Şimdi Ara

-- HEMEN ALACAM NAKIT - GARANTİLİ SAMSUNG 9100 GALAXY S 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -- ALINIK -- SAMSUNG 9100 GALAXY S2 GARANTİLİ ARIYORUZZZZ...

ben alacagım kadarını aldım s2 lerden sımdı bır-iki hatır sahibi olan arkadaşlar ıcın 1 yada 2 tane arıyoruz tşk ler... 1000 tl üstü fiyatlar itina ile reddedilir...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOLEYBOLCUizm -- 19 Temmuz 2011; 12:32:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 27 Haziran 2011; 15:59:30 >
  • ayin 15inde kutusu acilmamis ve kayitli bir galaxy s2 verebilirim .
    bu tel icin en fazla ne kadar verebilirsin?
  • Hocam satıcı değilim bende sizden im 1000tl ye nerden aldiniz bende almak isterim
  • hocam sabırlı olacaksın ve beklıyeceksın onlar senı bıraz fazla fıyatla buluyorlar zaten azıcık pazarlıklaada anlaşıp işi bitiriyorsun .. ıyı forumlar

• voleybolcuizm her modelde en leş fiyat peşindesin daima haha:D...güzel taktik...avını bekleyen sırtlan gibi sabırla bekliyosun:D
  • 5 tane alıp da ne yapıyorsun? Tekrardan satıyorsun sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne zamandır 2. el piyasasından uzaktım tesadüfi ilanı gördüm ilanı açan arkadaşı görünce hiç şaşırmadım
    kaç ay oldu hala bu arkadaşın fiyat politikası değişmemiş
  • NEDENSE DOGRU YOLDA OLDUGUMU BU FIYATTA 4. TELEFONU BULARAK KARSILIGINI GÖRMEKTEYIM BIRAZDA PAZARLIKTAN ANLAMAK LAZIM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLAR BENI HİÇ UNUTAMIYOR O DERECE HAFIZALARA KAZINIYORUM :))) DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORSAK POLITAKALAR DEGIŞKEN OLMAK ZORUNDA DEMOKRASININ ANLAMINI BILENE TABI BU SOZLER..1 ADET KALDI ONUDA ALAYIM TAMAMDIR SATARKEN GORURSENIZ BENI , ALIM SATICI OLDUGUMU DUSUNURSUNUZ.. HEE NAPIYOSUN DIYOSAN BUNCA TELEFONU, SEWDIKLERIMI GERÇEK SIRTLANLARDAN KORUYORUMMM FAZLA KAZIKLAMASINLAR DIYEE .... HEEE BHIRDE SIRTLANLAR SÜRÜ ILE DOLASIR VE ASLAN NIN AVINI BILE ELINDEN ALIRLAR BEKLEMEZLER BEN SABIRLA BEKLIYORUM DENK GETIR ALLAH DENK GETIRIYOR :)

BAZI ARKADASLAR GIBI BABAMIZIN PARASIYLA ALIŞVERİŞ YAPMIYORUZ DOGAL OLARAK EN IYI FIYATA EN IYISINI ALMAYA CALISIYORUZ NEDENSE SATANIN GIKI CIKMIYOR GUSELCE SATIYORLAR AMA AVUKATLARININ İÇİNE DERTTTT OLUYORR TİPİK TÜRK İNSANI HİÇÇ DEGİŞMİYORR :)))))

• hayır benim merak ettiğim 1000 liraya bırakankar cihazi hangi ülkeden kaça getiriyor???

bu akdar ucuz hangi ülkemde satılıyor??? bilen bi söylesin....
  • bende almak istiyorumm:D:D
  • Tipik piyasa fiyatı düşürme stratejisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLEYBOLCUizm

NEDENSE DOGRU YOLDA OLDUGUMU BU FIYATTA 4. TELEFONU BULARAK KARSILIGINI GÖRMEKTEYIM BIRAZDA PAZARLIKTAN ANLAMAK LAZIM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLAR BENI HİÇ UNUTAMIYOR O DERECE HAFIZALARA KAZINIYORUM :))) DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORSAK POLITAKALAR DEGIŞKEN OLMAK ZORUNDA DEMOKRASININ ANLAMINI BILENE TABI BU SOZLER..1 ADET KALDI ONUDA ALAYIM TAMAMDIR SATARKEN GORURSENIZ BENI , ALIM SATICI OLDUGUMU DUSUNURSUNUZ.. HEE NAPIYOSUN DIYOSAN BUNCA TELEFONU, SEWDIKLERIMI GERÇEK SIRTLANLARDAN KORUYORUMMM FAZLA KAZIKLAMASINLAR DIYEE .... HEEE BHIRDE SIRTLANLAR SÜRÜ ILE DOLASIR VE ASLAN NIN AVINI BILE ELINDEN ALIRLAR BEKLEMEZLER BEN SABIRLA BEKLIYORUM DENK GETIR ALLAH DENK GETIRIYOR :)

BAZI ARKADASLAR GIBI BABAMIZIN PARASIYLA ALIŞVERİŞ YAPMIYORUZ DOGAL OLARAK EN IYI FIYATA EN IYISINI ALMAYA CALISIYORUZ NEDENSE SATANIN GIKI CIKMIYOR GUSELCE SATIYORLAR AMA AVUKATLARININ İÇİNE DERTTTT OLUYORR TİPİK TÜRK İNSANI HİÇÇ DEGİŞMİYORR :)))))

yazım şekliniz ve stiliniz ayrıca yazı içeriği zeka yaşınızı belli etti yazdıklarınıza cevap verip sizinle polemiğe girmek yerine iyi aramalar diliyorum. iyi günler.

• 1.fiyatları düşürmek bana kaldıysa düşürdüm gitti :)))
    2.kaliteye önem veriyorum o nun için herkese yanıt vermiyorum anladı O . PLAKA 2O :))))

• bende almayı düşünüyorum yalnı 1600-1700 arası fiyat oldukça yüksek bir telefon için hakkaten arkadaş o paraya bulabiliyorsa helal olsun diyorum şuan kayıtlı olanlar 1200 civarı gidiyor ama işte tık paramız yokki daha ucuza bulalım
  • Güsel değil güzel.
    Senin Türkçene de Türkçe öğretmenine de

O bir harftir. sıfır olan rakam yerine kullanılmaz. 2O gibi saçma sapan emo tarzı şeyler yazmak yaş seviyesini gösterir. doğrusu 20'dir.

Büyük harflerle yazmak yerine gözlükçüye gitsen

Ekleme: Ayrıca bize ne senin 4-5-24-2234343-34343434 tane telefonun varsa. Onunla bununla takas etmişsindir bize ne. Alacaksan alacağım yaz. Boş laflar etme. Şahsen böyle bir ürün satacak olsam sana değil başkasına daha düşük fiyattan veririm. Alışverişte sadece PARA konuşmaz. Kişilik de konuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 12 Temmuz 2011; 18:26:32 >
  • LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SÖYLİYENE BAKARIM ADAM MI DİYE..! ne kadar da güzel söylemiş atalarımız diyorum ve noktayı koyuyorum..
    iyi forumlarrrrr ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Güsel değil güzel.

O bir harftir. sıfır olan rakam yerine kullanılmaz. 2O gibi saçma sapan emo tarzı şeyler yazmak yaş seviyesini gösterir. doğrusu 20'dir.

Ekleme: Ayrıca bize ne senin 4-5-24-2234343-34343434 tane telefonun varsa. Onunla bununla takas etmişsindir bize ne. Alacaksan alacağım yaz. Boş laflar etme. Şahsen böyle bir ürün satacak olsam sana değil başkasına daha düşük fiyattan veririm. Alışverişte sadece PARA konuşmaz. Kişilik de konuşur.

Bu konuyu takip ediyordum arkadaşıda alışverişlerinden dolayı tebrik ederim ayrıca..Size gelince gerçekten boş yere konuşan insanlara heryerde rastlanabileceğini bana tekrar gösterdiğiniz için teşekkür ederim...

son olarak yazımda ki imla bozukluklarından dolayı senden çok ama çok özür dilerim çünki böyle şeylere takılıp bilgisayar başında kendisine dünya kuran insanlardan birini olduğunu düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemre7

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Güsel değil güzel.

Bu konuyu takip ediyordum arkadaşıda alışverişlerinden dolayı tebrik ederim ayrıca..Size gelince gerçekten boş yere konuşan insanlara heryerde rastlanabileceğini bana tekrar gösterdiğiniz için teşekkür ederim...

son olarak yazımda ki imla bozukluklarından dolayı senden çok ama çok özür dilerim çünki böyle şeylere takılıp bilgisayar başında kendisine dünya kuran insanlardan birini olduğunu düşünüyorum...

Kahkaha attım dediklerinle.

Türkçe altı üstü konuşma dili; yazarken qanqa yazsan sorun olmaz bilader.

yazarken kendin anlasan yeterli kendin anlamasan da olur. Hava attığını bil yeter. egon tatmin olsun

Ben değil de sen ve arkadaşın boş konuşuyor. Bu konuya da bir daha cevap yazmayacağım. Kendi dünyanızda yaşayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 14 Temmuz 2011; 20:32:31 >

• isabet olur hocam bende böyle bir mesajı ne zaman atacaksın diye beklıyordum ADETLERIMIZDENDİR MİSAFİR KOVULMAZ AMA git yani artık git :)))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.