Şimdi Ara

Hemşirelik bitirip yunus polis olmak .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an 3.sınıf hemşirelik öğrencisiyim.Benim küçüklükten beri Yunus polislere aşırı bir hayranlığım var ve kendi bölümümü de çok sevdiğim söylenemez.
    Öğrendim ki herhangi bir lisans bitirip yunus polis olabiliyormuşuz.İnternette biraz araştırma yaptım fakat lisans mezunlarının artık olamayacağına dair yorumlar gördüm yalan yanlış birçok şey yazıyor.

Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

Ve şart olarak 1.70 üstü isteniyor. Benim boyum 1.69-1.70 ölçüme göre değişiyor eğer orada 1.69 falan çıkarsa elenir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızmısın

• Ergen misin arkadaşım?

• Olsa ne olacak?

Bu forum erkeklere özel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şartları konusunda bilgim yok ama okuduğun bölümde güzel. tanıdık hemşire var pek şikayetçi değil işinden.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Yunus polislerde kötü değildir heralde .

• Boyu ne ile ölçüyorsun? inşaat metresi yanlış ölçüyor diye duydum.

Direk çıkıp yunus olamazsın. mülakatlar sınavı filan var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala polislik hakkında insanların yetersiz bilgi sahibi olması teşkilatın durumunu gösteriyor ne yazık ki.

Yunus polis dediğin şey motorize ekipler. ve onlar da atanıyor tabi ekstra şeylere bakıyor il müdürleri uzun boy, çeviklik vs.

Yani ben polis oldum beni yunus ekiplerine verin gibi bi şansın yok. gidince orda sürekli kalma şansında yok.

Lisans mezunları bu sene ilk defa açılan PAEM polis amiri eğitim merkezi ne başvuruyor. Belli şartları var. fiziksel vs. Ayrıca kpss den amirlik için 70 memurluk için 65 puan gibi bi şey istiyorlar sanırım.

6 yıl teşkilatın içinde bulunmuş biri olarak gözlemim amirinden memuruna herkesin şikayetçi olduğu. Ve şu saatten sonra gerçekten siyasal otorite polisi çok kullanıyor ve 20 yılda kazanılan güzel ivme kaybedildi. Polislik şu anda yapılmaz bana göre. Çünkü işinin ehli adamlar çok saçma yerlerde görevlendiriliyor. Soru varsa alabilirim ileride pişman olan polis görmek hoşuma gitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabınız için tesekkur ederim.
    "Polislik şu anda yapılmaz bana göre" dediniz bunun için yunus polisligide var mı ?

2 yıl sonra neler değişir bilinmez ama B planı olarak polislik aklımda olursa okulun bitene kadar nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda?

Ve motor kullanmayı bilmiyorum bu konu sorun olur heralde :(

• Ben olsam balina polisi olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

Cevabınız için tesekkur ederim.
    "Polislik şu anda yapılmaz bana göre" dediniz bunun için yunus polisligide var mı ?

2 yıl sonra neler değişir bilinmez ama B planı olarak polislik aklımda olursa okulun bitene kadar nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda?

Ve motor kullanmayı bilmiyorum bu konu sorun olur heralde :(

Hepsi var canım kardeşim.

Motor Ehliyetin olmazsa zaten olamazsın.(bildiğim kadarıyla .yine şartlara bakman lazım)

Tekrar ediyorum. Yunus Polis dediğin motorize ekiplerde ne kadar süre çalışabilirsin veya çalışabilir misin belli değil.
    Ben yunus olucam diyip polis olunmaz.olamazsan veya ayrılırsan kendini mahvedersin.
    Bunu iyi düşün.
  • hemşirelik niye sarmadı
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    Baştan beri istemediğim için sanırım.

• Yanlış bilgi vermek istemem sen yinede araştır ama ufak 1-2 şey söyleyeyim..

1-Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mezun olur olmaz yunusluğu tercih ettim diye bir şey yok bunu bil öncelikle.
    2-Polis olmaya hak kazananlar genelde mezun olunca hangi birimde boşluk varsa oraya atıyor ve genelde bu birim çevik kuvvet oluyor.Kaldı ki bir süre (2-3-4 yıl) çevik kuvvet olmadan başka bir birime geçme şansın düşük diye duydum bazı polislerden.He dersen ki ben çevik kuvvet olurum dayanırım bir süre o zaman sen bilirsin.

Çeviklik zordur sürekli ayakta olucaksın yeri gelicek uykusuz kalıcaksın müdahale edeceksin olaylara falan filan.2 tane birimi var birisi özel tim diğeri yanlış bilmiyorsam destek timi olması lazım.Özele verilirsen her olaya gidersin kolay değildir diğer birim ise daha hafif olaylara verilir.Üstelik bayansan çok daha zordur bu meslek..

Not: Yunus polisi olmadan önce 4 aylık motorize eğitiminden geçeceksin haberin olsun.Bildiklerimi paylaştım seninle hayırlısı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.