Şimdi Ara

Hem telefon hem laptop Lenovo, soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem telefonum hem laptopum lenovo. Telefon bi kaç aylık laptop bir yıllık.

Soruları alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memnun musun telefondan? Kac paraya aldin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizene

• quote:

Orijinalden alıntı: tiempold

Memnun musun telefondan? Kac paraya aldin?

Gayet memnunum ekranın büyük olması dışında. Çünkü bu seri de samsungtaki note serisi gibiymiş galiba, ama hem bu özelliklerde hem bu fiyatta böyle bir fırsat bulamadım başka. Telefon: lenovo a7010 (diğer ismi vibe k4 note)

32gb dahili hafıza, 1.5ghz işlemci, 2gb ram, parmak izi okuyucu var, dolby atmos ses sistemi, 5.5inc ekran, 13mp arka kamera, 5mp ön kamera, 3300 mah pil.

900 liraya aldım. Bu ayarlarda bu fiyata başka marka bulamadım fırsat gibi gördüm ama umarım iyi dayanır telefon, uzun süre dayanıklı olması önemli.

• Telefon çöp. O paraya zenfone 2 alırdım 16gb. Kasıcak o telefon ne oyun kaldırır ne bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: kelolcakadam

Telefon çöp. O paraya zenfone 2 alırdım 16gb. Kasıcak o telefon ne oyun kaldırır ne bişey

Şu ana kadar herşey gayet hızlı. Sen kullandın mı ki bu telefonu?

• bana göre mediatek islemcili telefonlar çöptür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem monitor hem anakart hem ekran karti hemde telefon ASUS soru falan almiyorum

edit ikiside intel islemcili

edit 2 zenfone 2 16gb mi 850 liraya aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 10 Ağustos 2016; 12:15:27 >
  • Sana gelecekten haber vereyim ..
    Telefonu bilmem ama laptobun garanti bitiminde 2-5 ay arasında cortlayacak
    İki adet z580 laptobun iki si de garanti bitiminden 3-5 ay sonra ekran çipi arızası verdi . birini fırınlayarak kurtardık diğerinin anakart yan sanayi ile değişti .
    Lenovoyu aradım kronik bir problem herkezde çıkıyor açın neti bakın herkes şikayetçi ücretsiz olmasa dahi biraz indirimli yapın dedim ( laptop bşına 900 tl istediler ve 6 ay garanti veriyorlar 6 ay sonra bir daha olacak belki de ) OLMAZ BEYEFENDİ SONUÇTA LENOVO DA GARANTİSİ BİTEN CİHAZLARDAN BU ŞEKİLDE PARA KAZANIYOR dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

Sana gelecekten haber vereyim ..
    İki adet z580 laptobun iki si de garanti bitiminden 3-5 ay sonra ekran çipi arızası verdi . birini fırınlayarak kurtardık diğerinin anakart yan sanayi ile değişti .
    Lenovoyu aradım kronik bir problem herkezde çıkıyor açın neti bakın herkes şikayetçi ücretsiz olmasa dahi biraz indirimli yapın dedim ( laptop bşına 900 tl istediler ve 6 ay garanti veriyorlar 6 ay sonra bir daha olacak belki de ) OLMAZ BEYEFENDİ SONUÇTA LENOVO DA GARANTİSİ BİTEN CİHAZLARDAN BU ŞEKİLDE PARA KAZANIYOR dedi

Dostum benimki 5 yıl garantili zaten, ki bi laptopu en fazla 3 yıl kullanırım ben, sonra teknolojide devrim olur ve ben değişirim bu laptopu zaten 5 yıl kullanmayı düşünmüyorum bile.

ama kötü olmuş senin adına üzüldüm, kaç yıl kullandın sen onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 10 Ağustos 2016; 12:50:43 >

• kelolcakadam K kullanıcısına yanıt
    İntel mobilde öldü adam hala intel cpulu cihaz alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

hem monitor hem anakart hem ekran karti hemde telefon ASUS soru falan almiyorum

Asus zenfone 2yi de inceledim almadan önce, ama resmi distribitör garantili bulamamıştık galiba, bir de laser versiyonuna da baktım işlemcisi düşük geldi, geri kalan tüm özellikler aşağı yukarı benimkiyle aynı zaten, aynı seviyede telefonlar. Seninki resmi asus garantili mi yoksa ithalatcı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

Sana gelecekten haber vereyim ..

Dostum benimki 5 yıl garantili zaten, ki bi laptopu en fazla 3 yıl kullanırım ben, sonra teknolojide devrim olur ve ben değişirim bu laptopu zaten 5 yıl kullanmayı düşünmüyorum bile.

ama kötü olmuş senin adına üzüldüm, kaç yıl kullandın sen onu?

iyi o zamn sıkıntı yok senin açından . gerçi belki de sadece benim seride olan bir hatadır bilemiyorum . İlki kendi cihazımdı ekran kartı çipi yandı garantiye göndereyim derken bir baktım 2- 3 ay civarı geçmiş ( garanti iki yıllıktı ) .. bende tanıdık bilgisayarcı vardı orda ısıtarak ( pek önerilmiyor ama ucuz olsun diye mecbur yaptırdım ) düzeldi .
    Sonra çalıştığım şirketin verdiği cihaz o da aynı modeldi tesadüfen..... o da aynı hatayı verdi faturasına baktırdım o da aynı şekilde 3-5 ay geçmiş (o da aynı şekilde 2 yıl) :) artık ikinci de de aynısı olunca yapıştırdım müşteri hizmetlerine ama yukarıda belirttiğim gibi bir cevapla karşılaştım . Ankaraya gönderdik yan sanayi sıfır anakart takıldı 6 ay da garanti verdiler lenovo ile aynı yani ve neredeyse yarı fiyatına şu an ikisini de kullanıyorum bakalım ...
    O yüzden lenovolara karşı fazlasıyla ön yargılıyım artık :)

• quote:

quote:

Asus zenfone 2yi de inceledim almadan önce, ama resmi distribitör garantili bulamamıştık galiba, bir de laser versiyonuna da baktım işlemcisi düşük geldi, geri kalan tüm özellikler aşağı yukarı benimkiyle aynı zaten, aynı seviyede telefonlar. Seninki resmi asus garantili mi yoksa ithalatcı mı?

ithalatçı garantili sanırım telefon zaten tam manasıyla sıfır değildi kutusu açılmış sonra tekrar paketlenmiş jelatinlenmişti

Asus fetişim olmasa 7010 da düşünebilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 10 Ağustos 2016; 15:20:22 >

• quote:

quote:

quote:

ithalatçı garantili sanırım telefon zaten tam manasıyla sıfır değildi kutusu açılmış sonra tekrar paketlenmiş jelatinlenmişti

Asus fetişim olmasa 7010 da düşünebilirdim

garanti benim için önemli işte hocam, garantiye önem vermesem uygun fiyatta samsung s5 bile bulmuştum, ama ithalatçı garanti demek garantisi yok gibi birşeymiş ciddi sorun olduğunda elimde kalmasından korkarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.