Şimdi Ara

Henri Bienvenu La Liga'ya gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'de aylar öncesinde satış listesine konan Henri Bienvenu La Liga'ya gidiyor.

Süper Lig'de mücadele eden pek çok Anadolu kulübünden teklif alan; ancak bunların hiçbirini kabul etmeyen Kamerunlu futbolcu için Fenerbahçe, La Liga takımı Real Zaragoza'yla anlaştı.

KİRALIK OLARAK GİDİYOR, SATIN ALMA OPSİYONU REAL ZARAGOZA'DA...

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre kulüpler anlaştı. Buna göre Bienvenu sezon sonuna kadar kiralık olarak Zaragoza'da forma giyecek; fakat yapılan anlaşmada, sezon sonuna satın alma opsiyonu da Zaragoza'da olacak'' dedi.

LEVANTE DE İSTEDİ

La Liga'nın bir diğer takımı Levante de Bienvenu'yü istiyordu. Ancak bu transfer yarışını Real Zaragoza kazandı.

LA LİGA HAYALİMDİ

Henri Bienvenu temsilcisi aracılığıyla yaptığı açıklamada ''La Liga'da oynamak hayalimdi. Çok mutluyum. Kendimi Real Zaragoza'da yeniden kanıtlayacağım. Orada kalıcı olmak istiyorum. Burada yaşadıklarım geride kaldı. Yeni bir sayfa açıyorum ve bunun heyecanını yaşıyorum'' diye konuştu.

AS DA YAZDI

İspanya'nın ünlü gazetesi AS da Bienvenu için kulüplerin anlaştığını yazdı ve ilgili haberinde Bienvune transferinin büyük ölçüde bittiğini belirtti.http://futbol.as.com/futbol/2013/01/18/primera/1358468262_049146.html
    Bienvenu'nün transfer işleminin tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde Zaragoza'ya giderek imza atması bekleniyor.

http://www.radyospor.com/Futbol/161877/Bienvenu-La-Liga-yolcusu

• Elin senegallisi bile anadoluyu beğenmedi ya la
  • Biz oynatamadık bu adamı alın siz oynatın diyoruz. Aykut adamı çürütür.
  • Defolsun teker teker kurtulalım şu çöplerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Defolsun teker teker kurtulalım şu çöplerden

çöp kutuları duruyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Biz oynatamadık bu adamı alın siz oynatın diyoruz. Aykut adamı çürütür.

Allah aşkına takıma ne katkısı dokundu bu adamın. Antalya'da bir değil iki kere boş kaleye topu yuvarlayamadı. Şanssızlığından değil kabiliyetsizliğinden hem de...

Son marsilya maçında son 10 dakika maçı 2-2 getiren en büyük hataları yaptı. Sarhoş gibi ayağında topu tutamadı önünden geçen topa vuramadı. Kapasitesi bu kadar adamın.

Bunlar ilk aklıma gelenler daha da sayılır. Bu adam sıradan hatta sıradan altı bir futbolcu. Benim fikrim transferi bile hataydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Biz oynatamadık bu adamı alın siz oynatın diyoruz. Aykut adamı çürütür.

Allah aşkına takıma ne katkısı dokundu bu adamın. Antalya'da bir değil iki kere boş kaleye topu yuvarlayamadı. Şanssızlığından değil kabiliyetsizliğinden hem de...

Son marsilya maçında son 10 dakika maçı 2-2 getiren en büyük hataları yaptı. Sarhoş gibi ayağında topu tutamadı önünden geçen topa vuramadı. Kapasitesi bu kadar adamın.

Bunlar ilk aklıma gelenler daha da sayılır. Bu adam sıradan hatta sıradan altı bir futbolcu. Benim fikrim transferi bile hataydı.

yok kesinlikle katılıyorum ama transfer ediyorsan kullan kardeşim 4-4-2 oynadık mı yok. 1 maçta dene bari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    İspanya La Liga Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Defolsun teker teker kurtulalım şu çöplerden

çöp kutuları duruyor ama

Onlar sezon sonu

• Abi madem hiç kullanmayı düşünmüyorsun neden en kötü günümüzde 4 milyon euroya aldınız bunu, gidip polonya, sırbistan yada iskandinavyadan 800 bin 1 milyona adam alsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Abi madem hiç kullanmayı düşünmüyorsun neden en kötü günümüzde 4 milyon euroya aldınız bunu, gidip polonya, sırbistan yada iskandinavyadan 800 bin 1 milyona adam alsaydınız.

4 milyon değil mi. Yuh kardeşim. adamları ihya etmişiz.
  • quote:

quote:

Abi madem hiç kullanmayı düşünmüyorsun neden en kötü günümüzde 4 milyon euroya aldınız bunu, gidip polonya, sırbistan yada iskandinavyadan 800 bin 1 milyona adam alsaydınız.

6 Aylığına buna 4 milyon verdik sonra gittik sowu aldık. Valla yazık günah üzülüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

6 Aylığına buna 4 milyon verdik sonra gittik sowu aldık. Valla yazık günah üzülüyorum.

sorarsan bunlar Fenerbahçeli. Kulübün çıkarlarını koruyorlar. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

• quote:

quote:

quote:

Sonra vay efendim Aykut transferden anlıyormuş la bunun gibi kaç tane çöp var takımda say say bitmez adama ederinden fazla para verip almak transfer başarısı oldu savunacağız diye ne halt yiyeceğini şaşırdı bazıları.

• bu adamı son dakkada aldık yav 4 m euro.

inşallah 3-4 e satılır.

bu adam o antalya ya o 2 golü atsaydı hersey farklı olurdu.

bu adam son trabzon macında ıyı oynamıstı sonra monchengladbach ve marsilya maclarına bakıyorum arada dağlar kadar fark var.

ki hangi oyuncumuz formdaki.

kalesinden tut beklere ortasından kanatlara sow var onuda besleyecek adam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

bu adamı son dakkada aldık yav 4 m euro.

inşallah 3-4 e satılır.

bu adam o antalya ya o 2 golü atsaydı hersey farklı olurdu.

bu adam son trabzon macında ıyı oynamıstı sonra monchengladbach ve marsilya maclarına bakıyorum arada dağlar kadar fark var.

ki hangi oyuncumuz formdaki.

kalesinden tut beklere ortasından kanatlara sow var onuda besleyecek adam yok.

Hayırlısı be gülüm.
  • takımdaki en zayıf halka.selçuk şahinin bile kendi çapında bir kapasitesi var.bu adam sıfır oğlu sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

takımdaki en zayıf halka.selçuk şahinin bile kendi çapında bir kapasitesi var.bu adam sıfır oğlu sıfır.

ya o kadar da sıfır degil. Zaragozaya giderse belki oynar biraz. Hiç sevmedigim transferlerden biridir.
  • Semih hala forma ümidi ile bekliyor.
  • Bu adamı forumda bi ben beğeniyorum galiba. Basit hatalar yapmış olablilr tamam ama sizde adamı amatör oyuncusu yaptınız. Bu adam bileklerine hakim görüntüsü veriyo bana ayrıca çok kıvrakta. Sow'un adam eksiltme özelliği yok ama bana göre bu adamda var. Tamam bitiricilik konusunda Sow daha iyidir ama bu aralar çok bencil oynamaya başladı oda.

İspanyada bu adam iş yapar görusundeyım, bızdede iş yapar ama bızımkılerın sabrı yok. Umarım kiralık olarak gidip geri döner zenci dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.