Hem Xbox360, Hem PS3 uyumlu . . . diye bırakınca insan meraklanıyo ya ne bu diyegüzel soru sorma taktiği.cevabı bilmiyorum bu arada
quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. fanatec tek modeli ikisinedemi uyuyo benim bildiğim hangine istersen ona göre üretiyolar?
quote:Orijinalden alıntı: madozan quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. fanatec tek modeli ikisinedemi uyuyo benim bildiğim hangine istersen ona göre üretiyolar? fanatec porsche modeli hem ps3 hem xbox360 hemde pc de sorunsuz calisiyor.
quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. quote:Orijinalden alıntı: madozan quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. fanatec tek modeli ikisinedemi uyuyo benim bildiğim hangine istersen ona göre üretiyolar? fanatec porsche modeli hem ps3 hem xbox360 hemde pc de sorunsuz calisiyor. Yurtdışı fiyatı bile 800 TL civarı yalnız.Almayı düşünenlere duyurulur:) Saygılar..
quote:Orijinalden alıntı: bluelabel quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. quote:Orijinalden alıntı: madozan quote:Orijinalden alıntı: .:BBR:. fanatec tek modeli ikisinedemi uyuyo benim bildiğim hangine istersen ona göre üretiyolar? fanatec porsche modeli hem ps3 hem xbox360 hemde pc de sorunsuz calisiyor. Yurtdışı fiyatı bile 800 TL civarı yalnız.Almayı düşünenlere duyurulur:) Saygılar.. bu kampanya beni aşar