Şimdi Ara

Hemoroid İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda daha evvel başına gelmiş bilgi verebilecekler varsa memnun olurum.

2 hafta evvel kabız oldum fazla ıkınmaktan sanırım tuvalet kağıdına hafif kan geldi sonraki ihtiyaçlarımda yoktu şuan makatta şişlik var ve tuvalete girmeye korkuyorum tam hafif ıkıniyim diyorum dışarı çıkmaya çalışan parçalar ( nohut kadar memeler) geliyor ıkınmayı bırakıyorum korkumdan.

Doktora gitmem gerek biliyorum ama harbiden tırsıyorum aslında tırsmakta denemez ama biliyorsunuz muayenesi bir garip.
    Harbiden kafam çok karışık tuvaletimi yapamıyorum 2 gündür korkudan

• Sakın fazla ıkınma.
    Geçen ay benimde başıma geldi. Bende hemoroid sanıyordum anal fissür (makat çatlağı) imiş. Kabızlıkta fazla zorlamadan olmuş.

Gün kurusu(kuru kayısı), kuru incir ye bol bol. Özellikle sabah aç karnına.
    Kahve, kola, patates falan bunları yeme içme.
    Bol bol su iç.
    Kabızlığa iyi gelir.

Bide ayaklarını ve poponu sıcak tut.
    Leğenin içine sıcak su koyup oturma banyosu yap. 20dk falan bekle suda.

Geçmiş olsun.
  • teşekkürler arkadaşım biraz da olsa içimi rahatlattın yarın doktora randevu aldım bakalım bakalım neler olacak
  • Doktor fitil ve krem yazıp geri göndericek seni. eğer dediğin gibiyse artık bi daha ki seviye hemoroide yaklamışsın.
    çok fazla oturuyosan olur. dengeli beslenmiyosan olur. hemoroide ilerlerse kanamalar artar ve doktora gittiğinde seni hemen ameliyata bile alabilirler.

belki bilen arkadaşlar vardır. halis muhlis gerçek zeytinyağı çok iyi geliyor bu hastalığa. pm at anlatayım istiyosan. biraz rahatlarsın
  • valal sadece şişlik var kanama ağrı bişeyim yok yarın öğrenicem tam olarak
  • Şimdi için tavsiye

Öğlen ve sabahları çeyrek çay bardağı zeytinyağına kekik nane gibi tadlandırıp ekmek banarak yemelisin.

Tuvalette ıkınma.

Fitil ve melhem iyi gelir.

Bu süreçte 1 - 2 günde geçiremezsin. Ama önceden hemoroid olmadıysan farklı sorunlarda olabilir. Bu nedenle de mutlaka bir kere olsun doktora git. Merak etme muayene tarzından doktorlar bile hoşlanmıyor ama bir parçamız işte :)

Eğer hemoroid kesin ise bundan sonra hayatında;

tuvalette gazete okuma

tuvalette çok ıkınma

zeytinyağını tüket

ve biraz yürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahenkss54

Umarım sizede bende olduğu gibi faydalı olur arkadaşlar. Onca şey denedim ve sonunda faydalı bir çözüm buldum. En önemlisi de üründen memnun olmadığınız takdirde iade fırsatı sunuyorlar!!!

https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=197382&a_bid=f640a29a

Dininiz imanınız para olmuş be reklamı bırakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir kesici ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.