Şimdi Ara

hep bana mı düşer RANKED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümüş 5te en az 4 kere sıralamaya çıkp düştüm hep sıralamada afk geiiyo. Sup oluyorum adc farm yapmatı bilmiyo hep ilk maçı alıp 2 maçı yeniliyorum bu gece duo girecek var mı iyi oynayıp takımı taşıyan biriolsun lütfen ya sıralamaya bugün çıkarım yeterki sıralmada çıkim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya yeter ağlamayın bıktım ya burda ağlayınca düzeliyomu blockluyorum bitmiyosunuz neyle türüyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

ya yeter ağlamayın bıktım ya burda ağlayınca düzeliyomu blockluyorum bitmiyosunuz neyle türüyosunuz

Mitoz bölünme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

ya yeter ağlamayın bıktım ya burda ağlayınca düzeliyomu blockluyorum bitmiyosunuz neyle türüyosunuz

Mitoz bölünme

Kaçıncı sınıf?

• quote:

quote:

Mitoz bölünme

10 konu 6sı tr serveri zırlama 1 i pbe hesabı dilenme 1i skor ile hava atma 1i çekiliş yaptım 1 kod dilenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0verr

quote:

quote:

Mitoz bölünme

Kaçıncı sınıf?

lise bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

Gümüş 5te en az 4 kere sıralamaya çıkp düştüm hep sıralamada afk geiiyo. Sup oluyorum adc farm yapmatı bilmiyo hep ilk maçı alıp 2 maçı yeniliyorum bu gece duo girecek var mı iyi oynayıp takımı taşıyan biriolsun lütfen ya sıralamaya bugün çıkarım yeterki sıralmada çıkim...

Şans kardaşım. 3 maç arka arkaya AFK gelmişti takımıma fakat dediğim gibi şans, ondan buralara ağlama konusu açmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duo bulsana be adam

• quote:

quote:

quote:

Mitoz bölünme

10 konu 6sı tr serveri zırlama 1 i pbe hesabı dilenme 1i skor ile hava atma 1i çekiliş yaptım 1 kod dilenme

dostum ne olacaktı ? dh lol bölümü kaç yıldır var. aklına gelebilecek bütün konular en az 1 kere açılmıştır. sen çok ilginç konular açıp görülmemiş bilinmemiş şeyler mi paylaşıyorsun ? bu kadar eleştirme insanları. tamam burda gelip ağlasın demiyorum ama adamın ilk konusu belki ?

• yaz geldi tabi .flamer was here
  • poha
  • ahahahahahah
  • Yaz geldi tabii.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• la bugün hiç tanımadığım adam duo yuz bot premade gidicez dedi diğer premadelarde biz bot gitsek diyince adam sövmeye saydıramya başladı ben alakam yok bu adamla ne içip gelmiş falan desemde inandıramadım kimseyi oyunda hem yenildik hemde hiç suçum yokken sadece adamın arkadaşıymışım diye düşündükleri için reportlandım

Özet:Bura Tr Server ayı çıkabilir taş düşebilir
  • alış artık banada aynısı oluyo o yüzden ranked game atmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

Gümüş 5te en az 4 kere sıralamaya çıkp düştüm hep sıralamada afk geiiyo. Sup oluyorum adc farm yapmatı bilmiyo hep ilk maçı alıp 2 maçı yeniliyorum bu gece duo girecek var mı iyi oynayıp takımı taşıyan biriolsun lütfen ya sıralamaya bugün çıkarım yeterki sıralmada çıkim...

İstersen birlikte gireriz bende Silver5 deyim serilerdeyim 3 oyun kazanmam lazım ama korkuyorum girmeye :D

• gümüş 5 teyim bende duo atmak istersen bu gece gelirim memnuniyetle

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

poha

paçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.