Şimdi Ara

Hem ranklıyım hem değilim?Nasıo olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itiraf ediyorum ki kopya oyunla 1.0 versiyonda internetten oynuyorum.Sadece belli bir serverde oynadığım zaman aldığım puanlar işliyor ve o serverda oynadığım zaman gelişiyorum.Yani 3 gündür boş bulursam giriyorum o servera ve şu an corporalım.Yani o servcerda devamlı gelişiyorum Fakat o server dışında ki serverlarda oynadığım zaman normal ranksız serverdaki oynamış gibi oluyor.Ve bahsettiğim geliştiğim serverda rank simgesi yok.Ve internetten kendi accountuma baktığımda sanki hiç hiç exp almamışım gibi her şeyi sıfır gösteriyor .BF' nin içindeki BFHQ bölümünde de karakterde bir gelişim görünmüyor.Yani durum kısaca özetlersek ranksız serverda gelişiyorum her geçen gün rütbe atlıyorum rütbe simgem de görünüyor.Fakat hem bu serverda rank işareti yok hem de bu server dışındaki serverlarda kazandığım rütbeler sıfırlanıyor.sizce bu bozukluk nasıl gerçekleşiyor ve nasıl düzelir.Yardımlarınızı bekliyorum

• serverin rank sistemi var bahsettiğin server rulez veya bıh netmi acaba bende oynamıştım bir aralar o serverler da
  • peki yeni denedim bu sefer normal ranklı punkbusterli yani tamamen dediğiniz şartlara uygun public servera girddim iki madalya aldım stats ta global puanınız 0 diyor.Yani serveer orjinal ise kaydetmesi lazım ki serverin isminini yanında hem rank simgesi hem de punkbuster simgesi vardı.Bu sefer niye sizce olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyi değilim
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.