Şimdi Ara

Hem sevgili hem sınav ikisi aynı anda olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
10.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise sonum ygs'ye hazırlanıyorum amacım derece yapmak falan deil ama 350 puan çıkartmam gerek ve şöyle bir durum daha var bir kızla baya yakınlaştık son zamanlarda hani çıkma teklifi etsem kabul edeceğinden neredeyse eminim. Ama hem kız arkadaş hem de sınav aynı anda gider mi sınavada 4.5 ay kaldı dostlar

Not:+18 arkadaşlar yazarsa daha iyi olur...

• Hem kız hem sınav işi kişiden kişiye göre değişir, bazıları ikisini yürütür, bazıları yürütemez. Amacın 350 tutturmak eğer ben ikisini bir arada hallederim diyorsan çıkma teklifi et. Benim düşünceme gelirsek: kız kaçmıyor zaten bekleyebilir, ygs çalış.
  • 350 çok yüksek bi puan değil. Kaldı ki bu işi beraber yürütebilende vardır, yürütemiyende. Hatta kız arkadaşınla ders çalışıp bunu avantaj haline getirebilmek bile mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

350 çok yüksek bi puan değil. Kaldı ki bu işi beraber yürütebilende vardır, yürütemiyende. Hatta kız arkadaşınla ders çalışıp bunu avantaj haline getirebilmek bile mümkün.

+1
  • Birlikte ders çalışın.Nasıl etkileyeceği sana bağlı.
  • Bence sen sevgilin olursa derslerin aksar mı diye düşünme,olur da ayrılırsam o psikoloji ile sınavım nasıl geçer diye düşün. Yoksa gerekirse birlikte çalışırsınız orasını takma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem arkadaş hem sınav nasıl oluyorsa, hem sevgili hem sınav da olabilir. Üstelik 350'den söz ediyorsun.
    Ancak şu da var, sevgili var sevgili var. Sürekli başını ağrıtacak, sorun çıkaracak, evdeki sürekli kavga edilen ebeveyn gibi bir ilişkiye dönecekse hiç bulaşma. Ancak harbiden kafanı rahatlatacak, arada çıkıp dolaşacağın, eğlencesine yapılmayacak bir ilişkiyse, ve kızın samimiyetine güveniyorsan denemekten zarar gelmez. Tamamen kızın karakteriyle alakalı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 2 Kasım 2012; 18:02:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler beyler ama hala kararsızım anlayacağınız up.
  • up :(
  • Olursa da çok zeki olduğunu bil :D
  • şu sınavı abartmayın bu kadar sen de varya sanki 2 ayrı işde çalışacakmış gibi soruyorsun. ya da okul ve iş gibi. 2si de çok iyi olur çok da güzel olur
  • Kızın karakteri ve başarı durumun hakkında bilgi verirsen daha çok yardımcı oluruz emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Hmm Anladımm, Ben de Şu An Mezun Olarak Hazırlanıyorum Hocam.. Peki Bu İçimdeki Çıkmazdan Soru İşaretlerinden Nasıl Kurtulabilirim ? Ne Yapmam Lazım ?

hayatından giden bir senenin sana geri dönüşünü düşün, unutursun anında. hergün dışarda olan ben, sonuçlarını düşününce her şeyi bıraktım; kaç ay aradan sonra bugün ilk defa arkadaşlarımla bir şeyler yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Hmm Anladımm, Ben de Şu An Mezun Olarak Hazırlanıyorum Hocam.. Peki Bu İçimdeki Çıkmazdan Soru İşaretlerinden Nasıl Kurtulabilirim ? Ne Yapmam Lazım ?

hayatından giden bir senenin sana geri dönüşünü düşün, unutursun anında. hergün dışarda olan ben, sonuçlarını düşününce her şeyi bıraktım; kaç ay aradan sonra bugün ilk defa arkadaşlarımla bir şeyler yaptım

Tamam Hocam Deneyeceğim. Teşekkür Ederim İlgin İçin . . .
  • quote:

quote:

quote:

dene kesinlikle çünkü 2.senendesin, yapabileceğin başka bir şey yok. ha kızdan ayrılmayayım, dandik bir yerde de okurum diyorsan o ayrı tabii. kolay gelsin, başarılar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

dene kesinlikle çünkü 2.senendesin, yapabileceğin başka bir şey yok. ha kızdan ayrılmayayım, dandik bir yerde de okurum diyorsan o ayrı tabii. kolay gelsin, başarılar :)

Haklısın Hocam Çok Teşekkür Ederim, Başarılar Sana da :)

• 350 puan ne ki çeksen nolur çekmesen nolur
  • Beyler 350 havada karada yaparsın diyorsunuz da şuanda anca 270 leri görüyorum meslek lisesi olduğum için fen hiç yok matematikte de max 15 çıkarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

Beyler 350 havada karada yaparsın diyorsunuz da şuanda anca 270 leri görüyorum meslek lisesi olduğum için fen hiç yok matematikte de max 15 çıkarıyorum.

270 nere 350 nere. Olmadığında hangisine daha çok üzüleceğin şeyi seç. Yani sevgili mi, 1 sene mi. Ayrıca 4 ay uzun bir süre değil o zamana kadar sabret ve çok çalış bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.