Şimdi Ara

Hem video hem de fotoğraf için DSLR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır içinden çıkamadığım bir konu bu. sinema tv öğrencisiyim ve bu ay bir dslr almayı düşünüyorum kendi paramla.

60D ve 650D arasında kaldım. kullanım amacım %51 video (kısa film, klip gibi) %49 fotoğraf.

650D otomatik netleme ve stm lens desteklediği için kafama çok yatıyor ama 60D ile daha iyi fotoğraflar çekebilirim diye de düşünüyorum.

650D alırsam 18-135 STM lens ile kullanmayı düşünüyorum fakat 60D yi hangi ekipmanla kullanmam gerektiğini bilmiyorum.,

her neyse kafam çok karışık her konudaki fikirleriniz benim için çok önemli. teşekkürler.

• 60d apsc sensör kullanan üst düzey bir makinedir. 650 d onun altında kalır.

60d yi tercih etmen akıllıca olacaktır. ben 650d kullanmadım ama 60d yi test etme fırsatım oldu gerçekten güzel bir makine.
  • Eğer %51 video için kullanacaksa 650D + 18-135mm STM iyi seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Eğer %51 video için kullanacaksa 650D + 18-135mm STM iyi seçim.

lens hakkında bilgim yok hocam ama 650d de dönebilen ekran video için daha uygun olur kanısındayım.

fotoğraf içinse 60d iyi
  • 650D
  • teşekkürler cevaplarınız için.

650D ile 60D arasında fotoğraflarda çok kalite farkı olur mu peki bodyden kaynaklanan? ( makro çekim de yapmak istiyorum)

650D'yi 18-135STM ile 60D'yi 18-135 IS II veya 18-200mm lens ile düşünürsek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.