Günlük ortalama 37 TL alıyorum. Ayda 1.100 TL , Yılda 13.300 TL yapar. Fazla geç kalmadan buyrun gelin.
    Şuan TR-3 sunucusunda kampanya var. 198 Liralık inek 129 TL.

Kampanyadan yararlanıp üye olmak için : BURAYA YIKLAYIN

Bu link ile üye olursanız hepimiz kazanırız. Hepinize teşekkürler.
    Sorusu olan varsa buradan sorabilir. Bende 3 gün önce yatırım yaptım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HavvaT. -- 18 Temmuz 2017; 21:26:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Biz varya boşa yaşıyoruz.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.