Şimdi Ara

HEMEN ALINIK GALAXY S WIFI 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bir tanıdığımız için ilanı açıyorum. Kendisi Android Yazılım geliştirme alanında uzmanlaşmak istiyor. Bu nedenle;

Kendisi bu cihazı görmüş beğenmiş, eğer uygun fiyata satan arkadaş varsa, nakit almak istiyor.

Şuan piyasa fiyatı nakit 387TL 2yıl TR garantili bulduk

Aynı yerde 418TL kart çekimi vardı. +3 ay taksit.

O yüzden tekliflerinizi bu fiyata göre yapınız lütfen. Yurtdışı cihazda olabilir.

Elden İstanbul içi görerek almak tercih sebebi. ( Sadece güvendiğim isimler hariç )

Para benim olmadığı için zor durumda kalmak istemem.

Güzel teklifleriniz PM'den :)

#BlasteR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 25 Aralık 2011; 0:39:44 >

• hocam 387 tl'ye sıfırını bulduysanız cihazın hiç kaçırmayın direk alın derim ;) çünkü forumda 400 tl'den aşağı değil cihazın fiyatları ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

hocam 387 tl'ye sıfırını bulduysanız cihazın hiç kaçırmayın direk alın derim ;) çünkü forumda 400 tl'den aşağı değil cihazın fiyatları ..

:) Doğru sölüyorsunuz fakat arkadaş bir manada cihazın uygun fiyatı nedeniyle, cihazı programlama yapmak vs. rahat olması nedeniyle bu cihazı istiyor. Programlama üstüne çalışacağı için, cihazın Brick olması vs. ( çökmesi yani :D ) durumunda cihaz zaten garanti dışı kalıyor. Yabancı forumlardan da araştırdık, üzerinde çalışmak için gayet uygun bir alet. ( Sistemin çökmesi zor, İşlemci perfomansı 1ghz diğer işlemcilerin yanında çok iyi, overclock'a musait vb. )
    Yani arkadaşa garanti gerekmiyor. O nedenle mesela daha uygun fiyata yurtdışı cihazı Ekranı temiz olmak koşulu ile tercih sebebidir. Olmadı dönem bitmeden alacağız kendisine bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

hocam 387 tl'ye sıfırını bulduysanız cihazın hiç kaçırmayın direk alın derim ;) çünkü forumda 400 tl'den aşağı değil cihazın fiyatları ..

:) Doğru sölüyorsunuz fakat arkadaş bir manada cihazın uygun fiyatı nedeniyle, cihazı programlama yapmak vs. rahat olması nedeniyle bu cihazı istiyor. Programlama üstüne çalışacağı için, cihazın Brick olması vs. ( çökmesi yani :D ) durumunda cihaz zaten garanti dışı kalıyor. Yabancı forumlardan da araştırdık, üzerinde çalışmak için gayet uygun bir alet. ( Sistemin çökmesi zor, İşlemci perfomansı 1ghz diğer işlemcilerin yanında çok iyi, overclock'a musait vb. )
    Yani arkadaşa garanti gerekmiyor. O nedenle mesela daha uygun fiyata yurtdışı cihazı Ekranı temiz olmak koşulu ile tercih sebebidir. Olmadı dönem bitmeden alacağız kendisine bir tane.

Alıntıları Göster
    anladım hocam bende yeni aldım cihazı forumdaki bir arkadastan guzel kullanıslı bir cihaz fakat dediğim gibi güzel bir fiyata bulmuşsunuz hatta ben sıfırının o fiyata satıldıgını bilsem ordan alırdım :)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 25 Aralık 2011; 17:23:34 >

• http://www.isteevinegelsin.com/urun/en-ucuz-samsung-galaxy-s-wifi-50-tablet.aspx?ref=akakce&v=1.45.6

Vatan'da bu haftasonu 399 liraya satılmış. Bu civar fiyata çok var. Ancak siz 350'ye almışsınız. 1 haftalık olsun ne olacak, bence sizin ki de fena değil
  • hocam dıstrıbutor garantilimi buldugunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 31 Aralık 2011; 22:34:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.