Şimdi Ara

Hem Özel okuyup hem çalışmak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar lafı uzatmadan hemen konuya giriyorum önümde iki seçenek var birincisi İstanbul da %50 burslu özel bir mühendislik yazıp part-time çalışıp aldığım bütün maaşı özele yatırmak ikincisi keşan da Trakya üniversitesinde Bilgisayar teknolojisi ve bilgi sistemleri yazıp 4 sene okuduktan sonra dgs ile bilgisayar mühendisliğiğine geçip iki sene daha okuyup mühendislik ünvanını almak ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok ve bu süreçte ailemden destek görmeyeceğim özele gidip daha kaliteli bir eğitim ama sosyal hayat sıfıra denecek kadar az diğer bi yanda eğitim kalitesini tam anlamasam da Keşan da okuyup ilk sene yurt sonra eve çıkıp orda da çalışıp okula devam etmek mi ?

• Dostum öncelikle istekli olman gerçekten hayranlık uyandırıcı bunu belirteyim; onun haricinde insanoğluyuz iki işi aynı anda idare edemeyebiliriz, özel üniversitede okuyup çalışırken başarısız olursan ve %50 bursun da elinden alınırsa diye bir çekindim açıkcası. Sıralamaların ne alemde ona göre belki daha mantıklı üniversiteler bakabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DashWisely -- 4 Temmuz 2015; 23:51:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.