Şimdi Ara

HEP OKULDA LAVABOYA GİRİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN BU SENEYE KADAR OKULDA FALAN BÜYÜK TUVALETİMİ ASLA YAPMAZDIM HEM HİJYENİK BULMUYORUM HEMDE ALATURKA TUVALETE GİRMEYE ÜŞENİYORUM.BU YÜZDEN OKULDAN GELDİĞİMİ ÇOK HATIRLARIM.SIKIŞIYORUM YAPAMIYORUM OKULDADA MECBUREN EVE GELİYODUM.LİSEYE GEÇTİK ŞİMDİ EVİME YARIM SAAT UZAKLIKTA BİYERDE LİSEYE GİDİYORUM EVE GELEMİYORUM TUVALET İÇİN.2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI BENDE BU OLAY EVDEN ÇIKMADAN TUVALETE GİRİYORUM YAPAMIYORUM OKULA GİDİNCE GİRİYORUM MECBUREN VE BAYAĞI SIKIYOR BU OLAY BENİ RESMEN ARTIK EVDE TUVALETE GİRMİYORUM OKULDA GİRİYORUM KURTULMAK İSTİYORUM BUNDAN :(

• Tek derdin bu olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Tek derdin bu olsun

VALLA ABİ ŞUANDA ÖNEMLİ BİR DERDİM BU YA OKULDA GİRMEYEYİM DİYORUM KARNIM AĞRIYOR SONRA DERSLERİMİ ETKİLİYOR ARKADAŞLARIMA HASTAYIM DİYORUM BANA HEP HASTASIN DİYOLAR DELİRECEM
  • Bak dostum yapacağın şu. En baba hocan kimse git onla konuş. Hocam benim böyle bir durumum var karnım ağrıyınca arkadaşlara söylemeye utanıyorum de. Salsınlar seni okuldan 10-20 dakika kadar. Çık git okulun dışındaki tuvaletlerde hallet işini gel okula. Bu kadar basit niye böyle panik yapıyorsun onu anlamadım. Biliyorum arkadaşlarına söylemek istemiyorsun. Bilmesinler istiyorsun. Ama bunu düşünemeyecek ne var. Git de hocaya böyle böyle ben diğerleri kadar rahat değilim bu konuda. Anlar adam seni.
  • Aklıma bu geldi nedense
     HEP OKULDA LAVABOYA GİRİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Gothia

Bak dostum yapacağın şu. En baba hocan kimse git onla konuş. Hocam benim böyle bir durumum var karnım ağrıyınca arkadaşlara söylemeye utanıyorum de. Salsınlar seni okuldan 10-20 dakika kadar. Çık git okulun dışındaki tuvaletlerde hallet işini gel okula. Bu kadar basit niye böyle panik yapıyorsun onu anlamadım. Biliyorum arkadaşlarına söylemek istemiyorsun. Bilmesinler istiyorsun. Ama bunu düşünemeyecek ne var. Git de hocaya böyle böyle ben diğerleri kadar rahat değilim bu konuda. Anlar adam seni.

HOCAM HOCALARDAN YANA SIKINTI YOK AMA DERSTEN ÇIKIP 10 20 DAKİKA GELMEYİNCE Bİ DE BU HERGÜN OLUNCA MİLLET SORUYO YANİ
  • gir mıç ne olacak, rahatlıyosun işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

gir mıç ne olacak, rahatlıyosun işte

KEŞKE BU KADAR BASİT OLSA BE BAŞKAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

quote:

Bak dostum yapacağın şu. En baba hocan kimse git onla konuş. Hocam benim böyle bir durumum var karnım ağrıyınca arkadaşlara söylemeye utanıyorum de. Salsınlar seni okuldan 10-20 dakika kadar. Çık git okulun dışındaki tuvaletlerde hallet işini gel okula. Bu kadar basit niye böyle panik yapıyorsun onu anlamadım. Biliyorum arkadaşlarına söylemek istemiyorsun. Bilmesinler istiyorsun. Ama bunu düşünemeyecek ne var. Git de hocaya böyle böyle ben diğerleri kadar rahat değilim bu konuda. Anlar adam seni.

HOCAM HOCALARDAN YANA SIKINTI YOK AMA DERSTEN ÇIKIP 10 20 DAKİKA GELMEYİNCE Bİ DE BU HERGÜN OLUNCA MİLLET SORUYO YANİ

Bak güzel kardeşim her gün çıkarsan tabi sorun olur. Sabah biraz daha erken kalkacaksın ve işini halledeceksin. Eğer okulda yaşarsan bu problemi o zaman izin isteyip hemen oyalanmadan geleceksin.

• Lavaboya nasıl giriyorsun la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bak güzel kardeşim her gün çıkarsan tabi sorun olur. Sabah biraz daha erken kalkacaksın ve işini halledeceksin. Eğer okulda yaşarsan bu problemi o zaman izin isteyip hemen oyalanmadan geleceksin.

Hocam psikolojik heralde evde yapamıyorum :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam psikolojik heralde evde yapamıyorum :S

Evde yapamıyorsun ve zamanının çoğunu okulda geçiriyorsun ve direk okulda yaşanıyorsa bu problem. Seninki kesinlikle psikolojik. Bir kaç aklına getirmemeye çalış ve tuvalete gitmeden önce bir şeyler ye ve bol bol sıvı tüket. O zaman sindirim sistemi hızlanıyor ve karnın ağrımaya başlıyor. Ama bu kadar kafaya takmaya gerek yok. İlerde böyle bir konu açmıştım diye güleceksin kendine. Yani takma bu kadar dediklerimi yap çok büyük bir dert değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Lavaboya nasıl giriyorsun la?

Bunu demek icin girmiştim

• quote:

BEYLER BEN BU SENEYE KADAR OKULDA FALAN BÜYÜK TUVALETİMİ ASLA YAPMAZDIM HEM HİJYENİK BULMUYORUM HEMDE ALATURKA TUVALETE GİRMEYE ÜŞENİYORUM.BU YÜZDEN OKULDAN GELDİĞİMİ ÇOK HATIRLARIM.SIKIŞIYORUM YAPAMIYORUM OKULDADA MECBUREN EVE GELİYODUM.LİSEYE GEÇTİK ŞİMDİ EVİME YARIM SAAT UZAKLIKTA BİYERDE LİSEYE GİDİYORUM EVE GELEMİYORUM TUVALET İÇİN.2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI BENDE BU OLAY EVDEN ÇIKMADAN TUVALETE GİRİYORUM YAPAMIYORUM OKULA GİDİNCE GİRİYORUM MECBUREN VE BAYAĞI SIKIYOR BU OLAY BENİ RESMEN ARTIK EVDE TUVALETE GİRMİYORUM OKULDA GİRİYORUM KURTULMAK İSTİYORUM BUNDAN :(

Tek çaren var, evden mıçıp öyle gideceksin okula. Bende de aynı problem vardı. Fakat tam tekmil hazırlıklı giderdim okula. Bir kere okulda tuvaletim geldi 4 senelik lise hayatım boyunca. Ondada mecbut gittik yaptık. Sabahları gitmeden önce yapacaksın. Tek seçeneğin bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

BEYLER BEN BU SENEYE KADAR OKULDA FALAN BÜYÜK TUVALETİMİ ASLA YAPMAZDIM HEM HİJYENİK BULMUYORUM HEMDE ALATURKA TUVALETE GİRMEYE ÜŞENİYORUM.BU YÜZDEN OKULDAN GELDİĞİMİ ÇOK HATIRLARIM.SIKIŞIYORUM YAPAMIYORUM OKULDADA MECBUREN EVE GELİYODUM.LİSEYE GEÇTİK ŞİMDİ EVİME YARIM SAAT UZAKLIKTA BİYERDE LİSEYE GİDİYORUM EVE GELEMİYORUM TUVALET İÇİN.2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI BENDE BU OLAY EVDEN ÇIKMADAN TUVALETE GİRİYORUM YAPAMIYORUM OKULA GİDİNCE GİRİYORUM MECBUREN VE BAYAĞI SIKIYOR BU OLAY BENİ RESMEN ARTIK EVDE TUVALETE GİRMİYORUM OKULDA GİRİYORUM KURTULMAK İSTİYORUM BUNDAN :(

Tek çaren var, evden mıçıp öyle gideceksin okula. Bende de aynı problem vardı. Fakat tam tekmil hazırlıklı giderdim okula. Bir kere okulda tuvaletim geldi 4 senelik lise hayatım boyunca. Ondada mecbut gittik yaptık. Sabahları gitmeden önce yapacaksın. Tek seçeneğin bu.

SABAHLARI GİRİYORUM TUVALETE YOK OKULA GİDİYORUM MİLLET SINIFLARA ÇIKARKEN BEN TUVALETE GİDİYORUM :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.