Şimdi Ara

Hem SSD Hem HDD aynı sistemde olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
16.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Elimde bir G53SX var ve 2 tane 500gb lik hardiski var doğal olarak içinde 2 tane slot var ben bu slotların birine bir SSD disk alıp taksam bir sıkıntı olurmu?

SDD yi oyun ve işletim sistemi için HDD yi depo olarak kullamak istiyorum. Bir bilgisayarda hem SSD hen HDD olabilirmi bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puanterrzx -- 6 Ağustos 2012; 16:43:19 >

• Hali hazırda zaten ucuyorsun ama ssd alırsan supersonic olursun Chipsetin HM65 Sata 3 destekliyor. Bütçeniz ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 6 Ağustos 2012; 17:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Hali hazırda zaten ucuyorsun ama ssd alırsan supersonic olursun Chipsetin HM65 Sata 3 destekliyor. Bütçeniz ne kadar ?

Teşekkürler üstat. Yanlış anlamadıysam bütçe derken alacağım sdd yi sordun 205 liraya ocz 120gb alıcıma yeter diye düşünüyorum.
  • ssd+hdd olarak kullanıyorum, bir sıkıntı yok. kullanabilirsin.

oyunları ssd e yüklemeni önermem, 120 gb alacaksın ve ortalama 30-40 gb işletim sistemine gidecek. geri kalan alanı da oyunla doldurursan ssd'in performansı düşer.

zaten ssd oyunlarda sana bir şey kazandırmaz, sadece yüklemeler kısa sürer. fps artışı vs sağlamaz

ssd e sadece sistemini ve programları kur, daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 6 Ağustos 2012; 18:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ssd+hdd olarak kullanıyorum, bir sıkıntı yok. kullanabilirsin.

oyunları ssd e yüklemeni önermem, 120 gb alacaksın ve ortalama 30-40 gb işletim sistemine gidecek. geri kalan alanı da oyunla doldurursan ssd'in performansı düşer.

zaten ssd oyunlarda sana bir şey kazandırmaz, sadece yüklemeler kısa sürer. fps artışı vs sağlamaz

Mantıklı kardeşim oyun yerine kullandığım programları kuracağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puanterrzx -- 6 Ağustos 2012; 18:19:29 >
  • ssd +hdd kullanıyorum cok memnunum birde 120 gb istedigin oyunu yükle sorun yasamassın ssd de performans düsüklügü yasamassın en azından ben yasamıyorum okadar oyun sistem yüklü acılma kapanma yükleme hicbir sorun yasamadım.
  • evet kullanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur olur.
  • benim 120 gb vertex3 e sadece bf3 kurulu.digerleri hdd de kurulu.en cok oynadiginiz oyunlari ssd ye kurun.digerlerini hdd ye kurun.ssd nin performansi 2-3 oyunla dusmez hemen.endiselenmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

benim 120 gb vertex3 e sadece bf3 kurulu.digerleri hdd de kurulu.en cok oynadiginiz oyunlari ssd ye kurun.digerlerini hdd ye kurun.ssd nin performansi 2-3 oyunla dusmez hemen.endiselenmeye gerek yok.

Katılıyorum
  • arkadaşlar bu hibrit depolamalarda ssd ve hdd bilgisayarım menüsünde nasıl görünüyor? sanırım bende bir sıkıntı var. Cevap yazacak arkadaşlar görünümü fotoğraflayıp yükleyebilirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

ssd+hdd olarak kullanıyorum, bir sıkıntı yok. kullanabilirsin.

sizi rahatsız edicem

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdhp-064g-g26-64gb-ultra-plus-sata-30-ssd-(okuma-520mb--yazma-155mb)/productdetails.aspx?I_ID=64957

bunu almayı düşündüm de? sizce iyi bi perf. verirmi

oyun yüklemeyin yazmışsınız

oyun olmayacak sadece win7 64 bit birde programlar o kadar

yani 60 gb yeter diye umuyorum

bu bahsediler 7-10 sn içinde sistem açılma olayı bundada olur dimi ?

• Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın, bende 250GB SSD var ve 500GB HDD var, bunları nasıl ayarlarım biosdan artık nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bana özet geçebilecek varmı? Anakartım Gigabayte 970A-D3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrealist -- 3 Ekim 2013; 17:08:28 >
  • Merhaba arkadaşlar elimde ASUS 540UB-GQ361t serisi var 1tb hdd var ssd taktırmak istiyorum ayrıca ikisini birlikte kullanabilir miyim bilgisi olan var mı PC’de CD-ROM yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.